Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar listeyi koyamadım kusura bakmayın.
İyi çok şükür sağolasın cnm
Antibiyotik iyi geldi ama hala kulaklarını kaşıyor inşallah geçer bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
Hemen iyileşir kuzum inşallah

Teşekkürler canım. Aynen ben de ilk doğumumdan sonra bebeğim 3 aylık olduğunda spora başlamıştım. Spor ve birazcık dikkatli beslenmeyle 3 ayda 80 kilodan 65 kiloya düşmüştüm. Ama şimdi 2 çocukla spora gitmek falan biraz daha zor. Bebeğim biraz daha büyüsün inşallah spora başlarım ben de...

Merhaba kizlar gruptan cikmistim taa kac ay once. 1 gr veremedigim gibi geri aldim... bitirmem gereken bi isim var onu da halledip yeniden donucem insallah araniza. :)

Günaydın kızlar diş çektirdim ageagri çekiyorum fazla gelemiyorum ku.bakmayin
kilo bildireyim
geçen hafta 91.1
Bugün 90.0
Fark 1.1 kg

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum işe başlamama 3 ay kaldı ve benim coooookk kilo vermem lazım başlangıcı bi yapabilsem spor falan siz nasıl basladınız bana da bi akıl verin lütfeeen

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum işe başlamama 3 ay kaldı ve benim coooookk kilo vermem lazım başlangıcı bi yapabilsem spor falan siz nasıl basladınız bana da bi akıl verin lütfeeen
Hosgeldin cnm burası pek aktif değil bana göre ama ben neler yaptığımı anlatayım sana 5 aylık bebeğim var kahvaltılı güzel yaparım iki dilim kepekli veya çavdar emeğiyle has.yumurta mutlaka peynir zeytin ara larda ceviz tarcinli sut aksam ağır yememeye dikkat ederim yogurt mutlaka yerim su bol bol icmen lazim sütün kesilmemesi için ve sorsa lesli yapıyorum 15 dk yetiyor 1.5 ayda yaklaşık 6.5 kg verdim benim tavsiyelerim boyle

evet çabalaya çabalaya aktif olalım istedim ama benim de dengem değişti misafirdi bebek hastalanmıştı falan bende aktif olamadım maalesef

Benimde ayda o civarlarda vermem lazım işte eliptik bisiklet var işe yarar mı acaba benim bebeğim de 5.5 aylık hergören kilo almışsın diyo cok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…