Hemen iyileşir kuzum inşallahkızlar listeyi koyamadım kusura bakmayın.
İyi çok şükür sağolasın cnm
Antibiyotik iyi geldi ama hala kulaklarını kaşıyor inşallah geçer bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
inşallah cnmHemen iyileşir kuzum inşallah
Hoş geldin cuma günleri kilo bildiriyoruzArkadaslar benim bebegim de 6 bucuk aylik bende bilgilerimi yazıyorum.
Yas:33
Boy:1.65
Kilo:92
1.hedef kilo:80
2.hedef kilo:70
Teşekkürler canım. Aynen ben de ilk doğumumdan sonra bebeğim 3 aylık olduğunda spora başlamıştım. Spor ve birazcık dikkatli beslenmeyle 3 ayda 80 kilodan 65 kiloya düşmüştüm. Ama şimdi 2 çocukla spora gitmek falan biraz daha zor. Bebeğim biraz daha büyüsün inşallah spora başlarım ben de...Sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmeye calısıyorum canım ve spor yapıyorum en kötü yürümeye çalışıyorum canım netten bak canım süt yapıcı seyler psikoloji de önemli canım
Sgm ya,bu konunun sahibi pentagram_42 degil miydi.. bi gittim cok sey degismis galiba.bu hafta ben aynıyım
65.9 geçen hafta
65.9 bu hafta
bıraktı gelmedi beni konu sahibi yaptilar cnmSgm ya,bu konunun sahibi pentagram_42 degil miydi.. bi gittim cok sey degismis galiba.pentagram42 nerelerdesin,biraktin mi burayi canim?
Hosgeldin cnm burası pek aktif değil bana göre ama ben neler yaptığımı anlatayım sana 5 aylık bebeğim var kahvaltılı güzel yaparım iki dilim kepekli veya çavdar emeğiyle has.yumurta mutlaka peynir zeytin ara larda ceviz tarcinli sut aksam ağır yememeye dikkat ederim yogurt mutlaka yerim su bol bol icmen lazim sütün kesilmemesi için ve sorsa lesli yapıyorum 15 dk yetiyor 1.5 ayda yaklaşık 6.5 kg verdim benim tavsiyelerim boyleMrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum işe başlamama 3 ay kaldı ve benim coooookk kilo vermem lazım başlangıcı bi yapabilsem spor falan siz nasıl basladınız bana da bi akıl verin lütfeeen
Benimde ayda o civarlarda vermem lazım işte eliptik bisiklet var işe yarar mı acaba benim bebeğim de 5.5 aylık hergören kilo almışsın diyo cok moralim bozulduHosgeldin cnm burası pek aktif değil bana göre ama ben neler yaptığımı anlatayım sana 5 aylık bebeğim var kahvaltılı güzel yaparım iki dilim kepekli veya çavdar emeğiyle has.yumurta mutlaka peynir zeytin ara larda ceviz tarcinli sut aksam ağır yememeye dikkat ederim yogurt mutlaka yerim su bol bol icmen lazim sütün kesilmemesi için ve sorsa lesli yapıyorum 15 dk yetiyor 1.5 ayda yaklaşık 6.5 kg verdim benim tavsiyelerim boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?