Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım darısı 64 dü bende görmeme olsun

Kilo bildirimi
Gecen hafta 58.2
Bu hafta 58
Fark -200gr
zezeozge bebeklerimiz hemen hemen ayni yasta sen gunde kac defa emziriyosun

Kilo bildirimi
Gecen hafta 58.2
Bu hafta 58
Fark -200gr
zezeozge bebeklerimiz hemen hemen ayni yasta sen gunde kac defa emziriyosun
Öğlen emiyor 4-5 gibi emiyor sonra 9-10 gibi emiyor bizimki her uykuya geçtiğinde emiyor birde gec on iki üç altı gibi de üç defa ortama kalkıyor canım sen nasıl yapıyorsun

Öğlen emiyor 4-5 gibi emiyor sonra 9-10 gibi emiyor bizimki her uykuya geçtiğinde emiyor birde gec on iki üç altı gibi de üç defa ortama kalkıyor canım sen nasıl yapıyorsun

Ozaman gunde ortalama 3-4 defa mi emiyor ?
Gunde 2-3 defa ancak emiyor :/ pek sutumde yok ztn normal sut veriyorum ek olarak

Slm aranıza ben de katıldım. Bebeğim 6 aylik ve cok kiloluyum doğum kilolarimdan kurtulmak istiyorum bugün diyete başladım inşallah bırakmam uzun bi yolculuk olucak motive olmam lazım haftalik kilo kaybı yazıcam bu grup sayesinde kolay olur umarim. .

kızlar nerelerdesiniz

Kızlar bebeğim 25 günlük daha. Hamilelikte 20 kilo aldım. 63 kilo ile hamile kalmıştım, 83 kilo ile doğuma gittim. Vermem gereken çoook kilom var yine. Ama iyi beslenmeyince de sütüm çok azalıyor. Nasıl yapmalıyım bilemiyorum. Ekmeği kessem sütüm azalır mı acaba? Bir de çok abur cubur yiyorum. Yarın sabah aç karnına tartılıp şimdiki kilomu da yazacağım. İnşallah birlikte zayıflarız, sütlerimiz de bol bol olur inşallah...

Canım ekmekle alakası tok süttün incir rezene çiğ badem su yoğurt kefir anason cayı iç karbonhidrat alımını azalt bence

-Boy: 1.68
-Kilo: 77.2 (Sabah aç karnına)
-Hedef kilo:62

Canım ekmekle alakası tok süttün incir rezene çiğ badem su yoğurt kefir anason cayı iç karbonhidrat alımını azalt bence
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Ekmeği bıraktım bu günden itibaren. Yersem de az yerim bundan sonra. Çok teşekkür ederim. İlk doğumumdan sonra sporla 15 kilo vermiştim. Yine o zorlu süreç beni bekliyor. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.

Ben 70 ile hamile kaldım 94 ile Doğuma gittim sağlıklı beslenerek su anda 65 im

Ben 70 ile hamile kaldım 94 ile Doğuma gittim sağlıklı beslenerek su anda 65 im
Çok iyi canım, maşallah. Ne kadar zaman içinde verdin bu kadar kiloyu. Neler yaptın, nasıl beslendin? Spor da yaptın mı? Sütün de azalma oldu mu bu süreçte? Çok soru sordum kusura bakma ama neler yapabilirim emzirirken bilmiyorum. Sütüm zaten tam yetmiyor, günde 2 defa mama veriyorum. O yüzden iyice azalmasından korkuyorum...Bir de humana ve malt içeceği içiyorum süt arttırması için. Onlar da kilo vermeyi zorlaştırır mı acaba

Sgm canım bebeğin ne durumda sen nasılsın merak ettim
kızlar listeyi koyamadım kusura bakmayın.
İyi çok şükür sağolasın cnm
Antibiyotik iyi geldi ama hala kulaklarını kaşıyor inşallah geçer bu arada hepinizin kandili mübarek olsun

Sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmeye calısıyorum canım ve spor yapıyorum en kötü yürümeye çalışıyorum canım netten bak canım süt yapıcı seyler psikoloji de önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…