benimde bebeğim 9.5 aylık ben tutamayacağım kendimi test ettim 2 gün oruç tuttum 2. gün bebek emdikçe bayılacaktım nerdeyseMerhaba kızlar ben de emziren annecim 9aylık kızım var, Ramazan’da oruç konusunda kararsız kaldım , sizce sütüm çok azalır mı çok halsiz kalır mıyım susuzluktan? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bende deneyeceğim tutabilirsem inşallah tutmayı çok istiyorum benim 13 aylık ama diş dönemi zor oluyor su sıkıntısı olmazsaa açlık beni pek etkilemezben tutmayı düşünmüyorum canım bebiş 9 aylık daha sen düşünüyor musun ?
günaydınGünaydın kızlar
Hayırlı haftalar
Allah yardımcın olsun canım şekerin düştükçe baş ağrısı yapar Allah kabul etsinBugün niyetliyim bakalım akşama kadar dayanacak mıyım çok basım ağrıdı yaa
Bi dermatoloğa sor istersen cnmKızlar alakasız konuyla ama benim bebeğimin gecmek bilmeyen bir boyun pişiği var kilolu bir bebek de değil ama boynundaki pişik gecmedi önereceğiniz bir pişik kremi varmı
Amin bu saat oldu ben halsiz ve iptallimAllah yardımcın olsun canım şekerin düştükçe baş ağrısı yapar Allah kabul etsin
İlimizde sağlıklı olun hep beraber vereceğiz inşallah Allah korumuş sizi. Karbonhidrat pasta börek yememeye çalış tatlılardan uzak dur baya faydasını görürsünKendimi tanıtayım 29 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım sebebini bilmiyordum hala dikkat ediyordum beslenmeme 36. Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden süt konusunda
Sabah tartıldım yüzleştik kilom ile 107.2 ile başlamış oldum bu gün
canım ilk aylak havasız kalıyor diye oluyor boynunun altına yastık koy yatır hava alsın evde ki kremi kullan öyle yatır birdeKızlar alakasız konuyla ama benim bebeğimin gecmek bilmeyen bir boyun pişiği var kilolu bir bebek de değil ama boynundaki pişik gecmedi önereceğiniz bir pişik kremi varmı
Anne sütü alan bebekler genelde çok su içmiyor benimde oyl sürekli teklif ediyorum ne kadar içerse ama emiyor baya bizimkikızlar ya ben size birşey sorcam benim bebeğim suyu sevmiyor suyu alıyor ağzına geri tükürüyor sizinkiler nasıl suyu nasıl sevdireceğimi şaştım ben
zor oluyor cnm yine iyi dayandınBen dün oruç tutum ama resmen tır çarpmışa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?