Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bebeğim 9.5 aylık ben tutamayacağım kendimi test ettim 2 gün oruç tuttum 2. gün bebek emdikçe bayılacaktım nerdeyse

Son düzenleme:
ben tutmayı düşünmüyorum canım bebiş 9 aylık daha sen düşünüyor musun ?
Bende deneyeceğim tutabilirsem inşallah tutmayı çok istiyorum benim 13 aylık ama diş dönemi zor oluyor su sıkıntısı olmazsaa açlık beni pek etkilemez

Günaydın kızlar
Hayırlı haftalar

Reactions: Sgm
günaydın neler yapıyorsunuz kızlar

Bugün niyetliyim bakalım akşama kadar dayanacak mıyım çok basım ağrıdı yaa

Kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim ilk kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde 98 e çıktım o rakamı görünce dur dedim kızım 1 yaşında idi 16 kg verdim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim 7 ay boyunca sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım sebebini bilmiyordum hala dikkat ediyordum beslenmeme 36. Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok oluyorduk sebebi gebelik zehirlenmesi imiş çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden süt konusunda

Sabah tartıldım yüzleştik kilom ile 107.2 ile başlamış oldum bu gün

Geçmiş olsun şükür atlatmışsın olumsuzlukları ..kalan kilolar olmuş sağlık olsun veririz beraber.

kızlar ya ben size birşey sorcam benim bebeğim suyu sevmiyor suyu alıyor ağzına geri tükürüyor sizinkiler nasıl suyu nasıl sevdireceğimi şaştım ben

Kızlar alakasız konuyla ama benim bebeğimin gecmek bilmeyen bir boyun pişiği var kilolu bir bebek de değil ama boynundaki pişik gecmedi önereceğiniz bir pişik kremi varmı

umarım bu hafta 64ü görürüm

Kızlar alakasız konuyla ama benim bebeğimin gecmek bilmeyen bir boyun pişiği var kilolu bir bebek de değil ama boynundaki pişik gecmedi önereceğiniz bir pişik kremi varmı
Bi dermatoloğa sor istersen cnm

Allah yardımcın olsun canım şekerin düştükçe baş ağrısı yapar Allah kabul etsin
Amin bu saat oldu ben halsiz ve iptallim
İlimizde sağlıklı olun hep beraber vereceğiz inşallah Allah korumuş sizi. Karbonhidrat pasta börek yememeye çalış tatlılardan uzak dur baya faydasını görürsün
canım ilk aylak havasız kalıyor diye oluyor boynunun altına yastık koy yatır hava alsın evde ki kremi kullan öyle yatır birde

kızlar ya ben size birşey sorcam benim bebeğim suyu sevmiyor suyu alıyor ağzına geri tükürüyor sizinkiler nasıl suyu nasıl sevdireceğimi şaştım ben
Anne sütü alan bebekler genelde çok su içmiyor benimde oyl sürekli teklif ediyorum ne kadar içerse ama emiyor baya bizimki

iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmek 1 domates 7 tane zeytin 1 bardak süt
ara 3 hurma 1 fincan cappucino
öğlen 1 kase semizotu yemeği 3 kaşık yoğurt
ara 3 tane can eriği 1kupa rezene çayı
akşam semizotu yemeği yoğurt su
çay 2 bardak
1 avuç antep fıstığı
1 avuç yer fıstığı
su 1.5 litre
spor yapmadim

Kızlar ilk menümü vereyim
Sabah
Saat 8.00 3 hurma 2.5 bardak su
Saat 09.45
2 haşlanmış yumurta ile bol salata
7 zeytin
Peynir
2 dilim tbe
Çay 2 bardak şekersiz

Öğlen 14.00
1 porsiyon taze fasülye
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kase salata

Ara 16.30
1 kupa sütlü kahve
1 küçük kase Antep fıstığı
1 hurma

Akşam 19.45
1 kase yoğurt çorbası
100 gr et döner
Domates

Su 3lt net üzerini bilmiyorum
Spor en kusa zamanda başlayacağım inş

Reactions: Sgm
Ben dün oruç tutum ama resmen tır çarpmışa döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…