bende öyle yapmaya çalışıyorum ama prk başarılı değilim şimdi spora yazıkmayı düşünüyorumBen şimdi mesela bazen çok acıkıyorum o gün yediysem sonra dengelemeye çalışıyorum ama adet öncesi çok açılıyor iştahım
İnşallah canım pes etmeden vericem saolasin banada moral oldu.Bu arada güncel kilom 87.9Yavaş yavaş ama emin adımlarla ver ben ilk diyete başlayınca 80 e yakındım canım bir senede ama beslenme tarzımı düzenleyerek verdim
geçmiş olsun canım ayrıcakızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo durumlarınız eşimden hastalık bana bulaştı salgın var galiba çok kötü gribim dikkat edin kendinize
emzirirken de hamile kalınabilir canım süt korumaz, test yaparsan emin olursun. Ama emzirdiğin için gecikmeler de normal. Hele ki bebeğin daha 6 aylık değilseKızlar bişey sorabilirmiyim ben henüz adet olmadım emzirdim için hamilelik şüphem var sizce hamile kalınabilir mi korkuyorum
Kalırsın canım ben sekiz ay adet olmadım yanş sakın süt koruyor diye düşünme test yaptır için rahatlasınemzirirken de hamile kalınabilir canım süt korumaz, test yaparsan emin olursun. Ama emzirdiğin için gecikmeler de normal. Hele ki bebeğin daha 6 aylık değilse
Bebeğim 7 buçuk aylik kızımda 2 yıl olmamıştım ama korunmustum şimdi rahat davrandım ama pismanim inş hamile deilimdiremzirirken de hamile kalınabilir canım süt korumaz, test yaparsan emin olursun. Ama emzirdiğin için gecikmeler de normal. Hele ki bebeğin daha 6 aylık değilse
Git test yaptır canım bence riske atmaBebeğim 7 buçuk aylik kızımda 2 yıl olmamıştım ama korunmustum şimdi rahat davrandım ama pismanim inş hamile deilimdir
Canım nasip tabi ama insan ister istemez korkuyorBebeğim 7 buçuk aylik kızımda 2 yıl olmamıştım ama korunmustum şimdi rahat davrandım ama pismanim inş hamile deilimdir
Vende yani böyle bir durum riske atılmaz büyük ceseratCanım nasip tabi ama insan ister istemez korkuyorYaptın mı test?
Ben hemen olmaya başlıyorum zaten ama olmasaydım da cesaret edemezdim galiba
Canım nasip, ben oğlumda dr da sıra beklerken bi bayanla karşılaşmıştım.ilk çocuğuna eşi korunurken hamile kalmış, ikincisine kendisi hap kullanırken, karnındakine de spiral takılı iken. Ben inanamamıştım o zamanVende yani böyle bir durum riske atılmaz büyük ceserat
Bizede haber ver Allah gönlüne göre versinBende nasıl cesaret ettim bilmiyorum test yapmadım yarın yapıcam hayirlisi
Evet fark edebilir canımBugün test yaptım tek çizgi çıktı ama 2 hafta sonra yine yapıcam erken olduğu için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?