Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar
Güncel kilom 62,8
Geçen hafta 63

Gunaydin,
Gecen hafta 65.2
Bu hafta 64.9
Fark -300gr
Oruc tutmasamda ramazan beni etkiledi gec saatte yemek yendigi icin iftar davetletine gidildigi icin kilo vermem cok azaldi.

Kızlar bişey sorabilirmiyim ben henüz adet olmadım emzirdim için hamilelik şüphem var sizce hamile kalınabilir mi korkuyorum
emzirirken de hamile kalınabilir canım süt korumaz, test yaparsan emin olursun. Ama emzirdiğin için gecikmeler de normal. Hele ki bebeğin daha 6 aylık değilse

emzirirken de hamile kalınabilir canım süt korumaz, test yaparsan emin olursun. Ama emzirdiğin için gecikmeler de normal. Hele ki bebeğin daha 6 aylık değilse
Kalırsın canım ben sekiz ay adet olmadım yanş sakın süt koruyor diye düşünme test yaptır için rahatlasın

Bebeğim 7 buçuk aylik kızımda 2 yıl olmamıştım ama korunmustum şimdi rahat davrandım ama pismanim inş hamile deilimdir
Canım nasip tabi ama insan ister istemez korkuyor Yaptın mı test?
Ben hemen olmaya başlıyorum zaten ama olmasaydım da cesaret edemezdim galiba

Canım nasip tabi ama insan ister istemez korkuyor Yaptın mı test?
Ben hemen olmaya başlıyorum zaten ama olmasaydım da cesaret edemezdim galiba
Vende yani böyle bir durum riske atılmaz büyük ceserat

Vende yani böyle bir durum riske atılmaz büyük ceserat
Canım nasip, ben oğlumda dr da sıra beklerken bi bayanla karşılaşmıştım.ilk çocuğuna eşi korunurken hamile kalmış, ikincisine kendisi hap kullanırken, karnındakine de spiral takılı iken. Ben inanamamıştım o zamanTüpleri bağlatacam artık diyordu ama ne yaptı bilmiyorum . Şimdi Kızım çok küçük korunsak bile tırsıyorum

Diyet nasıl gidiyor kızlar bebişler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…