Gündüz uykularını azalt canım mesela erken kaldırkızlar tartılamayı bile unutmuşum yarın sabah tartılıyım benim bebiş 4 e kadar uyumuyor gündüz uyuyor Allahım uykuya direniyor feleğim şaştı akşamada iftara misafir çağırdık eşimde tonsilit oldu galiba ateşi var boğaz agrısı ben deseniz uykusuzluk stres Rabbim bi yoluna girseydi bebeğimin uykusu siz nasıl uyutuyorsunuz benımki 10 aylık olacak
Azar olsun giden bizden olsunMerhaba kızlar geçen hafta
89.3 bu hafta 89
Fark 300 gr
Evet ilk 6 ay inanılmaz faydalı geliyor emzirmek birde hamur işi yemiyorsan çok iyiAslında ben bebişim üşümesin diye çok evden de çıkamadım ama emzirme verdiriyormuş gerçekten kayinvalidemde biraz aldım aslında ramazan oldu için hep sevdigimnhemekler vardı oruç tutuyorum ama kayinvalidem tek oruç tutuyor yalnız kalmasın diye onunla sahura da kalktım artık dikkat etmeye başlayacağım sütünüz azalmasın diye neler yapıyorsunuz ?
Evet hamur işi yemedi evde ama kayinvalidem hep sevdiğimiz yemekleri yapıyor geldiğimizde beri evdeki gibi olmuyor o yüzden 1 haftadır yedikten yedim dur demem lazım artık ekmeği kesmek çok zayıflatır beni ekmeği kesecegim o yüzden hamur işi de hemeyecegim zaten yoğurt peynir yumurta hep tuletirimEvet ilk 6 ay inanılmaz faydalı geliyor emzirmek birde hamur işi yemiyorsan çok iyi
Ben özellikle şu an yaptığım birşey yok ama ceviz badem çiğ olarak bitki çayları bulgur yiyorum
Bende su hamur işini kessem çok fark edecek bazen bir hafta götürüyorum sonra birşey oluyor hop yiyorumEvet hamur işi yemedi evde ama kayinvalidem hep sevdiğimiz yemekleri yapıyor geldiğimizde beri evdeki gibi olmuyor o yüzden 1 haftadır yedikten yedim dur demem lazım artık ekmeği kesmek çok zayıflatır beni ekmeği kesecegim o yüzden hamur işi de hemeyecegim zaten yoğurt peynir yumurta hep tuletirim
Güzel geçecek o zaman bence bu bir işaret :)kızlar tartıldım 65.6 idim
bugün 64.7 çıktım nasıl sevindim
iftarıda ertelemedik sağol kuzumzezeozge . bakalım bu akşam nasıl geçecek
iyi geçti cnm bebekle çook zor oluyormuş amaGüzel geçecek o zaman bence bu bir işaret :)
tmm canım eklerimSgm canım beni de ekler misin listeye boy 160 cm kilo 68.5 kızım hafta 6 aylik olacak ilk hedef 60 ikinci hedef 55 yaş 22
Sporun çok faydası olucak toparlanmak için acayip sıklaştırıyorKızlar bende bu hafta yarından itibaren spor yapmaya başlayacağım bayrama az kaldı 4 kiloyu versem yeter
Yavaş yavaş ama emin adımlarla ver ben ilk diyete başlayınca 80 e yakındım canım bir senede ama beslenme tarzımı düzenleyerek verdimKızlar ne güzel 60 li kilolardasiniz ben yetmişleri görsem razıyım içinizde en fazla kilosu olan benim inş. 70 lerde görürüm çok istiyorum iştahım da azaldı sindirerek çok yavaş veriyorum
Havalar bir sıcak r soguk hep hastalık iste aman dikkat edin bebeğe geçmesinkızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo durumlarınız eşimden hastalık bana bulaştı salgın var galiba çok kötü gribim dikkat edin kendinize
Kızlar merhaba bende bugün diyete başladım şuan 83 kiloyum doğumda hiç kilo almadım çıktığımda 67 dim emzirirken iştahım çok arttı benim gibi olan varmı?
onun da burnu tıkalı hapşuruyor bi kendimize gelemedikHavalar bir sıcak r soguk hep hastalık iste aman dikkat edin bebeğe geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?