kızlar yazamadım ama okudum diyete uyamadım misafirdi hastalıktı bir türlü kendimize gelemedik şimdilik iyiyiz bakalım sizler neler yaptınızDiyet nasıl gidiyor kızlar bebişler iyidir inşallah
Hemen toparlanıp diyete devam bırakmak olmaz ufaklık nasıl inşallah iyidir.kızlar yazamadım ama okudum diyete uyamadım misafirdi hastalıktı bir türlü kendimize gelemedik şimdilik iyiyiz bakalım sizler neler yaptınız
Havalar sıcak artık baya etkiliyor insanı evdeyiz akşam üzeri parka çıkmaya çalışıyoruz dişler arada yokluyor benimkini bu hafta menenjit alışı yaptıracamo iyi çok şükür ben akut sinüzit olmuşum hala etkisi sürüyor canım sizler neler yapıyorsunuz
İsteğe bağlı aklında olsun bir yaş sonrası yaptırsağlık ocağında mi yoksa işteğe bağlı mı yapıyolar cnm
bi araştırayım cnmİsteğe bağlı aklında olsun bir yaş sonrası yaptır
Birde rota var kendin yaptırıyorsun aklında olsun canımbi araştırayım cnm
rota ishal için olan değil miydi ayı geçti diye biliyorum bizimkinin kaçıncı aylarda yapılıyor kiBirde rota var kendin yaptırıyorsun aklında olsun canım
6 yada 4 olmalı canım evet ihmal etmerota ishal için olan değil miydi ayı geçti diye biliyorum bizimkinin kaçıncı aylarda yapılıyor ki
Bende ayni malesef bu hafta kilo kaybi yok ramazan beni kotu etkiledi 64.9Slm kızlar ben bu hafta kilo kaybetmemisjm
malesef geçen hafta.87.9 dum yine ayniyim
kızlar tartılamadım birazdan tartılıp yazarım bende alt üst oldum bayramda kapıda bayramda dikkat etmessem alır başını gider kilolar[/QUO aynen bayrami kilo almadan gecirmeliyiz
başlayım yani yoksa alır başını kilolar bayramda menü paylaşım zorunlu olsunKızlar hep beraber şeker orucuna başlayalım bayrama önlem olmuş olur
Bugün itibariyle başlayalımbaşlayım yani yoksa alır başını kilolar bayramda menü paylaşım zorunlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?