Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar merhaba aranıza katilmak istiyorum yaş 32 boy 164 kilo 82 iki oğlum var büyük 2 yasinda küçük de 5 aylık sağlıklı beslenme ye artık geçmem gerekiyor yoksa gidişat iyi fegil

Merhaba kizlaar. Ben gene geldim. Cook onceden buralardaydim. Bebegim 12aylikken ara verip gitmistim ama geri geldim.. tez yaziyordum tek basima bebek bakmak,tez,bi de diyetle yurumuyordu is..
Hos tezim hala bitemedj ama..ben biraz daha kg vermek istyorum araniza katilmak istiyorum..
Su an kizim 18 aylik meme emiyor,
66 kg.ydim 1hafta kadar once. Tatile annemlerin yanina geldim tartilamadim..bakalim nasil olucak.. 62lerde olmak bana iyi gelicek..umarim duserim oisa surede.

Dunku menum
Kahvalti , 2etimek peynir salatalik,sekersiz cay, 2tane hanimeller biskuvi
Ara,2tane cikolata drajesi
Ogle, patates yemegi ve ekmek biraz
Ara , nescafe 2avuc kuruyemis,1tuzlu kurabiye
Aksam, mercimek corba patates yemegi tursu
Ara 3 5 kiraz,1avuc leblebi

Eveeet cok diyetik bi liste degil farkindayim.. ha diyince hemen katilasamiyorum ne yapayim :/

zezeozge grubu devralır mısın cnm ben aktif olamıyorum yine girmeye çalışırım fırsat buldukça ama liste falan hiç elim değmiyor.

zezeozge grubu devralır mısın cnm ben aktif olamıyorum yine girmeye çalışırım fırsat buldukça ama liste falan hiç elim değmiyor.
Canım ben hep telefondan giriyorum ev pc yok hep beraber ne kadar girersek buraya bizim için o kadar iyi olur canım

Galiba

Ben aslında hedef kiloya indim ama beş kilo dağa versem dediğin gibi 60 cıvarı bana daha çok yakışacak o yüzden bırakamıyorum buraları
Kiz ben de 62leri gorduydum bi biraktim burayi.. (ki hedefim 62ydi) kosusturmaca ve stresli bi donem esliginde 4kg geri aldim.. dobisko oldum oof of.. zayiflamam gerek benim de.
Ama grupta kimse kalmamis.. :O bildirim falan yapan yok.

Kiz ben de 62leri gorduydum bi biraktim burayi.. (ki hedefim 62ydi) kosusturmaca ve stresli bi donem esliginde 4kg geri aldim.. dobisko oldum oof of.. zayiflamam gerek benim de.
Ama grupta kimse kalmamis.. :O bildirim falan yapan yok.
Burayı bırakınca insanda bırakıyor bende zayıflama gruplarına girdim Orda istediğim kiloya geldim ama bırakınca da insan bırakıyor yiyor
O yüzden sorumluluk iyi oluyor

Burayı bırakınca insanda bırakıyor bende zayıflama gruplarına girdim Orda istediğim kiloya geldim ama bırakınca da insan bırakıyor yiyor
O yüzden sorumluluk iyi oluyor
Peki zayiflama gruplarinda tempo nasil? Ben korkuyorum yaa.. gururuma yediremem heralde kovulmayi

Peki zayiflama gruplarinda tempo nasil? Ben korkuyorum yaa.. gururuma yediremem heralde kovulmayi
Baya aktif oluyorsun ve motivasyon yüksek günlük aktif olmak gerekiyor mazeret hariç he Cuma yüzdeler felan yarış içinde iyi oluyor vaktin varsa bak iyi motive olursun canım

Tabi buranın yeri ben de ayri. emziren anneler ne yiyor ne yapıyor biliyorsun iyi oliyir. Mümkünse burda olmaya da devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…