Yaa evet bende saldım benim sıkı diyete arıtk ihtiyacım var Ağustos’ta tatile gidicez 60 olmam lazım ama bu ara böyle doymuyorum hissi bir negatif depresyon var üstümde sankikızlar nerelerdesiniz ben de saldım kendimi 64 ü görmüştüm 65.5 olmuşum hep beraber yeniden başlayalım
valla sıcaklar dan galibaYaa evet bende saldım benim sıkı diyete arıtk ihtiyacım var Ağustos’ta tatile gidicez 60 olmam lazım ama bu ara böyle doymuyorum hissi bir negatif depresyon var üstümde sanki
Bilmiyorum yaa kendimi kötü hissediyorum böyle tarifsiz olurya bazen oyl yani yarın kendime kalori programı indirip spora da başlayacağım inşallah tabii. Bir ay sürem var toparlanmak için göbeğim resmen yapıştı yaa eskiden bu kadar gevşek değildivalla sıcaklar dan galiba
Ben lohusaligim bittiginde gobegimden kurtulmustum. 4 ay bitince de eski kiloma kavustum. Ama tabi yine de hala kilo vermek istiyorum orasi ayri :)Kızlar meraba doğumdan hemen sonra zayıflamak için nasıl beslendiniz hem sütüm olsun istiyorum hem fit olmak istiyorum
Kimyon gaza iyi mi geliyor ilk defa duydumBen lohusaligim bittiginde gobegimden kurtulmustum. 4 ay bitince de eski kiloma kavustum. Ama tabi yine de hala kilo vermek istiyorum orasi ayri :)
Lohusalikta sutum bol olsun diye sabah guzel yumurtali, bol peynirli kahvalti ettikten sonra oglene kadar 1 kupa isirgan otu cayi iciyordum, ek olarak gun asiri da 1 kupa rezene cayi iciyordum. Oglen evde aksam icin pisen ne corba varsa 1 kase. İkindide de yine 1 kase corba. Aksam mutlaka corba, mutlaka protein (et/tavuk/balik), sebze yemegi ve bulgur pilavi yiyordum. Ve gun icinde bol bol su. Sut yapici ve kalitesini artirici olarak yogurt, sut gibi kalsiyum kaynaklarini tavsiye ederler ama ben tuketemedim cunku bebegime cok gaz yapiyordu. Siz de bir deneyip gaz yapmiyorsa bol bol tuketebilirsiniz. Yine gazina iyi gelsin diye sabah siyah cay yerine mutlaka kimyon cayi yapiyordum kendime. Baklagil yemegi olursa veya mercimek corbasi olursa mutlaka ustlerine kimyon serpiyordum. Yogurt yersem de yine kimyon serpiyordum. 3 aydan sonra gazi azaldi, 6. ayda tamamen bitti artik her seyden yiyebiliyorum.
12 kiloyu ne kadar sürede verdinizMerhabalar bende katılmak istiyorum. Hamileliğimde 18 kilo aldım şuanda 6 kilom kaldı ama artık o kadar da hızlı veremiyorum. Yemek yemem de gerekiyo yemeyince sütüm azalmaya başlıyo napacağımı bilemedim. Burayı görünce bi umut belki hallederim yazdım. Hamile kalmadan öncede çok zayıf değildim ama kıyafetlerim olmayınca moralim acayip bozuluyo. Yardımcı olur musunuz??
12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz
Normal dogum mu sizin? Ayy çok soru sordum:))))Ya doğumdan sonraki haftada doktora gittiğimde 9 kilom gitmişti zaten sonraki bir ayda da 3 kiloyu vermişim. Emzirmek baya işe yarıyo yediklerine dikkat edip sağlıklı beslendin mi
Normal dogum mu sizin? Ayy çok soru sordum:))))
Evet hatta çok çok fazla gazlı olursa bebeğe bile çay kaşığının ucuyla kimyon çayı verilebiliyor. Ayrıca rezene çayı da gaza iyi geliyor, bebeği sakinleştiriyor.Kimyon gaza iyi mi geliyor ilk defa duydum
Evet hatta çok çok fazla gazlı olursa bebeğe bile çay kaşığının ucuyla kimyon çayı verilebiliyor. Ayrıca rezene çayı da gaza iyi geliyor, bebeği sakinleştiriyor.
TeşekkürlerLittleladybig ben rezene kimyon karışımı çay kullanıyorum bebeğe veriyorum. Gaz damlasıyla beraber. Çayı kullandıktan sonra gece uykuları da biraz düzene girdi tavsiye ederim yani.
Rica ederimTeşekkürler
Littleladybig ben rezene kimyon karışımı çay kullanıyorum bebeğe veriyorum. Gaz damlasıyla beraber. Çayı kullandıktan sonra gece uykuları da biraz düzene girdi tavsiye ederim yani.
Littleladybig
Evet doğru vardır mutlaka öyle hazır çaylar. Ben hepsini evde kendim yapıyorum.
Rezene çayı: 1 kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı rezene tohumlarını koyuyorum, onlar önce su yüzüne çıkıyorlar, 10 dakika kadar sonra dibe çökünce demlenmiş oluyor ben de içiyorum.
Kimyon çayı: Yine kaynamış sıcak suyun içine 1 çay kaşığı kadar kimyonu atıp karıştırıp demlenme filan yapmadan kahvaltımla beraber direkt içiyorum.
Isırgan otu çayı: 1 kupa suyu cezveye alıp içine bir tutam ısırgan otunu koyup 5 dk kaynatıyorum, ılınınca içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?