- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Umitli olamassin cunku iradesizsin sen demekki bu halinden coook memnunsun çorek borek aman allahim en zararli seyler sadece tadimlik alabilirdin. Canim kizma ama azim yok ugras goremiyorm boyle kesinlikle ulasamassin hedefine boyle kalirsin. Her onune geleni yemek zorunda degilsin.
Güle güle canım sen kendine daha hayırlı yerler bul.herkes burda arada boslasada tekrar toparliyo .bişey söylerken uygun söylemeli insanPeki devam edin ozaman siz bu sekil ben yokum. Hayatinizdan memnunsaniz dicek soz yok. Burasinin bana yardim edemicenj anladim hadi byy kendilerine hayirlari bana mi olacak
Peki devam edin ozaman siz bu sekil ben yokum. Hayatinizdan memnunsaniz dicek soz yok. Burasinin bana yardim edemicenj anladim hadi byy kendilerine hayirlari bana mi olacak
YA ben suyu normal seviyorum gayet de içiyorum o yüzden içine bişey katmayı sevmiyorum. Bir kere tv de izlediğim bi doktor demişti ki. "Kirli balkonu tarçınlı suyla yıkayıp mı temizlersiniz normal suyla mı" diye. Bana da çok mantıklı geldi :)
Buralara ölü toprağı serilmiş kızlar haydi haydiiiii enerji :))
Ben burda fırsat buldukça bulduğum kalorisi az tarifleri de paylaşıcam. Arksdaşlar sunu da anlamak lazım kilo vermek eyvallah önemli ama biz neden kilo vermek istiyoruz.
1-sağlıklı olmak
2-mutlu ve özgüvenli olmak
O zaman ne yapıyoruz birincisi sağlıklı yaşamı kendimize hayat tarzı benimsiyoruz. Ve bu yolda pozitifliğimizi kaybetmiyoruz
Canım bende üç ayda 10 kilo verdim ama burdaki arkadslarida senin gibi küçümsemeyin sen resmen motive değil kiriyorsun insanları sonuçta burda herkesin küçük bebeği var ve kimiside çalışıyor kusura bakmada sen her işine koşturuyorsun diye herkes senin gibi olacak değil bencede sen yoluna kendin devam et biz sana yetisemeyiz..Peki devam edin ozaman siz bu sekil ben yokum. Hayatinizdan memnunsaniz dicek soz yok. Burasinin bana yardim edemicenj anladim hadi byy kendilerine hayirlari bana mi olacak
Benim hedefim hızlı kilo vermek değil kesinlikle.Daha önce de söylemuştim vücuda aldığımız toksinler yağlarımızın arasında birikiyormuş.yağlar parçalandıkça açığa çıkıp sütle bebeğe geçiyormuş.
hem bu nedenle hem sütün azalmaması için ilk 4 ayda ayda 1 kilo sonrasındaaa ayda iki yada 3 kiko verilebilir diye biliyorum. Bebeklerimizin sağlığı ve süt içebilmeleri önemli.
Yani gayet iyi gidiyoruz grupça bence.Motivasyonumuzu bozmadan aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?