Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar kırıcı konuşulmasa keşke sonuçta emziriyoruz hepimiz bilinçliyiz ama arada oluyo işte kusıra bakma biliyorum motive etmek için söylüyosun.yinede arkadaşın yerine cevap vermiş gibi oldum ama böyle hissettim ve söylemek istedim
Benimde bu hafta kötü gidiyo ayni fikirdeyim toparlanmamız lazım sayfanın aktifleşmesin sevindirdi beni 2 günde bile çok şeyler değişir kızlar Cuma'ya umutla bakalım inşallah

Bu arada spor konusuna gelince ben Leslie yapıyorum ve çok memnunum kendimede sevdiğim bi film yada müzik açıyorum sıkılmadan 45 dakika terliyorum mekikle yer hareketleri ile filan 1 saati buluyo tabi eşim kızıma bakarsa tavsiye ederim 3 mil programını ben 4 mile geçtim gerçi yaklaşık 1 saat sürüyo sonra 5 mil e geçicem
Tarçınlı Sudan çok memnunum hatta bitmişti o yüzden bayağı bi tatlı krizleri yaşadım neyseki aldım sabahtan itibaren başlıyorum tekrar

Amacim kimseyi kirmak degilki ne haddime hepimiz burda neden toplandik zayiflamak icin dogum kilolarimjzi atmak icin. Bende emziriyorum ama bian oncede su kilolardan kurtulmak istiyorm. Birbirimze zaman harciyoruz burda sebebi motive etmek icin ama ben tam tersi modum dustu yazilari okuyunca uzuldum kendi halimee arkadaslarmin haline o yuzden bazen gercekleri soylemek lazim yoksa gitmez bu kilolar. Kirilan varsa hakkinj helal etsin

Günaydın hanımlar!Son iki gün tartıya nerden dönersek kardır. Bugüne kadar çok iyi gitmediyse bile 2 gün sıkalım dişimizi .Tartıda mutlaka azalma görelim. Biliyorum bebişlerle hepimize zor. Ama başarıcaz kızlar

Herkese Günaydın. Kirmadin ama bu şekilde gerçekleri söylüyorum diyerek kilo vermezssin demissin bana gereksiz geldi.annem cocuguma bakmaya geldiği için yapıyor yapma demiyorum 1 ay sonragidecek suan dikkat ediyorum 2 haftada 800 gr veriyorum buda bnm irademi gösterir neyse bu şekil soylemler motive etmiyo bence

Peki devam edin ozaman siz bu sekil ben yokum. Hayatinizdan memnunsaniz dicek soz yok. Burasinin bana yardim edemicenj anladim hadi byy kendilerine hayirlari bana mi olacak

herkesin motive oluş şekli farklı kimisi hırsla kimisi lafla gazla vs. T Tubii1802 kötü niyetli değilsin ama ilk yazdıkların biraz sert olmuş. motive olalım derken düşüş yaşamayalım.

internette dolaşırken 40kilonasılgider diye bişi baktım. face deki fotolara bakmak bile beni motive etti. hepinize tavsiye ederim. ne güzel incelmiş.

kızlar bugün ve yarın çok dikkat edelim. cuma artı çıkmamak için. ben hala haftasonu yediklerimi eritemedim gibi hissediyorummm

Peki devam edin ozaman siz bu sekil ben yokum. Hayatinizdan memnunsaniz dicek soz yok. Burasinin bana yardim edemicenj anladim hadi byy kendilerine hayirlari bana mi olacak
Güle güle canım sen kendine daha hayırlı yerler bul.herkes burda arada boslasada tekrar toparliyo .bişey söylerken uygun söylemeli insan

o zaman yolun açık olsun canım. inş verirsin kilolarını

GÜnaydın tatlı hanımlaaaaar. Bende resimlerle çok motive oluyorum. Ayyyy şu kadın bile bu hale geldiyse ben fıstık olurum fıstık diyorum :))) burda moralimizi bozmak yerine keyiflenerek kilo verelim bence.
Ben bu hafta kilo verirsem oğlum sayesinde yemek yememe bile izin vermiyor şişman anne sevmiyor zaar :))))
Kızlar ben spor hakkında biraz araştırma yaptım. Eğer biraz spor geçmişiniz varsa en çok kalori ve yağ yaktıran egzersizler hııt egzersizler. Resim paylaşmıştım daha önce Zaten.
Birde söyle bi kaç tavsiye vereyim bilenler vardır ama. Spor sonrasında bir Türk kahvesi yada soda/ayran için muhakkak. Sabah uyanınca ılık suya bir çay kaşığı bal vE limon sıkıp için çok çok faydalı olacak. Ama düzenli yapın :) ben sabah vıyaklamayla kalkıp akşam vıyaklamayla günü kapatıyorum şimdilik bana yaramaz :)
Birde Karabuğday ben yedim Allah günah yazmasın acayip kötü ya tadı :) peki sizlerden chia deneyen oldu mu. Yulaf yiyen arkadaşlar nasıl yiyorsunuz. Birde keten tohumu tecrübesi olan var mı

ben yulafı yoğurtla karıştırarak yiyorum. ya gidiyim aktardan kabuk tarçın alıyım suyun içine atmak için. kaç gündür alıcam alıcam unutuyorum.

YA ben suyu normal seviyorum gayet de içiyorum o yüzden içine bişey katmayı sevmiyorum. Bir kere tv de izlediğim bi doktor demişti ki. "Kirli balkonu tarçınlı suyla yıkayıp mı temizlersiniz normal suyla mı" diye. Bana da çok mantıklı geldi :)
Buralara ölü toprağı serilmiş kızlar haydi haydiiiii enerji :))
Ben burda fırsat buldukça bulduğum kalorisi az tarifleri de paylaşıcam. Arksdaşlar sunu da anlamak lazım kilo vermek eyvallah önemli ama biz neden kilo vermek istiyoruz.
1-sağlıklı olmak
2-mutlu ve özgüvenli olmak
O zaman ne yapıyoruz birincisi sağlıklı yaşamı kendimize hayat tarzı benimsiyoruz. Ve bu yolda pozitifliğimizi kaybetmiyoruz

o da ayrı bir bakış açısı. tamam tarçın koymuyoruz ama sabun koyuyoruz. faydası olacağını ümit ederek aldım aktardan ve attım suyumun içine bir tane. bakalım içebilirim heralde.
paylaş tabi canım. ben cumadan sonra ayran detoksu yapmayı düşünüyorum inş.

Hiit kardiyoyu bende yazmıştım gerçekten faydası var biraz yorucu ama başka türlü gitmez bizim yağcıklarımız Bide dans edin kızlar yüksek tempoda terden ölüyorum ben ağırlıktaysa korkmayın kızlar ben internetten şu bileğe bağlanan kum torbaları var yarım kiloluk onlardan alıcam daha önce kullanmıştım gerçekten hızlaa inceliyorsunuz araştırabilirsiniz netten

pentagram42 aynen dans acayip ter attırıyor ağırlıkda kasları kuvvetlendiriyor bu sayede yağ kaybederken kas kaybı olmaz ben 3. Ayı bitirmeden başlamam sanırım egzersizlere dikişlere zarar vermemek için. Ama sizler mutlaka yapın :)

Benimde arada sızlıyor dikişler 3 ayı geçtik şu an bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah spor insanı motive ediyor bide bence insan kendini iyi hissediyor yarım saatte olsa kendine zaman ayırmak çok güzel bugün ve yarın spora yüklenip haftayı telafi etmeyi düşünüyorum bide regl olmadım hala onunda şişkinliği var üzerimde

Son düzenleme:
Canım bende üç ayda 10 kilo verdim ama burdaki arkadslarida senin gibi küçümsemeyin sen resmen motive değil kiriyorsun insanları sonuçta burda herkesin küçük bebeği var ve kimiside çalışıyor kusura bakmada sen her işine koşturuyorsun diye herkes senin gibi olacak değil bencede sen yoluna kendin devam et biz sana yetisemeyiz..

Benim hedefim hızlı kilo vermek değil kesinlikle.Daha önce de söylemuştim vücuda aldığımız toksinler yağlarımızın arasında birikiyormuş.yağlar parçalandıkça açığa çıkıp sütle bebeğe geçiyormuş.
hem bu nedenle hem sütün azalmaması için ilk 4 ayda ayda 1 kilo sonrasındaaa ayda iki yada 3 kiko verilebilir diye biliyorum. Bebeklerimizin sağlığı ve süt içebilmeleri önemli.
Yani gayet iyi gidiyoruz grupça bence.Motivasyonumuzu bozmadan aynen devam

Son düzenleme:

ben ne yapsam olmuyo. iki göğsümden 60 çıksa seviniyorum. 20-30 ancak çıkıyor. bazen o bile yok. iş yerinde sağıyorum. kimisi bu kadarcık süt için ne uğraşıyorsun sana da yazık falan diyo ama ben sağmaya devam ediyorum. az çok ne olursa kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…