Inan hic ac kalmadan verdim o kilolari abur cuburu tamamen kestim beyaz ekmegi evime sokmuyprum sadeece haşlanmis sebzelrti yiyorum uzerine yogurt ohh mis. Salata yapiyorum kendime bulgur pilavi yapiyorum en az 2 bucuk lt su iciyorum. Yagsiz corba yapiyorum. Yulaf lapasi yiyorum. Boyle atiyorum kilolari sauna esofmanlarimi giyip bisiklet suruyorum bebegimj babasina veriyorum yarim saat inanin yaptikca hirslaniyptm . Tartiya cikiyorm zayifladimi goruyorm cok mutlu oluyorm evet basarabiliyosn devam et diyorm kendi kendime motive ediyotm[/QUOT
Tebrikler canım
Insan verince daha çok motive oluyor
Ben anca aksam spor yapabiliyorum oglum uyuduktan sonra. Sizi bilmem ama benim bi fizigime bahanem olamaz acilen gitmesi lazim. Ilk zamanlar bende oyle diyodum aman oglum durmuyo aman firsat bulamiyorm. Ve ne bulursam yiyodumm ama baktim durum kotuye gidiyo. Nolursa olsun kendimi duzene soktum kahvaltimi cok guzel proteinli yapiyorm yumurta sut peynir yesillik. Oglen baktim ki aciktim hemeb corba yapiyorm kendime aksam ispanak yapiyorm. Ayni zamanda ev islerine koşturuyorm bebegime kosturuyorm. Yemegimi bebegim kucagjmda tek elle yiyorm. Dusunun artikValla bahane mi değil mi bilmiyorum kızlar ama gerçekten bazen hiç bişey yemeye zamanım olmuyor sonra fırsat bulunca da en pratik ne bulursam. Bi düzene oturabilsem bide spora zaman ayırabilsem Harika olacak. Spor olarak ne yapıyorsunuz. Ben sunu yapmayı planlıyorum ama şimdilik bir kaç hareketi ancak yaparım çünkü dikişlerim sıkıntı çıkarabilir
Eki Görüntüle 1953600 Eki Görüntüle 1953601
Cunku biktim artik bu kilolu halimden hadi kisin saklaya biliriz de yazin napcaz. Menlekete gittimde ayyy bi cocuk dogurmys dagitmis kendini dedirtmeeem. 2. Daha ozguvenli olurum saglikli olurum.T Tubii1802 maşallah sana canım. burda senin gibilere ihtiyacımız var. ben de ocak başından bu yana 5 kilo verdim. bu şekilde devam edersem yaza fit girerim
Vasfiyeteyzeniz bu 3 gün çok dikkat et. ben de hep artı çıkıcam diyorum ama çok şükür az veya çok kilo vermiş oluyorum. ( şimdi böyle dedim ya kesin gerçekten artı çıkarım )
Yemek hazır olsa elimi kullanmadan da yerim :)))Ben anca aksam spor yapabiliyorum oglum uyuduktan sonra. Sizi bilmem ama benim bi fizigime bahanem olamaz acilen gitmesi lazim. Ilk zamanlar bende oyle diyodum aman oglum durmuyo aman firsat bulamiyorm. Ve ne bulursam yiyodumm ama baktim durum kotuye gidiyo. Nolursa olsun kendimi duzene soktum kahvaltimi cok guzel proteinli yapiyorm yumurta sut peynir yesillik. Oglen baktim ki aciktim hemeb corba yapiyorm kendime aksam ispanak yapiyorm. Ayni zamanda ev islerine koşturuyorm bebegime kosturuyorm. Yemegimi bebegim kucagjmda tek elle yiyorm. Dusunun artik
Senin oglanda kolik heralde. Allahim kolaylik versin canim. Sanki ben kolay mi yemek yapiyorm benim oglanda seninkinden geri kalmaz canlari saolsun da. Dun mercimek corbasi yaptim ama nasil. Sogani dogruyorm kosuyorm oglani susturuyom gidiyorm patates dogruyorm yani resmen mutfakla oglan arasinda mekik dokudum. Bazen de napim biraz aglatiyprum cunku kucagima alsam da yaramaz durmuyo en iyisi ac kalmayim yemegim hazir olsun diyorm yoksa sutum azaliyo ve ac olunca zararli seyler yiyebiliyorm. Ilk basta zorlandim ama simdi cok rahatim oglusumu biseylerle kandirabiliyorym artik 5 aylik olduYemek hazır olsa elimi kullanmadan da yerim :)))
Gece 5 den 7 ye kadar oğlum hiç uyumadı ağladı. 7 de uyudu 7:20 de kızımı kaldırdım giydirdim hazırladım 8 de onları gönderdim dinlemek için kanepeye uzandım 8:15 de oğlum geri uyandı. Emdi gaz çıkardı altı değişti yine de durmuyor 8:15 den beri oğlum kucağımda bıraktığım an ağlıyor daha ağzıma bi kuru incirden başka bişi sıkamadım. kızım 12.30 da gelecek o gelince oğlan uyursa kızımla ilgilenicem üst değiştir yemek yedir oyna o arada uyanırs oğlan gör bak eğlenceyi :))
Deniyebilirim canım. Merak ettimKızlar gerekçe var karabugday
Çok besleyici ve cok tok tutuyor.
Ben daha önce kilo verirken çok isime yaramıştı.
Tavsiye ederim.
Ben bu gün kara buğdaydan kısır yaptım.
Bakalım ne olacak
Ya aslında bir haftadır böyle geçen hafta hiç böyle değildi o kadar düzenliydi ki herşey hayta geçen hafta 1.1 kilo verdim. Ama cumartesiden beri delirdi resmen anlamdım gitti gece uyku yok gündüz durmak Yok düzelirse inşallah bende yine dizene girsem. Geçen hafta evi temizledim her akşam 3 çeşit yemeğim kendi özel yağsız yemeğim salatam herşeyi yapmıştımSenin oglanda kolik heralde. Allahim kolaylik versin canim. Sanki ben kolay mi yemek yapiyorm benim oglanda seninkinden geri kalmaz canlari saolsun da. Dun mercimek corbasi yaptim ama nasil. Sogani dogruyorm kosuyorm oglani susturuyom gidiyorm patates dogruyorm yani resmen mutfakla oglan arasinda mekik dokudum. Bazen de napim biraz aglatiyprum cunku kucagima alsam da yaramaz durmuyo en iyisi ac kalmayim yemegim hazir olsun diyorm yoksa sutum azaliyo ve ac olunca zararli seyler yiyebiliyorm. Ilk basta zorlandim ama simdi cok rahatim oglusumu biseylerle kandirabiliyorym artik 5 aylik oldu
Saglik olsun canim yeterki bebelerimiz iyi olsun da saglikli olsunlarda varsin duzensiz ol. Kaç aylik oldu oglun. Diş mi cikarcak ki.Ya aslında bir haftadır böyle geçen hafta hiç böyle değildi o kadar düzenliydi ki herşey hayta geçen hafta 1.1 kilo verdim. Ama cumartesiden beri delirdi resmen anlamdım gitti gece uyku yok gündüz durmak Yok düzelirse inşallah bende yine dizene girsem. Geçen hafta evi temizledim her akşam 3 çeşit yemeğim kendi özel yağsız yemeğim salatam herşeyi yapmıştım
Yok yok daha 47 günlük :) ben erken başladım kilo verme çabasına :) 67 ile hamile kaldım cuma günü 66.2 ydim :)Saglik olsun canim yeterki bebelerimiz iyi olsun da saglikli olsunlarda varsin duzensiz ol. Kaç aylik oldu oglun. Diş mi cikarcak ki.
Oyyy kiyamaaam allah bagislssin daha minnacikmis annesiii. Zayiflicam diye sutunden olma allah korusun. Cok erken mis sen daha ödemlerini yeni yeni atiyosn kiii.Yok yok daha 47 günlük :) ben erken başladım kilo verme çabasına :) 67 ile hamile kaldım cuma günü 66.2 ydim :)
Bu hareketleri bugün fırsat bulursam deniyeyim. fit to fat to fit diye bir program var orda antranörler hep bunları yaptırıyor aşırı kilolu insanlaraValla bahane mi değil mi bilmiyorum kızlar ama gerçekten bazen hiç bişey yemeye zamanım olmuyor sonra fırsat bulunca da en pratik ne bulursam. Bi düzene oturabilsem bide spora zaman ayırabilsem Harika olacak. Spor olarak ne yapıyorsunuz. Ben sunu yapmayı planlıyorum ama şimdilik bir kaç hareketi ancak yaparım çünkü dikişlerim sıkıntı çıkarabilir
Eki Görüntüle 1953600 Eki Görüntüle 1953601
aay yeos çok güldürdün beni. bu kadar için götürmüyorsa boşver canım ya.kızlar bu ısırgan bildiğin tezek kokuyo yaa
Benim sütüm Zaten çok çok az maalesef. Kızımda hiç yoktu yine bu sefer biraz olsun var ama benim sütüm sadece su,uyku vE sütle artıyor. Ama 3 gündür uyku nerdeewwOyyy kiyamaaam allah bagislssin daha minnacikmis annesiii. Zayiflicam diye sutunden olma allah korusun. Cok erken mis sen daha ödemlerini yeni yeni atiyosn kiii.
Aynen aynen bende o programı çok seviyorum. İnstagramda takip ettiğim sayfalar var oradaki kadınlar da hep kardio hareketlerle şekillenmiş.Bu hareketleri bugün fırsat bulursam deniyeyim. fit to fat to fit diye bir program var orda antranörler hep bunları yaptırıyor aşırı kilolu insanlara
Umitli olamassin cunku iradesizsin sen demekki bu halinden coook memnunsun çorek borek aman allahim en zararli seyler sadece tadimlik alabilirdin. Canim kizma ama azim yok ugras goremiyorm boyle kesinlikle ulasamassin hedefine boyle kalirsin. Her onune geleni yemek zorunda degilsin.Bu haftadan ümitli değilim sağolsun annem her hafta sonu çörek börek yaptığı için ben bir hafta kilo veriyorum bi hafta veremiyorum bakalım ne olacak Mart 16 da 68 kusurleri görürsem ilerleme var diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?