- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ben o yönden şanslıyım kayınvalidem bizimle kalıyo sağolsun çok yardımcı oluyo büyük kız Anaokulunda gündüz haftasonu bozmasam işte bende sabah düzenli güzel kahvaltımı yaptım tb ekmeği süZme peynirle tost 1 haşlanmış yumurta yedim arada bir elma öğle dışardaydım arkadaşla hiç söylemiyim ne yediğimi ara tarçınlı yoğurt 5-6fındık akşama sebze yemeyi planlıyorum salata ileBen hala tam bir düzen oturtamadım. Sabahtan işe gidiyorum.öğlen eve gelince çok aç oluyorum . Üstüne iki çocuk ilgi istiyor. hızlıca birşeyler yiyorum ama normalden fazla yorulunca daha çok acıkıyorum.Bakalım nasıl oturtucam iş ev dengesini
bugün yapamadım. sabahta kahvaltısız gitmiştim. kızı emzirip ancak çıkabildim evden . biraz daha erken uyanmam gerekiyor sabahları galibaAra öğün yapabiliyor musun canım iş yerinde biraz acıkmanı önler
Canim emziriyorz o ayran kürun sakincasi olmazmiValla haftasonu öyle seyler yedim kiBu hafta vermiş olmasam bile almasam bari. 4 yıldır 62 altına inmedim 62 ye inebilirsem eğer 2 günlük ayran çorba kürü yapıcam ama 62 ye epey yolum var
İşiniz çok zor valla çalışan anneler olarak allah yardımcınız olsunbugün yapamadım. sabahta kahvaltısız gitmiştim. kızı emzirip ancak çıkabildim evden . biraz daha erken uyanmam gerekiyor sabahları galiba
Valla canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim sütümü artıran şey hatta tek şey su,süt vE uyku. Bunlar olmasa istersem 5000 kalori alayım 30 cc süt anca çıkıyor ama dediklerim olsun 120-150 cc oluyor maşallahCanim emziriyorz o ayran kürun sakincasi olmazmi
benimde kayınvalidem bakıyor iki çocuğa canım. okula gidenim yok henüz ama ben yetişemiyorum hiçbirşeye. Yavaş yavaş oturur heraldeBen o yönden şanslıyım kayınvalidem bizimle kalıyo sağolsun çok yardımcı oluyo büyük kız Anaokulunda gündüz haftasonu bozmasam işte bende sabah düzenli güzel kahvaltımı yaptım tb ekmeği süZme peynirle tost 1 haşlanmış yumurta yedim arada bir elma öğle dışardaydım arkadaşla hiç söylemiyim ne yediğimi ara tarçınlı yoğurt 5-6fındık akşama sebze yemeyi planlıyorum salata ile
aynı durum bende var canım şu üç gün iyice dikkat edelim hiç kaçırmayalım.birkaç gün de olsa cumaya etki eder bencegünaydın kızlar. benim de haftasonu diyetim çok bozuluyor. bu kalan 3 gün çok dikkat etmem lazım. yoksa artı çıkarım.
ben de ayran kürü yapmayı düşünüyorum. içinde baya besleyici şeyler var. zararının olduğunu düşünmüyorum. bu iki gün onu mu yapsam acaba... veya cumayı bir göriyim
aynı durum bende var canım şu üç gün iyice dikkat edelim hiç kaçırmayalım.birkaç gün de olsa cumaya etki eder bence
Kızlar şöyle bi okudumda durum cok vahim çok gevşek davraniliyo sanki boyle giderse kilo verilmez ki yaza cok az kaldi civil civil kiyafwtler bizi bekliyo ama bu sekil bi gun dikkat edip iki gun yersek olmaz kendimizi kandirmis oluruz daha kotusu vermeyiz aliriz
Olmaz ama boyle bi toparlanin kendinize gelin. Busuru bahaneler yazmissiniz ama kilo bahane dinlemez allah korusun dikkat etmezsek arttikca artar. Benimde oglum var 5 aylik ve cok zor bi bebek surekli beni istiyo emmek istiyo. Ama ben beyinde bitirdim bu kilolari. Hic aynaya bakamiyorum hosnut degilim bu fizigimden 1 ayda 5 kilo verdim ben. Bu daha hic bisey yolun basindayim. Sizde hoşnut degilsiniz ki burda buluştuk. Hadi toparlayin kendinizi o muhteşem finali ertelemeyinnn lütfençok haklısın canım.. yanlış yoldayım ben de
Maşallah çok güzel kilo vermiş sinOlmaz ama boyle bi toparlanin kendinize gelin. Busuru bahaneler yazmissiniz ama kilo bahane dinlemez allah korusun dikkat etmezsek arttikca artar. Benimde oglum var 5 aylik ve cok zor bi bebek surekli beni istiyo emmek istiyo. Ama ben beyinde bitirdim bu kilolari. Hic aynaya bakamiyorum hosnut degilim bu fizigimden 1 ayda 5 kilo verdim ben. Bu daha hic bisey yolun basindayim. Sizde hoşnut degilsiniz ki burda buluştuk. Hadi toparlayin kendinizi o muhteşem finali ertelemeyinnn lütfen
Ben bu hafta kesin artı çıkıcam :/günaydın kızlar. benim de haftasonu diyetim çok bozuluyor. bu kalan 3 gün çok dikkat etmem lazım. yoksa artı çıkarım.
ben de ayran kürü yapmayı düşünüyorum. içinde baya besleyici şeyler var. zararının olduğunu düşünmüyorum. bu iki gün onu mu yapsam acaba... veya cumayı bir göriyim
Inan hic ac kalmadan verdim o kilolari abur cuburu tamamen kestim beyaz ekmegi evime sokmuyprum sadeece haşlanmis sebzelrti yiyorum uzerine yogurt ohh mis. Salata yapiyorum kendime bulgur pilavi yapiyorum en az 2 bucuk lt su iciyorum. Yagsiz corba yapiyorum. Yulaf lapasi yiyorum. Boyle atiyorum kilolari sauna esofmanlarimi giyip bisiklet suruyorum bebegimj babasina veriyorum yarim saat inanin yaptikca hirslaniyptm . Tartiya cikiyorm zayifladimi goruyorm cok mutlu oluyorm evet basarabiliyosn devam et diyorm kendi kendime motive ediyotmMaşallah çok güzel kilo vermiş sin
Darısı başımıza
Benim ayda 5 kilo vermem imkansız
Ayda 3 kiloyada okeyim
O da gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?