Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben o yönden şanslıyım kayınvalidem bizimle kalıyo sağolsun çok yardımcı oluyo büyük kız Anaokulunda gündüz haftasonu bozmasam işte bende sabah düzenli güzel kahvaltımı yaptım tb ekmeği süZme peynirle tost 1 haşlanmış yumurta yedim arada bir elma öğle dışardaydım arkadaşla hiç söylemiyim ne yediğimi ara tarçınlı yoğurt 5-6fındık akşama sebze yemeyi planlıyorum salata ile

Canim emziriyorz o ayran kürun sakincasi olmazmi
Valla canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim sütümü artıran şey hatta tek şey su,süt vE uyku. Bunlar olmasa istersem 5000 kalori alayım 30 cc süt anca çıkıyor ama dediklerim olsun 120-150 cc oluyor maşallah

benimde kayınvalidem bakıyor iki çocuğa canım. okula gidenim yok henüz ama ben yetişemiyorum hiçbirşeye. Yavaş yavaş oturur heralde

günaydın kızlar. benim de haftasonu diyetim çok bozuluyor. bu kalan 3 gün çok dikkat etmem lazım. yoksa artı çıkarım.

ben de ayran kürü yapmayı düşünüyorum. içinde baya besleyici şeyler var. zararının olduğunu düşünmüyorum. bu iki gün onu mu yapsam acaba... veya cumayı bir göriyim

aynı durum bende var canım şu üç gün iyice dikkat edelim hiç kaçırmayalım.birkaç gün de olsa cumaya etki eder bence

Kızlar şöyle bi okudumda durum cok vahim çok gevşek davraniliyo sanki boyle giderse kilo verilmez ki yaza cok az kaldi civil civil kiyafwtler bizi bekliyo ama bu sekil bi gun dikkat edip iki gun yersek olmaz kendimizi kandirmis oluruz daha kotusu vermeyiz aliriz

çok haklısın canım.. yanlış yoldayım ben de

kızlar ben ya çok sıkı tutuyorum ya da çok gevşetiyorum. orta yolum yok sanırım.

çok haklısın canım.. yanlış yoldayım ben de
Olmaz ama boyle bi toparlanin kendinize gelin. Busuru bahaneler yazmissiniz ama kilo bahane dinlemez allah korusun dikkat etmezsek arttikca artar. Benimde oglum var 5 aylik ve cok zor bi bebek surekli beni istiyo emmek istiyo. Ama ben beyinde bitirdim bu kilolari. Hic aynaya bakamiyorum hosnut degilim bu fizigimden 1 ayda 5 kilo verdim ben. Bu daha hic bisey yolun basindayim. Sizde hoşnut degilsiniz ki burda buluştuk. Hadi toparlayin kendinizi o muhteşem finali ertelemeyinnn lütfen

Günaydın arkadaşlar
Ben işe başladım. Pek nete girecek zaman kalmıyor.
Eve gelince büyük kızın ödevi
Küçük bebiş ilgi bekliyor
Benim üzerimden tir geçmiş gibi oluyor
Dikkat ediyorum
B a kalım cuma günü ne olacak

Maşallah çok güzel kilo vermiş sin
Darısı başımıza
Benim ayda 5 kilo vermem imkansız
Ayda 3 kiloyada okeyim
O da gitmiyor

Ben bu hafta kesin artı çıkıcam :/

Kızlar gerekçe var karabugday
Çok besleyici ve cok tok tutuyor.
Ben daha önce kilo verirken çok isime yaramıştı.
Tavsiye ederim.
Ben bu gün kara buğdaydan kısır yaptım.
Bakalım ne olacak

Maşallah çok güzel kilo vermiş sin
Darısı başımıza
Benim ayda 5 kilo vermem imkansız
Ayda 3 kiloyada okeyim
O da gitmiyor
Inan hic ac kalmadan verdim o kilolari abur cuburu tamamen kestim beyaz ekmegi evime sokmuyprum sadeece haşlanmis sebzelrti yiyorum uzerine yogurt ohh mis. Salata yapiyorum kendime bulgur pilavi yapiyorum en az 2 bucuk lt su iciyorum. Yagsiz corba yapiyorum. Yulaf lapasi yiyorum. Boyle atiyorum kilolari sauna esofmanlarimi giyip bisiklet suruyorum bebegimj babasina veriyorum yarim saat inanin yaptikca hirslaniyptm . Tartiya cikiyorm zayifladimi goruyorm cok mutlu oluyorm evet basarabiliyosn devam et diyorm kendi kendime motive ediyotm

Valla bahane mi değil mi bilmiyorum kızlar ama gerçekten bazen hiç bişey yemeye zamanım olmuyor sonra fırsat bulunca da en pratik ne bulursam. Bi düzene oturabilsem bide spora zaman ayırabilsem Harika olacak. Spor olarak ne yapıyorsunuz. Ben sunu yapmayı planlıyorum ama şimdilik bir kaç hareketi ancak yaparım çünkü dikişlerim sıkıntı çıkarabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…