yeos Ben de düşmüşüm ama istediğim boyutta değil bu hafta böyle olsun.
geçen hafta 79.3
bu hafta 78.7
fark 600 g
yüzde 0,756
Vücut korumaya girmiş olabilir canım çok kilo verdiysen sporu arttır yada resmini paylaştığım ayran detoksunu yap bu hafta ç. Kırılma noktasına gelmiştir kilonGunaydin kizlar
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 64.5
Fark 0.2
Yuzde 0.309
Iki haftadir guzel kilo veremiyorum niye boyke oldu anlamadim. Kilo vermem yavasladi. Benim gibi olan varmi
Sagol canim aslinda asiri bi kilo vermedim diyete baslayali 5 kilo verdim ilk hedef olarak bi 5 kilo daha vermem lazim. Ozellikle gobegimin gitmesi lazim. Bu ayran detoksunu deneyeyim. 2 nisanda kaynimin nisani var o zmana kadar 60 olur muyum acabaVücut korumaya girmiş olabilir canım çok kilo verdiysen sporu arttır yada resmini paylaştığım ayran detoksunu yap bu hafta ç. Kırılma noktasına gelmiştir kilon
Canım farkı 100 ile çarp geçen haftanın kilosuna bölSelam kızlar ama ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum biri bana öğretsin çok cahilim keşke ölsem :))
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 73.0
Fark 1.4
Harika bir haftayla karşınızdayım tabiki adet olmasaydım biraz zor bu kadar verebilirdim..
Canım farkı 100 ile çarp geçen haftanın kilosuna böl
1.4*100=140
140/74.4=1.881
Çok tesekkür ederim canımCanım farkı 100 ile çarp geçen haftanın kilosuna böl
1.4*100=140
140/74.4=1.881
Bilmiyordum Özür dilerim . Doğru mu yaptım 1.135 çıktıkızlar kilo bildirimini yaparken
geçen hafta;
bu hafta;
fark;
yüzde; ((geçen hafta - bu hafta)/geçen hafta)*100
şeklinde yapalım
hem daha belirgin olur ben de atlamamış olurum
güzel bir başlangıç olmuş canım... sırayla devam edecek.. inanıyorum önce 65 i görceksin sonra bir bakmışsın 60... aynen devam
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 64.5
Fark 0.2
Yuzde 0.309
Iki haftadir guzel kilo veremiyorum niye boyke oldu anlamadim. Kilo vermem yavasladi. Benim gibi olan varmi
çok güzel vermişsin. maşallah sanaSelam kızlar ama ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum biri bana öğretsin çok cahilim keşke ölsem :))
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 73.0
Fark 1.4
Harika bir haftayla karşınızdayım tabiki adet olmasaydım biraz zor bu kadar verebilirdim..
Kizlar benimde gecen hafta 81.7 bu hafta 81.0 giden 700gr yuzde 0.085 yanlis hesaplamadiysam. Hafta sonu cozutmasaydim iyiydi de son 3 4 gunde toprladim ve sadece 1 gun spor yaptım. Ama korseye devam
Evet kıZlar kilo bildirimim ;geçen hafta 67.8 bu hafta 66.3 aradaki fark ;tam 1 500 gr ve ben şoklardayım çünkü bu hafta verdiğimi hiç sanmıyordum
doğru canımBilmiyordum Özür dilerim . Doğru mu yaptım 1.135 çıktı
yaa ben yüzde işini yeni gördüm :) yanlış hesaplamadıysam 1.449 çıktı yüzdem
geçen hafta:70
bu hafta:69
fark:1 kilo yüzde sanırım 1.449 oluyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?