Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar listeyi güncelledim.

belirtmek istediğim bir konu var;

burda hem motivasyonun korunması hem de listenin daha sağlıklı ilerlemesi için sürekli aramızda olacak arkadaşlara ihtiyacımız var. bu sebeple bu sayfada süreklilik sağlamayacak olanlar aramıza lütfen katılmasınlar. aramıza katılan arkadaşlar düzenli bildirimlerini yapsınlar. listeyi oluşturmaktansa kim bildirim yaptı kim yapmadı diye bakmak daha zor.

iki hafta üst üste bildirim yapmayanların listeden çıkarılacağı ilk sayfada yazıyor.

ingver erik3588 E eftelyarex O ozbulat Zemheri28 E esma4848 yenidencan bildirim yapmadığınız için listeden çıkartıyorum

kalan arkadaşlar lütfen düzenli bir devamlılık sağlayalım. zaten liste kemikleşmeye başladı. bu hepimiz için gerekli...

kilo veren herkesi tebrik ederim... bol zayıflamalı bir haftaya merhaba diyelim...

C
canım boyum 1.68 hedefim 58 olmak .o günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim :)

Komşuda hac dönüşü ziyareti vardı zorla yarım kase hedik 1 küçük dilim büskivi pastası Yedim o kadar zorladıki kırılır diye yedim akşam 5 mil Leslie paklar beni zemzemi de içeyim bari şifa niyetine

Bir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çok

Bir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çok
Ödemlerde vardır canım benim bende aynıydım Doğumdan çıktım mucize beklememek lazım göreceksin 2 haftaya en az 2 kilo gidiyo sonrasında sütünü azaltmadan sağlıklı beslenerek istediğin kiloya döneceğine Emin'im bide 40 o çıktıktan sonra hafif sporda yaparsan tadından yenmez bence moralimi yüksek tut bebeğin var o sana muhtaç bende senin gibiyim çok iyi anlıyorum

sabah kaşarlı tost 3 zeytin 1 yumurta çay.
Ara yok dışardaydım
Öğlen iki parça tavuk 4 kaşık sebze 1 küçük tabak yoğurtlu makarna.
Ara yok
Akşam 1 kase mercimek çorbası iki dilim ekmek malesef beyaz ekmek.
Akşam üstü çay yatmaya yakın 1 meyve 1 bardak süt

Oğlum da 13 kilom gitmişti 83 kiloya düşmüştüm sonra 3 senede zorla 70 e indim şimdi geri basa sardım 30 kiloyu nasıl vereceğim .

Hepinize başarılar arkadaşlar iş ev ve bebiş olunca aktif katılamadım o kadar yoruluyorum ki bebeğimi babasına bırakıp akşam 9 da yatıyorum. Bol sütlü bol zayıflamalı haftalarınız olsun

Kızlar buradaki olayımız güzel oldu gerçekten.
herşey için eline sağlık canım yoruluyorsun bizler için ama gayet güzel işler çıkarıyorsun

Daha moral bozmak için çok erken . Süt ile azalır Zaman'la inşallah.birde bol su ile sıkmayın canınızı.

Ellerine sağlık yeos teşekkür ederiz
Menüm
Kalkınca tarçınlı su Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeğine köy peyniri ile yağsız tost 1 ceviz domates
Ara 1 hurma yeşil çay 1 kare bitter
Öğle 1 kepçe mercimek çorba et haşlama bulgur pilavı yarım dilim irmik helvası
Ara komşuda yarım kase hedik 1 dilim büskivi pastası çay
Akşam 1 kepçe tarhana çorba ıspanak yemeği çok az döner salata ayran
Ara 1 aktivya spor büyük kız uyuyunca 5 mil Leslie yer hareketleri birazda yatmadan da süt içerim
Su 2 litre olmuştur yatana kadar 2.5 olur
Çok şişkinliğim var regl olmam lazım ama ben ilaçsız olamıycam sanırım pko hastasıyım çünkü

Bugünkü menüm ;
Sabah yulaflı süt ,bir parça yumurta ve az peynir

Ara öğün ;meyve

Öğle yemeği;bulgur pilavı ,tavuklu barbunya ve bol acı :)

Ara ;kahve

Akşam yemeği ; bir kase tarhana çorbası ;iki kaşık pilav ,küçük parça tavuk ve yeşil mercimek salatası .pilav yediğim için gün boyu ekmek yemedim . Aslında unutmuşum yemeği

Ben de aranıza katılmak istiyorum kızlar
Yaş 27
Kilo 74.5
İlk hedef 69
İdeal kilo=ikinci hedef 64
Başarabilir miyim bilmiyorum.
İnşallah burası uğur getirir
Hoşgeldin canım. İnşallah vericeksin kilolarını. Dikkat edersen kilolarını vermek yaza kalmaz. Boyunu da paylaşır mısın

Ben de bugün iş yerinde öğlen yemeğin yanında 1dilim pasta yedim. Arkadaşın vedası vardı. Hem kendimi ödüllendirmek istedim.o kadar güzeldi ki anlatamammmm mest oldum onu yerken. Belki de bana güzel geldi

Aaaa böyle düşünme ama zaten lohusasın. Depresyona mı girceksin.. Henüz bebeğin çok yeni. Daha kilo vericeksin. Doğumda kilom gitmedi demişsin illa gidecek. Şişlik vardır. Ben hamileliğin sonlarında 104-106 arası gidip geliyordum. Kendi kendine 90 a indi o hatta bir ara 86 ydı. Ben yiye yiye onu 90 yaptım. Senin de gidecek, zaten dikkat etmeye başladın bile. Hamur işi, şekerli asitli şeyler vs sağlıksız şeyler yeme. Zaten onların ne sana ne bebeğe faydası var. Eminim vericeksin ama şimdi bunu bu kadar düşünme.

Ben listeden çıktım mi 2 hafta oldu donemedim bebeğim hastaydı
Çok geçmiş olsun Canım. İki haftadır bildirim yapmadın. Keşke bir uğrasaydın buralara. Böyle devamlılık olmayınca çok zor oluyor takip etmesi.

Kızlar buradaki olayımız güzel oldu gerçekten.

herşey için eline sağlık canım yoruluyorsun bizler için ama gayet güzel işler çıkarıyorsun
Sağol ebrucum. Bence emeğimiz yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. @1demetumut hariç herkes kilo vermiş az veya çok

Rica ederim Can'ım.
Öğle ve akşam bana biraz çok gibi geldi. Bence de git bir Dr a hem kontrol etmiş olur. Ben de gidicem inş ama ne Zaman... Bir türlü kendime fırsat oluşturamıyorum

Evet günaydın kızlar Morelim çok bozuktu aslında bunun altında yatan bir çok neden vardı ama şimdi iyiyim dünü güzel atlattım . Kahvaltım yumurta peynir zeytin domates tahin pekmez
Öğlen 1 tane lahmacun yoğurt çorbası ikindi bir adet ıspanaklı börek çorba
Aksam yoğurt çömeç
Aralarda tereyağlı pekmezli akıt yiyorum geceleri hırma kuru incir
3 bardak rezene kimyon humano stil bol su şimidikik bınlsr biraz toparlanayım daha düzelecek beslenmem . Şimdilik yemekleri anneler yaptığı için bide daha tam toparlanamadım .
Yarın marul maydonoz aldıracağım Pazar'dan onları bir güzel yerim .

maydonoz, nane yeme canım süt azaltıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…