canım boyum 1.68 hedefim 58 olmak .o günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim :)bazen duraksamaya girebiliyorsun canım. bırakma sakın. sen de ayran detoxunu deneyebilirsin bence.
çok güzel vermişsin. maşallah sana
bu korse sana çok iyi geldi yaa... biz de mi denesek... 81,7-81=0,7 0,7/81,7=0,0085 0,0085*100=0,85
oooo 1,5kg mükemmelll...
bu arada boy ve hedef kilolarını da paylaşır mısın
Bir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çokSağlık beslenmeniz sizin sütünüzün kalitesini de arttıracağından şuanda çocuğunuza verebileceğiniz en büyük hediye olacaktır .ben ilk Zamankar sütüm artsın diye kuru maya bile yuttum .allahın izni ile benim Sütümün artmasına yardımcı olmuştu .bir tatlı kaşığı mayayı su ile yutuyordum bir zararını da görmedim
Geçmiş olsun çokBen listeden çıktım mi 2 hafta oldu donemedim bebeğim hastaydı
Ödemlerde vardır canım benim bende aynıydım Doğumdan çıktım mucize beklememek lazım göreceksin 2 haftaya en az 2 kilo gidiyo sonrasında sütünü azaltmadan sağlıklı beslenerek istediğin kiloya döneceğine Emin'im bide 40 o çıktıktan sonra hafif sporda yaparsan tadından yenmez bence moralimi yüksek tut bebeğin var o sana muhtaç bende senin gibiyim çok iyi anlıyorumBir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çok
SağolGeçmiş olsun çok
Oğlum da 13 kilom gitmişti 83 kiloya düşmüştüm sonra 3 senede zorla 70 e indim şimdi geri basa sardım 30 kiloyu nasıl vereceğim .Ödemlerde vardır canım benim bende aynıydım Doğumdan çıktım mucize beklememek lazım göreceksin 2 haftaya en az 2 kilo gidiyo sonrasında sütünü azaltmadan sağlıklı beslenerek istediğin kiloya döneceğine Emin'im bide 40 o çıktıktan sonra hafif sporda yaparsan tadından yenmez bence moralimi yüksek tut bebeğin var o sana muhtaç bende senin gibiyim çok iyi anlıyorum
herşey için eline sağlık canım yoruluyorsun bizler için ama gayet güzel işler çıkarıyorsunkızlar listeyi güncelledim.
belirtmek istediğim bir konu var;
burda hem motivasyonun korunması hem de listenin daha sağlıklı ilerlemesi için sürekli aramızda olacak arkadaşlara ihtiyacımız var. bu sebeple bu sayfada süreklilik sağlamayacak olanlar aramıza lütfen katılmasınlar. aramıza katılan arkadaşlar düzenli bildirimlerini yapsınlar. listeyi oluşturmaktansa kim bildirim yaptı kim yapmadı diye bakmak daha zor.
iki hafta üst üste bildirim yapmayanların listeden çıkarılacağı ilk sayfada yazıyor.
ingver erik3588 E eftelyarex O ozbulat Zemheri28 E esma4848 yenidencan bildirim yapmadığınız için listeden çıkartıyorum
kalan arkadaşlar lütfen düzenli bir devamlılık sağlayalım. zaten liste kemikleşmeye başladı. bu hepimiz için gerekli...
kilo veren herkesi tebrik ederim... bol zayıflamalı bir haftaya merhaba diyelim...
Daha moral bozmak için çok erken . Süt ile azalır Zaman'la inşallah.birde bol su ile sıkmayın canınızı.Bir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çok
Hmmm tamam :)teşekkür ederimmaalesef yanlış canım
70-69=1
1/70=0,014285...
0,014285*100=1,428
ama olsun yaklaşmışsın
Hoşgeldin canım. İnşallah vericeksin kilolarını. Dikkat edersen kilolarını vermek yaza kalmaz. Boyunu da paylaşır mısınBen de aranıza katılmak istiyorum kızlar
Yaş 27
Kilo 74.5
İlk hedef 69
İdeal kilo=ikinci hedef 64
Başarabilir miyim bilmiyorum.
İnşallah burası uğur getirir
Komşuda hac dönüşü ziyareti vardı zorla yarım kase hedik 1 küçük dilim büskivi pastası Yedim o kadar zorladıki kırılır diye yedimakşam 5 mil Leslie paklar beni zemzemi de içeyim bari şifa niyetine
Bir fil yavrusu kadarım şimdi 94 kiloyum Doğumda hiç kilom gitmedi hala şoktayım ve çok mutsuzum evlendiğim de 65 kiloydum şimdi 94 kiloyum sinir oldum ya çok mutsuzum çok
Çok geçmiş olsun Canım. İki haftadır bildirim yapmadın. Keşke bir uğrasaydın buralara. Böyle devamlılık olmayınca çok zor oluyor takip etmesi.Ben listeden çıktım mi 2 hafta oldu donemedim bebeğim hastaydı
Sağol ebrucum. Bence emeğimiz yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. @1demetumut hariç herkes kilo vermiş az veya çokKızlar buradaki olayımız güzel oldu gerçekten.
herşey için eline sağlık canım yoruluyorsun bizler için ama gayet güzel işler çıkarıyorsun
Ellerine sağlıkyeos teşekkür ederiz
Menüm
Kalkınca tarçınlı su Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeğine köy peyniri ile yağsız tost 1 ceviz domates
Ara 1 hurma yeşil çay 1 kare bitter
Öğle 1 kepçe mercimek çorba et haşlama bulgur pilavı yarım dilim irmik helvası
Ara komşuda yarım kase hedik 1 dilim büskivi pastası çay
Akşam 1 kepçe tarhana çorba ıspanak yemeği çok az döner salata ayran
Ara 1 aktivya spor büyük kız uyuyunca 5 mil Leslie yer hareketleri birazda yatmadan da süt içerim
Su 2 litre olmuştur yatana kadar 2.5 olur
Çok şişkinliğim var regl olmam lazım ama ben ilaçsız olamıycam sanırım pko hastasıyım çünkü
maydonoz, nane yeme canım süt azaltıyormuşEvet günaydın kızlar Morelim çok bozuktu aslında bunun altında yatan bir çok neden vardı ama şimdi iyiyim dünü güzel atlattım . Kahvaltım yumurta peynir zeytin domates tahin pekmez
Öğlen 1 tane lahmacun yoğurt çorbası ikindi bir adet ıspanaklı börek çorba
Aksam yoğurt çömeç
Aralarda tereyağlı pekmezli akıt yiyorum geceleri hırma kuru incir
3 bardak rezene kimyon humano stil bol su şimidikik bınlsr biraz toparlanayım daha düzelecek beslenmem . Şimdilik yemekleri anneler yaptığı için bide daha tam toparlanamadım .
Yarın marul maydonoz aldıracağım Pazar'dan onları bir güzel yerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?