ayy bana da ot gibi kokuyo o ısırgan. çok zorluyorum kendimi içmek için. bir süredir de içmedim. rezene filan içiyorum ..Hem boyda hem kiloda rekor bende. Kısa boylu olunca bu kiloyla top gibi oluyorsun, uzun boylu olunca da kapı gibi. Pehhh.. Eski günlere geri döncem ama kararlıyım. ben de dereotumu doğradım, yatmadan yoğurtla karıştırıp yiycem. O ısırgan da aynen ne biçim kokuyo. Ahır gibi geliyo bana kokusu
tamam şeker güncelledim.Benim yaş 37 canım
Ilk hadef 70 sonra 65
Hadi bakalım hepimize hayırlı olsun
Inşallah hemen gider göbüşler
benim de aklıma geldi canım ama konu sahibi dğeilim ya ondan yapamazdım.Kedibochi listenin son halini ilk sayfaya alıyım diyorum. Her cuma güncelleriz
tebrik ederim canım bizim cesaret edemediğimizi sen yapmışsın.Çok sevindim topigi gorunce ben mgul nicki değiştim nasılsınız güzeller bende tam27-28 kilo verdim ideailme 2 kilo kaldı eyluldenn bu yana ve sütüm hiçbir şekilde azalmadi güncel kilo 58.8
Eline sağlık Can'ım güncel kilom 64.8 hedef 1 kilom 61 sonra 58
Nerde noli ü ii hemen bakiyorumaa kaptaniçemm hoşgeldin. teşekkür ederim..
veroyu ben etiketlicektim, aklımdaydı ama sen benden çok yaşicaksinvorones hadi gel kuzumm..
ihmal eder miyimhem size hem buraya yetişirim evelallah
iyi dileklerin için de teşekkür ederiz tekrardan
Ben dé biskuvi yemiyirm artik . Ben dé yaz için zayıflamak istiyorumben de yiyordum ama artık yemiyorum.
eşim almaya ve yemeye devam ediyor.
biraz dayanın kzlar yanınızda yensede yemeyeceksiniz.
ben yemiyrorum mesela. eşim her akşam çayın yanında gofret, kek yer artık yemiyorum ben.
kendime söz verdim 24 aralıktan beri hiç abur cubur yemedim.
16 ocaka kadar sürecek bu. alışkanlıkla 21 günde unutulurmuş. toplamda 21 günü geçiyor sanırım ama ben şimdiden alıştım sanki.
yesem de az yerim, istediğim kiloya inene dek sabredeceğim.
yazın tiril tiril etekler giymek, kilomu saklamadan dolaşmak, eşimin beni begeniyle süzmesini istiyorum yeniden.
Anammmmmm menüye gellllmenümü vereyim efendim..
SABAH : 1 fincan sade kahve, 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 15 kk peynir, 4 zeytin ve biraz pekmez
ARA : bir kase incir uyutma
ÖĞLE : bir kase tavuk etli çorba
ARA : iki kaşık muzlu yoğurt, 1 kaç kaşık çorba ( tatmak için )
AKŞAM : 1 kase yoğurt,
1,5 porsiyon tepside et ( hatay usulu yemek, eşim yaptı ),
2 dilim fırın patates ve biraz salata,
1 kaşık bulgur pilavı
Akşamı bulgur pilavı ve patatesi istemeden yedim, yemek geç pişince geç yendi, acıkan sherry azıcık abarttı.
Su : 2 lt.
Bitki çayı : 350 ml.
Spor : Off
BOY 163 kilo 67 hedef 59Kızlar birazdan ilk tablomuzu yayınlayacağım.
cuma tartı günümüzdür.
2 hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
bildirim süremiz her hangi bir mazeret olmadığı müddetçe cuma 15.00' e kadardır.
lütfen eksikleri bildiriniz ki güncelleme yapayım.
Sen böyle böyle iyi kilo verirsin akşamın hafif olmuş . İyi olmusMenü gelsin
Kahvaltı': 1 yumurta ve kızın artan yumurta beyazı biraz peynir az bal ıhlamur yarım dilim ekmek
Ara öğün : mandalina ceviz
Öğlen: 4-5 kasık kuru fasulye yoğurt salatalık
Ara öğün : yarım muz yarım cennet hırması
Aksam :2 dilim palamut dünden kalmıştı dıyete uygun dıye sakladım:) 1 dılım ekmek
Ara öğün: tarçınlı süt
Su 2,5 litre 1 bardak yesılcay
Spor yok belim rahatsız bu ara :/
Ve kızlar şunu söylemeliyim 2 günde geldiğim nokta 65.5-64.8 şoktayım sanırım ödemim gitti
Kilo vermesi çok kolay güzellik seni hatırlıyorum taş gibi hatunsun sen kilo da verdin mi wuhuuuu.. önemli olan karar verip başlamakayy bana da ot gibi kokuyo o ısırgan. çok zorluyorum kendimi içmek için. bir süredir de içmedim. rezene filan içiyorum ..
kapı gibi
alemsin.
top olmak mı kötü kapı gibi mi tartışılır
tamam şeker güncelledim.
benim de aklıma geldi canım ama konu sahibi dğeilim ya ondan yapamazdım.
sen yaparsın artık
tebrik ederim canım bizim cesaret edemediğimizi sen yapmışsın.
ben korkudan bişi yapamadım anca aklım başıma geldi.
sanırım listeye dahil olmicaksın.
olma zaten 58 kilo bir çogumuzun idealinin de altında
tamam şeker ekledimEline sağlık Can'ım güncel kilom 64.8 hedef 1 kilom 61 sonra 58
evet şeker varAy bu topic tam bizlik . Napcez menü mu bildircez falan. .yarış var mü yarış
maşallah canım bak şimdiden başladın sonuç almaya.Menü gelsin
Kahvaltı': 1 yumurta ve kızın artan yumurta beyazı biraz peynir az bal ıhlamur yarım dilim ekmek
Ara öğün : mandalina ceviz
Öğlen: 4-5 kasık kuru fasulye yoğurt salatalık
Ara öğün : yarım muz yarım cennet hırması
Aksam :2 dilim palamut dünden kalmıştı dıyete uygun dıye sakladım:) 1 dılım ekmek
Ara öğün: tarçınlı süt
Su 2,5 litre 1 bardak yesılcay
Spor yok belim rahatsız bu ara :/
Ve kızlar şunu söylemeliyim 2 günde geldiğim nokta 65.5-64.8 şoktayım sanırım ödemim gitti
ekledim seni de şekerBOY 163 kilo 67 hedef 59
Doğuma 80 le gittim.75 le diYet yapamasam da az biraz dikkat ettim.
Bebem 7 ay 4 günlük
sagol canımsınKilo vermesi çok kolay güzellik seni hatırlıyorum taş gibi hatunsun sen kilo da verdin mi wuhuuuu.. önemli olan karar verip başlamak
kurabiyeyi kaçırdım sabah mı yedin akşam mı ?Valla bnm.bgn diyet guzel basladi taakiii kizim 1 saatt uyumayip beni mahvedip ustune komşu kurabiyegetirene kadar. Evet malesef kutabiye kurabiye yedimah ben nerelere gidem dedim pisman oldum tabi sonrada leslie 3mil yaptim hemde1 mil boyunca kizim kucagimdaydi yaklasik 9 kilocuk cezami kendim bictim yani
Sabah yulaf lapasi yarim armut
Ara 2 ceviz 4 kuru kayisi
Oglen corba yogurt 1dil ekmek
Ara 1wasa yarim armut
Aksam 2 kasik bakla 5 kanat 1 dilim ekmek kiz benim corbaya atlayinca ona yedirmekten kendim yiyemedim
Ya bizim.minnos bayiliyor bizim yemeklere ne versem yiyor ama kendi yemeklerine burun kivirabiliyo hele yogurt buara hic yemiyor.
erikcim istersen bu yeni kiloyu eklemeyeyimEline sağlık Can'ım güncel kilom 64.8 hedef 1 kilom 61 sonra 58
Balım ben takıma yazdım da.. Bi da kine kopyalayıp yazayım. Yediğim az az ama cisssli hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?