Süper olur sherrycim valla size şu kadarını diyim pat pat gidiyor kilolar devam pes yok haydi kızlar ay sınunyıkılır buralarerikcim istersen bu yeni kiloyu eklemeyeyim
cuma sabahı tartıl onu güncel alalım.
sonra az vermiş olursun cuma listesinde
hı ? ne dersin
Kurabiye aksamuzeri yenmisti cnm neyseki bu sabah yartida eskileri gordum. Ben diyetisyen listesini yapoyrm cnm 2 yil once bana verdigi. Evet ogle zayifti ama cnm istemedi napayim.tamam şeker ekledim
evet şeker var
şubat sonuna kadar minimum 4 kilo hedefliyoruz.
emzirdiğimiz için abartmadık. önemli olan kilo vermek için gazlanmak.
bunun altında kilo verenler extra sporla cezalandırılacak.
verenler ise bir ögün istedikleri herşeyi yiyip saldırmaya müsadeli
maşallah canım bak şimdiden başladın sonuç almaya.
ilk zamanda giden kilo ödemdir evet ama olsun tartı o la laaa dedi mi dedi
ekledim seni de şeker
sagol canımsıno snein güzel bakışın
inşallah şu kiloları verirsem çok iyi olacak.
kendimi çok yaşlı ve çirkin hissediyorum. aynaya bakmayı hiç sevmiyorum.
ama demoralize değilim. bir karar verdim ve az da olsa sonuç aldım.
devamı gelecek
kurabiyeyi kaçırdım sabah mı yedin akşam mı ?
neyse o kurabiyeyi unutup önümüze bakacağız.
bu abur cubur öyle menem bişi ki hemen bırakamıyorsun.
şaka gibi ya sanki sigara. ama sonra karar verip pattt kestirip atmak lazım.
bu arada menün fena değil.
ögle zayıf olmuş biraz ama en azından yogurt kurtarmış.
bu arada bir kase çorba bir ila iki dilim ekmek demek. ona göre yiyin kızlar
Günaydın verocummGünaydın anneler bol eksilı bol sütlü gu nl errr
Dun menum harici yatmadan dereotlu yogurt yedim.günaydın kızlar güzel bir günümüz olsun. cumaya 1 kaldı. yarın hepimiz kilolarımızı yazalım. sonrasında listeyi ilk sayfaya alıcam. aramıza yeni katılacak olanlar olursa onları da bir sonraki cuma listeye ekleriz. hatta yeni katılanlar da sadece cumadan cumaya bildirilirse daha kolay olur. sürekli liste hazırlamak güncellemektense cuma bildirimlerini kontrol ederek yapmak daha kolay olacaktır.
Dun menum harici yatmadan dereotlu yogurt yedim.
Gecede zirt pirt kalkti kizim.
Aciktim deli gibi maalesef.
2 mandalina yuvarladim,
Ovulasyon günüm bugün.
Epey siskinim.
Yarin inşallah arti yada sabit cikmam.
Çünkü bugun artidayim azda olsa.
Umarim yarina telafi olur.
Bayanlar birşey sorucam, adet oldunuz mu? Kızım 7, 5 aylık oldu ben adet olmadım hala. oğlum düzgün emmediğinden hemen olmuştum.Yani doktorum öyle söylemişti
ne güzel kendi kendine uyuyordu benim kız.ya sorma sherrycim ben de dün tartıya çıktım +100gr gösterdi ama anlayamadım. yemekten sonra tartıldım diye kendimi teselli ediyorum. cumadan cumaya tartıya çıkmak en iyisi aslında kendimi tutup hergün çıkmamam lazım.
benim kız genelde sık kalkıyor uyumuyor.. dün gece 3-5 arası uyanıktık. emerek uyuyor veya sallıyorum. koyduğum gibi geri uyanıyor.
ben 53 günlükken oldumBayanlar birşey sorucam, adet oldunuz mu? Kızım 7, 5 aylık oldu ben adet olmadım hala. oğlum düzgün emmediğinden hemen olmuştum.Yani doktorum öyle söylemişti
Adet olunca insan rahatlar.bende adet olmadım henüz. çok iyiymiş böyle ya 2 yıldır adetsiz
önümde örnek de yok benim. annem beni emzirememiş çok az emmişim. benim oğlum emiyor o yüzden adet olmuyorum herhalde. adet olsam daha mı kolay zayıflarım acaba?
ne güzel kendi kendine uyuyordu benim kız.
dün gece 4.30 dan 06.30 a kadar uyanık kaldı.
dalması zor uyanması kolay. yeniden uyku egitimine başlasam yine seyahat görünüyor. zaten halası geldi diye bıraktım egitimi bitmeden.a glayınca bak bak kızı aglatıyor derlerdi şimdi.
yemekten sonra tartılma canım sabah kahvaltı öncesi ve wc sonrası cıplak bir sekilde en iyisi.
yarın sabaha daha var. umarım artılar gider.
ben 53 günlükken oldum
iki ay düzensizdi ama şu ara hep düzenli ve emmeyi hiç bırakmadı kızım..
Hoşgeldinne guzel konuymuş yahu bayıldım. cuma gunu tartılıp ben de katılacagım. subat sonu işe başlamadan formuma kavuşmam lazım. bir de bacaklarım hep kalındır, skinny jean formatına getireceğim onları kilodan daha önemlisi.
benim için diyet zor. bebegim 50 günlük, diyetten cok sıkılaşmaya suan yogunlaşmalıyım, çünkü yediğimden kısınca asla sütüm olmuyor, bebeğimin süt ve yumurta alerjisi var ondan cok az sey yiyebiliyorum zaten. ama hayatımdan ilk defa tatlıyı çıkardım sanırım. sadece tahin helvası ve tahin pekmez yiyorum. ay onu sa sabah yiyebileceğim hiçbirşey olmadığı için:)
boyum 1,60. 54 kilo hamile kaldm, 15 kilo aldım, 69 olarak kapattım. suan 60 kiloyum ama sabah tam tartılayım da oyle ekleyelim:) hedefim 54 yine:) sonra da 50
al benden de o kadar canım ya. doğumdan sonra bende 10 kilo birden vermiştim sonra hoop yarısından fazlasını geri aldım. misafirler başa bela. kendimi de tutamadım tabi. ama artık daha istikrarlıyım. tabi önceden aklımız başımıza gelse iyi olacaktı ama ne yapalım..Adet olunca insan rahatlar.
Ama boğazı tutmayınca zayıflanamıyor
Ben hamillikte 25 kilo aldım. Birde çok dikkat ettim etmesem ne olacaktı bilmiyorum
Dogumdan hemen sonra 15 gün icinde 15 kilo verdim. Sonra 40 cıkınca 5 kilo geri aldım.
Çok gelenim gidenim oluyor. Yapınca bende yiyorum ama artık kesin karar verdim .bu ise bir dur demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?