- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.461
Ay benimde bugün gunumdu olsamda bende kahkaha atsaaaamhahahahha bnde dün adet oldum
siz yazınca yazım dedim
kızla iyi kilo vermişsiniz siz.9,12,16 ohhhhhhhhh süper.
ne güzel kılo korumaya geçeceksin yakında
maşallah sana
oh mis gibi duşunu da al
ben artık spor yapmıyorum yaaaaa
oturayım halime ağlayayım
şu okullar kapansaydı benim için iyi olacaktı
spor salonuna falan giderim
menün çok güzel
ben de böyle güzel menüler paylaşmak istiyorum ama tembelliğim engel oluyor
dün akşam yemek yapayım yarın okula götürüp yerim dedim ama elim kolum kalkmadı
Yarım saat spor yaptım
Hopladm,zipladm , kostum, yürüdüm ,twist yaptım ... Cok terlediim...
700 kere ip atladım ... Ben bile inanamadım kendime
100 kere atlayamazdim :)
maşallah iyi yetişiyorsun canımEmvacilbihar dün senin tarifi denedim...
Benim aradığım bi tarifti ... Sagol canım... Harika oldu... Bizimkiler afiyetle yedi... Bende tadına baktım tabi...
Tam ortasına bi tane fındık koyup yuvarladim... Güzel oldu :)
Bu arada sabah 2 dk Ayça Kaya yi gördüm TRT de
Cok yeme istegi ataklarına en güzel care spor dedi..
Kalp biraz hızlı çarptığında o atakların azalmasına büyük etkisi oluyormuş ...
Bana coooook mantıklı geldi
kızlar yarın ennnn sonunda müfettişimiz geliyormuş
gelemedi gitti
çok sıkıldım sürekli gelecek lafını duymaktan gelsin ve hayırlısı ile kazasız belasız gitsin
bütün okulları gezdiler bizi es geçtiler hep bu yıl.
az önce müdür aradı ve haber verdi ben bu saatten sonra ne yapabilirim ki anlamıyorum
dua edin kızlar
sorunsuz geçsin
bugün canım çok sıkkın terbiyesiz ailesi olan bir öğrencimin saçmalıklarından dolayı
sonra anlatırım size.
öpüldünüz
kızlar burda öğretmen çok heralde.mestektaşlarım
kızlar yarın ennnn sonunda müfettişimiz geliyormuş
gelemedi gitti
çok sıkıldım sürekli gelecek lafını duymaktan gelsin ve hayırlısı ile kazasız belasız gitsin
az önce müdür aradı ve haber verdi ben bu saatten sonra ne yapabilirim ki anlamıyorum
dua edin kızlar
sorunsuz geçsin
bugün canım çok sıkkın terbiyesiz ailesi olan bir öğrencimin saçmalıklarından dolayı
sonra anlatırım size.
öpüldünüz
merhaba kızlar ben geldim günlerdir giremedim çünkü kaç gündür ev sahibemizin canımı çok sıktığını yazmıştım eee kötü ev sahibi insanı mal sahibi yaparmış :) bizde ev aldık çok mutluyum Allah herkese nasip etsin
ne diyet kaldı bende nede spor yarından itibaren toparlanıp bomba gibi geliyorum
Canım çok güzel geçer umarımkızlar yarın ennnn sonunda müfettişimiz geliyormuş
gelemedi gitti
dua edin kızlar
sorunsuz geçsin
sonra anlatırım size.
öpüldünüz
Ne güzellll tebriklerrrrrkızlar dayanamadım ve çizelgemi değiştirdim
çok sıkıldım 58.8 görmekten
bu sabah çizelgedeki rakamı gördüm de
inşallah cumaya 57.9 falan görürüm
Evet çok canımkızlar burda öğretmen çok heralde.mestektaşlarım
Canım ağız tadıyla oturunmerhaba kızlar ben geldim günlerdir giremedim çünkü kaç gündür ev sahibemizin canımı çok sıktığını yazmıştım eee kötü ev sahibi insanı mal sahibi yaparmış :) bizde ev aldık çok mutluyum Allah herkese nasip etsin
ne diyet kaldı bende nede spor yarından itibaren toparlanıp bomba gibi geliyorum
Valla canım ben az yiip spor yaptımkızlar bişe sorcam.aranızda hiç yeme düzenini değiştirmeden 1 saat yürüyüşle kilo veren oldumu.biliyorum ki tabiki azaltsak yemeyi daha ıyı olur ama merak ettim işte.bugun bende abur cubur olarak bana göre ilk defa az yedim.antep fıstığı ve dondurma.yavaş yavaş bırakacam bakalım.ama yemeği azalttım
Evet çok canım
Daha da çoktu
Birkısmı da takılmaz oldu topiğe
sınavlar felan yoğun dönemdeler öğretmenler.O yuzden takılamıyolardır buraya.ben doğumdan sonra izindeyim o nedenle evdeyim suan
saol canım.sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin.bebeğin kaç aylık şimdi.kusurabakma kesın söylemişsindir ama o kadar geçmişi okayacak zamanım yok canım malum bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?