- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.261
Yapmıyorum plates cnm..
Bir gün yaptım ertesi gün okulda nöbet tuttum diye çok yoruldum bugün yapmayayım yarın yaparım dedim ve kaldı öyle...
Bu durumdan hiç memnun değilim..
Seni motive etmeye çalıştım ama bnm motivasyonum düştü...
Off off...
Çözüm arıyorum...
Sanırım çözümü buldum...
Koşu bandimi kötü duracak diye salona koymiyordum ama gittiğim birçok evde salonda duruyor
Ben de karar verdim salona koyacağım
O zaman tam gaz başlayacağım
Buraya da yazarım zaten...
asiye koşu bandını salona aldın mı başladın mı?
benim motivastonumda yerlerde
gecelerde uzadı eşim sürekli birşeyler istiyor kendi yemekle kalmıyor bana da yemem için ısrar ediyor.
Evet kizlar merhaba,
Umarim hepiniz iyisinizdir, bebislerinizde iyidir insaAllah tatil boyu giremedim buraya bir kac kiloda aldim maalesef. Gerci biliyordum alacagimi ama herneyse
Salidan beri dikkat ettigim halde verememisim sanirim kilo filan buraya yazdikca umarim daha iyi veririm sizlerle beraber
Baslangic kilom: 60,3
En son yazdigim kilom (4-10-2013) : 53
Bu haftaki kilom 55,8
Fark: +2,8
Hedef: 50
Umarim en kisa zamanda hedef kilomuza ulasiriz..bayag kilo almisim bir kac haftada..normal ama hic dikkat etmedimAllah hepimize kolaylik versin insaAllah.
Vaktim oldugunda sayfalari dolasabilirim insaAllah, suan vakit cok kisitli maalesef kusuruma bakmayin ):
Yapmıyorum plates cnm..
Bir gün yaptım ertesi gün okulda nöbet tuttum diye çok yoruldum bugün yapmayayım yarın yaparım dedim ve kaldı öyle...
Bu durumdan hiç memnun değilim..
Seni motive etmeye çalıştım ama bnm motivasyonum düştü...
Off off...
Çözüm arıyorum...
Sanırım çözümü buldum...
Koşu bandimi kötü duracak diye salona koymiyordum ama gittiğim birçok evde salonda duruyor
Ben de karar verdim salona koyacağım
O zaman tam gaz başlayacağım
Buraya da yazarım zaten...
asiye koşu bandını salona aldın mı başladın mı?
benim motivastonumda yerlerde
gecelerde uzadı eşim sürekli birşeyler istiyor kendi yemekle kalmıyor bana da yemem için ısrar ediyor.
Bende artilardayim.buraya bakiyorum paylasim olmadigini goruce kapatiyorum hemen.artik hemen kendime gelmeliyim cunku bu sekilde devam edersem kilolar gelmeye devam edecek cuma gunu
57.4 geldim +2.9 dayim.
cnm koşu bandımı salona almadım daha
ama karar verdim..
bu cumartesi güne gideceğim
günümüz her ayın 15'ini takip eden hafta oluyor
bu ay başlayıp öbür aya kadar fazlalıklardan kurtulmak istiyorum...
ben bu sabah 55.9 geldim..
çok fazla da yiyorum ona rağmen artım 1 kilo...
16 kasımda başladım..
57.4 kilo ile..
Bugün 8. Günüm bu sabah 55.2 geldim...
Supersin canim bende hemen bisiklete baslayayim en iyisi.bende yediklerime dikkat ediyorum cuma gunu 57.5 dan 56.3 e dustugumu gordum.beraber ciktik bu yola seni yanliz birakmak olmaZ.gobegim bile hemen kuculdu.cok rahatsizim bu durumdan yeni aldigim pantolonlari rahatca giymek istiyorum.eski kiyafetlerim iyi bol gelsin ustiyorum yeniden.
Sonunda geldin..
Merak etmiştim...
Bu sefer yan cizmeyecegim...
52 hatta 51 olana kadar devam edeceğim..
Sen de bırakma birbirimize destek olursak daha iyı motive oluyoruz unutma...
Hiç kacamagim olmadı şimdiye kadar..
Ama cumartesi günü komşuları cagiracagim o gün kacamagim illaki olacak ev sahibiyim çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?