- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
canım bende sadece anne sütü veriyorum
sirke sadece hazma yardımcı oluyor bnm bildiğim
ve ben 2 aydır kullanıyorum
sen sirke kullanıyormusun bebeğin kaç aylık
merhaba kızlar konuyu görünce adete sevinçten uçacaktım
ben 31 yaşında 2 kız annesiyim, büyük kızım 7 yaşında birinci sınıfa gidiyor ikinci kızım henüz dört aylık.
ben 22 Ekim de yani dört ay önce doğum yaptım 58 kg ile hamile kaldım doğuma 72 kg ile gittim. Hastaneden geldikten sonra 63 tüm ohh dedim gider yavaş yavaş ama ne gezer her gün ibre yukarı çıkıyor bugün tartı 65,4 ü gösterdi yemeği azatmak ve desteğinizle zayıflamak istiyorum benide alın ne olurrr
ne zamandır hoşgeldiniz diyeceğim fırsat olmadı kızlar
kusuruma bakmayın
hepiniz hoşgeldiniz komşu topiğimize
emvacilbihar chiglet lamekan minnaktosbaa zeycaa
Canım mönün güzelözürr dün yine menü paylaşamadım sizin bebişler gece uyumuyomuş benimkide gündüz bide hep kucakta olayım gezeyim istiyo yada karşısında oyalayacaksın akşama doğru yemek yap ye kaldır derken bende 9 da onunla sızmışım..
dünkü menü sabah kahvaltıdan yarım saat önce 3-4 kayısı 1 yumurta 5 zeytin kk peynir yarım domates 3-4 ceviz yarım demet dereotu
ara iki incir 1 küçük elma
öğle 5 kaşık sarımsaklı köfte 1 bardak ayran
ara bir avuç leblebi
akşam 1 kase çorba 3 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayran
bugünde kahvaltım dünle aynı ara 1 incir 1 elma
sizin menülere baktımda ben fazla mı yiyorum ne?
Canım patetes püresi ve tatlı
Onun dışında güzel
Ama spor yok sanki canım bea
sorma dün gece biz de hiç uyumadık şaka gibi ya
adam uyutmuyor beniii
şimdi de kendi uyuyor ama
bende ancak vakit bulup evle uğraşıyorum
bunlar da geçer
dee ne zaaamnnn??
ayyy kızlarrr 2 yıl önce paylaştığım yazımı buldum elma sirkesi koymadan içmeyi düşünüyorum çünkü şu anda bebeğime sadece anne sütü veriyorum
bal ve tarçın kürü topiğinden alıntıdır. ben yazmıştım
merhaba bayanlar, burada yazıyı görünce bende tecribemi paylaşmak istedim.
2006 yılında kızıma hamile kaldığımda 57kg idim 69 kg ile doğum yaptım. 1 haftanın sonunda 60 kg düşmüştüm ama emziriyorsun ye güçsüz düşeceksin baskıları sonucunda 65 kg çıkmıştım. 2007 yılının haziran ayında kilolarım 67 ye çıktığında yeter dedim kk üyesi olan ablam bal,tarçın ve elma sirkesi karışımı söylemişti, metabolizmayı hızlandırdığını, her sabah aç karnına içmeye başladım ve 1 saat yürüyüş yaptım yazın bağ evinde kayınvalidemle birlikte oturuyoruz, bebeğime o bakmıştı ama yürüyüşten sonra bir güzel kahvaltımı yapıyordum aşırıya kaçmadan ev işi falan derken öğle vaktindede kayınvalidemle gezmeye gidiyorduk demem oki boğazımdan öyle çok kısmadım, istediğimi yedim, ve ağustos sonunda kendimi kasmadan 57 kg düşmüştüm çok mutluydum herkes bunu nasıl yaptığımı soruyordu hatta bir gün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitmiştim oradaki doktor bayan her sabah beni yürüyüş yaparken gördüğünü söyledi böylemi zayıflıyorsun dedi ona ile bu formülü vermiştim. şu anda 55 kg bu zaman zarfında çok alıp verdim ama bu formülden içmedim hiç aklıma gelmemişti, burayı gördüm tekrar başlamaya karar verdim, 2 gün sonra tatile gidiyorum oradada içemyi düşünüyorum ee malüm açık büfe boğazıma hakim olamıyorum en azından kilo almadan dönmeyi umut ediyorum inşallah burada olumlu tecrübelerimizi paylaşmaya devam ederiz.
Sağ ol canım benimmmcanlarım hem zamannn hem sabırrrr ALLAH gücünüzü kuvvetinizi artırsın
Canım çok terletir çok yorar atla atlaspor yok bugün başlayacam ip atlayacam inaşallah canlarım çok terletiyormuş
Canım kahvlatıyı bilmiyorum amabugünkü neler yedim bir bakın bakem
sabah1 bardak elma havuç portakal karışımı kızıma sıkmıştım bir bardakta kendim içtim ama kahvaltım biraz geç oldu
öğlen hastanede 1 kase çorba ve 1muz ekmeksiz içtim çorbayı
ara 1 avuç leblebi badem kabak çekirdeği karışımı (avcum küçüktü merak etmeyin)
akşam 4 kaşık barbunya yemeği 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
ip atlayacam onu sonra yazarım düne bakarak iyiyim sanki
evdekilerde bugün daha iyi sanki bana geçirmeden atlattılar çok şükür
bugün motivasyonum biraz daha yüksek hastanede teknisyen arkadaşın birinin eşi o da bizim hastanede hemşire bugün röntgene uğradı 11 aylık bebekleri var kız en son gördüğümde benim kadar vardı ,bugün odaya geldi anaaaaaaa o kız gitmiş 68 kilo olmuş gözlerime inanamadım süper olmuş boylarımız da aynı utandım kendimden yaaabirz konuştuk neler yaptın falan bir ara bimde zayıflama sortu satılıyordu onu almış ip atlamış yürüyüşe çıkmış isteyince oluyo gözlerime inanamadım ya bende 70 olsam fıstık olcam fıstıkkkkk
Bugün 07.30 dak kalktık
Kahvaltımı yaptım
Kızımın uykusu gelince
Ben de onunla birlikte biraz kestirdim
Valla iyi geldi az dinlendim
Kahvaltı: çay bir dilim k ekmeği
Bir lokma bal kaymak bir lokma reçel
Peynirli iki yumurta ikizeytin
Ara bir aktivya
Öğle K bar varya diyet pirinç ve buğday gevreği
Kızımın muzundan iki ince dilim
Taylan çayım tarçınlı su normal su
Canm afiyet olsun...Ara bir armut iki kuru incir
Akşam bir kase mercimek çorbası
Bir tabak pırasa yemeği
Yarım dilim k ekmeği
Çay bardağıyla az şekerli neskafe
Kızım müsade ederse yürüyüşümü yapıcam
Mekikler de çekilecek
Canm afiyet olsun...
kacla doguma girmiştin ..
tebrik ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?