- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.101
Kızlar suan hastanedeyiz ... Dünden beri neler oldu neler... Oglusum 10 dk lük bi boşluktan fsydalanip, bi şişe pediatrik şurup icmiş.... 12 de hastane ye geldik midesini yıkadılar ... Yavrum bas bas bağırdı .... Minikkelebegimde buralarda hasta olmasa iyi...
hala serum veriyolar... Dua edin .... GelemeZsem bu sebeptendir merak etmeyin
zorisimbuldm; canım tablona bayıldııım, aramızda kalsın bende tablo yapmayı beceremiyorum :26::26:,
ne zor şey ...
kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.( geçmişi fazla okuyamıyorum, maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar, benimde ufaklıktan fazla vaktim olmuyor...
Kızlar çok teşekkür ederim sağ oluncanım ellerine sağlık tablomuz çok güzel olmuşşşş
maşallah lamekanbugünkü menüü
sabah 4 kuru kayısı
kahvaltıya arkadaştaydık neler yedigimi yazmıcam ne varsa sildim süpürdüm1 hafta sıkı diyetteyim diye cozuttum
ara elma
öğlen nesfit
ara 4 fındık
akşam yokk sabah cok yedim diye
ara 5 kuru üzüm
temizlik yaptım
1.5 saat voleybol oynadım
100 mekik çektim
2 kupa yeşil çay 3 lt su içtimm
saygılarr
maşallah lamekan
sabahkı kahvaltıyı saymazsak iyi toparlamışsın.
bu hafta da birinciliğe oynayacaksın.
gülen yüzlerim yine çalışmıyorrrrrrrrr
minikkelebek canım çok geçmiş olsun bebişine. Allah acil şifalar versin. oluyor böyle kazalar.
zorisimbuldum tablomuza ben de bayıldım. koşa koşa daha az kılolara doğru gidiyoruz.
bizeyeter canım senin kılon da bana yakın geldi. yanlış hatırlamıyorsam. seni ve minnaktosbayla yarışmak istiyorum. sizin gayretlerinizle gayretlenip zayıflamak istiyorum.
kızlar cuma menümü yazmıştım. iyi gidiyordum.
akşam misafir olduk bı arkadaşa. çok da sevdiğim biri.
kıramadım ve 1 tatlı hüplettim. nasıl özlemişim bilemezsiniz ahhhhh
sonuç berbat
ctesi sabah tartıda 100 gr fazla çıktım
cumartesi 4 saat yürüyüş avm dur kalklarla tabi. ama ayaklarım bitti.
ctesi akşam arkadaşa ev oturmasına gün gibi tüm okul
gittik.
herkes yedi ben baktım 2 yeşil çay içtim
2 sarma yedim tuttum kendimi.
bu sabah hala 100 gr benimleydi.
yok cnm ben bu hafta asla birinci olamam verdiğim kiloların bi kısmını geri almısım hemen sabah 69.6 geldim 700 gr almısım bukadar da olmaz ki pöfff
canım sudur o ya
bir anda 700
sıkma canını
Minikkelebek coook geçmiş olsun...
Lamekan canim bosver o diyetleri ya sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak.
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben akşam yemegimi yedim. Saatler nasıl geçecek bilemiyorum:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
Kızlar suan hastanedeyiz ... Dünden beri neler oldu neler... Oglusum 10 dk lük bi boşluktan fsydalanip, bi şişe pediatrik şurup icmiş.... 12 de hastane ye geldik midesini yıkadılar ... Yavrum bas bas bağırdı .... Minikkelebegimde buralarda hasta olmasa iyi...
hala serum veriyolar... Dua edin .... GelemeZsem bu sebeptendir merak etmeyin
verirsin canımyok cnm ben bu hafta asla birinci olamam verdiğim kiloların bi kısmını geri almısım hemen sabah 69.6 geldim 700 gr almısım bukadar da olmaz ki pöfff
maşallah lamekan
sabahkı kahvaltıyı saymazsak iyi toparlamışsın.
bu hafta da birinciliğe oynayacaksın.
gülen yüzlerim yine çalışmıyorrrrrrrrr
minikkelebek canım çok geçmiş olsun bebişine. Allah acil şifalar versin. oluyor böyle kazalar.
zorisimbuldum tablomuza ben de bayıldım. koşa koşa daha az kılolara doğru gidiyoruz.
bizeyeter canım senin kılon da bana yakın geldi. yanlış hatırlamıyorsam. seni ve minnaktosbayla yarışmak istiyorum. sizin gayretlerinizle gayretlenip zayıflamak istiyorum.
kızlar cuma menümü yazmıştım. iyi gidiyordum.
akşam misafir olduk bı arkadaşa. çok da sevdiğim biri.
kıramadım ve 1 tatlı hüplettim. nasıl özlemişim bilemezsiniz ahhhhh
sonuç berbat
ctesi sabah tartıda 100 gr fazla çıktım
cumartesi 4 saat yürüyüş avm dur kalklarla tabi. ama ayaklarım bitti.
ctesi akşam arkadaşa ev oturmasına gün gibi tüm okul
gittik.
herkes yedi ben baktım 2 yeşil çay içtim
2 sarma yedim tuttum kendimi.
bu sabah hala 100 gr benimleydi.
Allah yardımcın olsun canım
allah şifa versin
çooook çooookkk geçmiş olsun
cnım benim cok gecmiş olsun dualarımız sizinle
canım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun canım
allah acil şifalar versin
ayy kıyamam.rabbim yardımcınız olsun.umarım çabucak toparlanır
Ah canım benim yaaaaaa
Çok geçmiş olsunnnnn
Çocukların bağırmasına yürek dayanmıyor
Allahım sabır versin canım benim
Dua edicem canımm merak etme
Şifasını da verir Rabbim üzülme
yok cnm ben bu hafta asla birinci olamam verdiğim kiloların bi kısmını geri almısım hemen sabah 69.6 geldim 700 gr almısım bukadar da olmaz ki pöfff
Minikkelebek coook geçmiş olsun...
Lamekan canim bosver o diyetleri ya sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak.
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben akşam yemegimi yedim. Saatler nasıl geçecek bilemiyorum:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
Canlarım hepinize cok teşekkür ederiz... Şimdi iyiyiz sukur... Evimizdeyiz ...Allah kimseyi düşürmesin hastanelere...yokluğunu göstermesin ... Osibuleb canım beni bu hafta izinli saycanımm çok geçmiş olsun
Canlarım hepinize cok teşekkür ederiz... Şimdi iyiyiz sukur... Evimizdeyiz ...Allah kimseyi düşürmesin hastanelere...yokluğunu göstermesin ... Osibuleb canım beni bu hafta izinli say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?