Normalde alttan alıyordu bırakmak istemiyordu. İş işten geçtikten sonra anlamı kalmicakBoşver hiç birsey yazma. Biraz zaman geçsin peşine takılır.
Öyle biri olduğunu bilsem yazmam eminim öyle düşünmiceğine. Belki kendine engel olmak için koydu engeli bilmiyorum. Öyle bir şeyler yazmak istiyorum ki kendini kötü hissetsin. Kendi arayıp sonra kendi engelledi. İstemiyorum dese zaten asla aramazdım. Zaten bu zoruma gidiyorBakın bu olaylar hiç hayalimizdeki gibi olmuyor. Siz böyle okkalı bir mesaj yazdığınızı onu acayip bozduğunuzu falan düşünüyorsunuz ama misal hiç cevap gelmiyor kalıyorsunuz ortada, ya da yav he he yazsa gene kalıyorsunuz ortada, hadi kızım başka kapıya yazsa gene. Yani özetle konu sizin kafanızdaki gibi ilerlemiyor hiç bir zaman. Mesaj atmamak en iyisi. Ha size engelledim hala ulaşmaya çalışıyorsun ne yüzsüz şeysin sen derse ne diyeceksiniz?
İyi de istese kendine olan engeli yine kendi kaldırır di mi?Öyle biri olduğunu bilsem yazmam eminim öyle düşünmiceğine. Belki kendine engel olmak için koydu engeli bilmiyorum. Öyle bir şeyler yazmak istiyorum ki kendini kötü hissetsin. Kendi arayıp sonra kendi engelledi. İstemiyorum dese zaten asla aramazdım. Zaten bu zoruma gidiyor
Öyle biri olduğunu bilsem yazmam eminim öyle düşünmiceğine. Belki kendine engel olmak için koydu engeli bilmiyorum. Öyle bir şeyler yazmak istiyorum ki kendini kötü hissetsin. Kendi arayıp sonra kendi engelledi. İstemiyorum dese zaten asla aramazdım. Zaten bu zoruma gidiyor
:) ilginç değil aslında sadece çok üzgünüm ve bana böyle bir şey yapıldığına asla inanmak istemiyırum. Karşımdaki insanda çok olgun biriydi asla ondan beklenen bir davranış değil. Kendimide suçluyorum bir yandanİyi de istese kendine olan engeli yine kendi kaldırır di mi?
Ayyy bir garip cevap oldu ama sizin fikirleriniz de pek ilginçmiş.
Adam onunla iletişim kurmayın diye size engel koymuş daha ne yapsın...
Ben zaten kafama koymuştum arayı soğutuyordum. Onun gibi ergenler gibi engellemek istemedim. Sanki bana istemiyorum dese ikinci bir defa aricakmışımngibi engel koyması...Seni acımasızca eleştiren birine nasıl hala ilgi duyuyorsun?
Beni beğenmiyorsan benimle neden konuşuyorsun tutarsız deyip senin engeli basman lazımdı asıl.
valla biz eşimle nişanlıyken kavga ettiğimizde o sessiz takılırdı bense giydirdim barıştığımız da sorunca çırpınman hoşuma gidiyor demişti bi keresin deArkadaşlar benim bir süredir görüştüğüm bir çocuk vardı. İyi biridir ama son bir ayda sürekli anlaşmazlıklar tartışmalar çıkıyordu. O beni eleştiriyordu ama dozunu kaçırarak bende tahammül edemiyordum üslubuna. En son aradı beni konuştuk sonra kapattık. O akşam iki kere daha aradı ama ben konuşmak istemedim. Ertesi gün konuştuk neden açmadın dedi bende gergindim o ruh haliyle konuşmak istemedim dedim. Yüzüme kapattı. Aradan bir hafta geçti arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Engellemiş meğerse. Hem zamanına hem duygularıma acıyorum. Gururum çok kırıldı. Gerçekten çok kırıldı. Şimdi ona son bir mesaj atmak istiyorum. Benimle yüzleşemedi bile. Sizce ne yazmalıyım nasıl bir mesaj atmalıyım? Kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum.
çokta meraklıysan ders vermeye sende onu engelle engeli kaldırıp seni arayınca mosmor olsun:) ilginç değil aslında sadece çok üzgünüm ve bana böyle bir şey yapıldığına asla inanmak istemiyırum. Karşımdaki insanda çok olgun biriydi asla ondan beklenen bir davranış değil. Kendimide suçluyorum bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?