Başkası yapsa Allahın ergeni der geçerdim ama bu çocuğu biliyorum. Ve hiç böyle davranmıyordu. Ve ona mesaj atsam vicdan azabı çekiceğini biliyorumo da senden bu şekilde intikam alıyor.
dönecek konuşmak istemedim o an diyecek.
gergindim dediğinde nedenini sormayan suratına kapatan engelleyen dandirik biri için neden bu kadar çaba?
sen de onun nosunu engelle engelini kaldırıp seni aradığında kalsın öyle malak gibi
o zaman sana karşı boş değil ve çocuk seni ararken gergindim konuşmak istemedim demen bozmuş gurur yapıyor olabilirBaşkası yapsa Allahın ergeni der geçerdim ama bu çocuğu biliyorum. Ve hiç böyle davranmıyordu. Ve ona mesaj atsam vicdan azabı çekiceğini biliyorum
Başkası yapsa Allahın ergeni der geçerdim ama bu çocuğu biliyorum. Ve hiç böyle davranmıyordu. Ve ona mesaj atsam vicdan azabı çekiceğini biliyorum
Büyük ihtimal onunda gururu kırıldı ilk defa yapmıyorum bunu çünkü. Ama kavga etse küsme ben arasam açmasa anlarım ama engellemiş. Sizce nasıl davranmalıyım bundan sonra? Beni sevdiğine eminim ama ne istediğini öğrenmek istiyorum. Bir yanım ya gurur yapıyorsa senin yüzünden biterse diyoro zaman sana karşı boş değil ve çocuk seni ararken gergindim konuşmak istemedim demen bozmuş gurur yapıyor olabilir
didişmiş durmuşsunuz sonunda da saçma sapan bir şey olmuş senin de içinde kalmış duygularını öğrenmek istiyorsun.Büyük ihtimal onunda gururu kırıldı ilk defa yapmıyorum bunu çünkü. Ama kavga etse küsme ben arasam açmasa anlarım ama engellemiş. Sizce nasıl davranmalıyım bundan sonra? Beni sevdiğine eminim ama ne istediğini öğrenmek istiyorum. Bir yanım ya gurur yapıyorsa senin yüzünden biterse diyor
Mesaj atmıştım cevap vermedi. Başka numaradan arasam ne dice?. Çok gurursuzca ama içimin rahatsız olmasından iyidirdidişmiş durmuşsunuz sonunda da saçma sapan bir şey olmuş senin de içinde kalmış duygularını öğrenmek istiyorsun.
3 senedir tanıyorum yazmışsın gurur yapılacak bir şey değil bence at mesajını öğren düşüncelerini sen de ona göre yol çizmiş olursun vicdanın+için rahat bir şekilde :)
Ben onu rahatsız ettiğimden ediceğimden değil kendi terbiyesizliğinden engelledi. Ben bunu ona söylesem ve o ters cevap verse yine kendi rezil olur benceadam sizi engellemiş, mesaj atıp iyice rezil olmaya çalışmak neden?
ee mesaj atmışsın engelledikten sonra sen yapacağını yapmışsın bacım.Mesaj atmıştım cevap vermedi. Başka numaradan arasam ne dice?. Çok gurursuzca ama içimin rahatsız olmasından iyidir
Ben onu rahatsız ettiğimden ediceğimden değil kendi terbiyesizliğinden engelledi. Ben bunu ona söylesem ve o ters cevap verse yine kendi rezil olur bence
Ya gerçekten seviyorsa ve gurur yapıyorsa benim yüzümden biterse ben vicdan azabı çekicem ozaman. Zaten asıl amacım ona kızmak değil sadece ne hissettiğini anlamak. Sevmiyorsa istemiyorsa sonsuza kadar engellesin yinebenim de basıma geldi zamanında ben de engellendikten sonra icimde kalmasın diye mesaj attım ama keske kalsaymıs kendimi kücültmüsüm simdi pismanım yazdıgım icin. yazmasam belki pisman olacaktım keske yazsam diye ama gururum kırılmıstı engellendigim icin ve bir de yazıp kendimi kücülttügüm icin iki kat pismanım simdi. o yuzden yazma sakın. ileride kendine kızarsın yazarsan. tecrübe konusuyor beni dinle!!!
Evet saçma görünüyor ama içimde hep bir şüphe kalırsa ozamanda hep vicdandn huzursuz olucam bunu göze alamıyorumyoo o hiç de rezil olmaz. sizin ona ulaşmanızı istememiş. ama farklı yolla ulaşmaya çalışıyosunuz. saçma bi durum.
Kız resimdeki sen misin?Arkadaşlar benim bir süredir görüştüğüm bir çocuk vardı. İyi biridir ama son bir ayda sürekli anlaşmazlıklar tartışmalar çıkıyordu. O beni eleştiriyordu ama dozunu kaçırarak bende tahammül edemiyordum üslubuna. En son aradı beni konuştuk sonra kapattık. O akşam iki kere daha aradı ama ben konuşmak istemedim. Ertesi gün konuştuk neden açmadın dedi bende gergindim o ruh haliyle konuşmak istemedim dedim. Yüzüme kapattı. Aradan bir hafta geçti arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Engellemiş meğerse. Hem zamanına hem duygularıma acıyorum. Gururum çok kırıldı. Gerçekten çok kırıldı. Şimdi ona son bir mesaj atmak istiyorum. Benimle yüzleşemedi bile. Sizce ne yazmalıyım nasıl bir mesaj atmalıyım? Kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum.
hayır iste cok yanlıs dusunuyorsun. bak yemin ederim sana birebir aynısını yasadım. bir erkek seviyorsa yazar, arar, bir sekilde yolunu bulur gelir. seni engellemis adam. sevse engeller miydi? gurur yapıp seni kaybetmeyi göze alan adam sevmiyordur. cok net söyluyorum.Ya gerçekten seviyorsa ve gurur yapıyorsa benim yüzümden biterse ben vicdan azabı çekicem ozaman. Zaten asıl amacım ona kızmak değil sadece ne hissettiğini anlamak. Sevmiyorsa istemiyorsa sonsuza kadar engellesin yine
Evet saçma görünüyor ama içimde hep bir şüphe kalırsa ozamanda hep vicdandn huzursuz olucam bunu göze alamıyorum
seven erkek asla böyle şeylere gurura şuya buya takmaz ulaşır size gidip engellemez üstelik üstünden zaman da geçmiş.Çok türk dizisi izlemişsiniz siz sadece gerçekten değer veren sonuçsuz bırakmaz öyle,atın mesajınızı başka telefondan rezil olduğunuzla kalın ne diyelim zaten vageçmeyeceksinizEvet saçma görünüyor ama içimde hep bir şüphe kalırsa ozamanda hep vicdandn huzursuz olucam bunu göze alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?