Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle düşünmüş olabilir ama öyle birşey yok .. ve engellediği için ablam bını bile söyleyemiyor adama

Öyle düşünmüş olabilir ama öyle birşey yok .. ve engellediği için ablam bını bile söyleyemiyor adama
Bence ablanız hiç bir şey yapmasın.
Olayı ve hatta kocasını yok saysın.
Bakalım noluyor sakın ona ulaşmaya çalışmasın.

Fotoğrafta yanlış anlayacağı bişey mi var ki
Ay neye kızdı belli değil
Bana özelden atsanıza bir bakim

Hii kardeşinin kocasi ile yanliş anlaşilcak birşey olabilir ya!!

Konu miğdemi bulandirdi. Kadin ne ile itham ediliyor, iğrenç birşey ile ve burdaki kadinlar halen "alttan al" diyorlar. Biri beni enişte ile birşeyler kariştirdiğimi ima ederse büyük olay çikarirdim. Ne o öyle sessis sessiz sinsin sanki suçlu gibi.

Inanilir gibi değil. Erkekler ne yapsa hak oluyor. Yaziklar olsun!

ablanızın yaptığıda doğru değil eniştenizin tepside.

Ablanı kıskanmış enişte kişisi.. kendince haklıda olabilir..

Bacaklar birbirine değse dahi ne oluyor? Dolmuşta, otobüstede insanlar yapiş yapiş, ne oluyor, seksmi yapmiş oluyorlar?

Söz konusu enişte ya, kardeşinin kocasi.Nasil böyle bir düşünce dahi olabilir aklim almiyor.

Seni tenzih ederim fakat çoğu burda konu sahibini taşlayanlar, diğer konularda eş kişi sanal flört yaşadiğinda ayni tepki verilmiyor. Sadece "burnunu sürt, olur böyle şeyler" deniliyor. Gercekten yaziklar olsun.

Şimdi kendimden düşündüm (kızkardeşim olmadığından) ben kayınbiraderimle motora binsem eşim bundan hiç hoşlanmaz aynı şekilde ben de onu eltimle motorda görsem benzer durum olur. Erkek kardeşimin karısıyla da eşimi düşünürsem sonuç yine aynı. ne işleri var yani. İçin mi fesat dersen pek değil ama yakışıksız bir durum olduğunu düşünüyorum kendi açımdan.
Ablanız da eşini tanıyordur herhalde. Neden kızacağını düşündüğü bir şeyi yapmış ki. Yine de çok yalvarıp suçluymuş gibi davranmasın. Yoksa adam iyice üste çıkacak.

Adam çok mu kıskanç?ablanız kocasını tanımıyor mu?eğer bu kadar kıskanç bir adamsa resim atmaması gerekirdi.bence eniştenizin tepkisi saçma ama adamın yapısı böyleyse ablanızda sonuçta bunu bilerek evlenmiş.

İnsan eşinin huyunu bilmezmi
Neden kıskanç birine inadına yapar gibi böyle bir resim çekip göndermiş?
Bende bindim daha önce motora. Öndeki kişiye ellerin değmese bile bacakların mutlaka temas ediyor. Demekki sevmiyor adam böyle şeyleri

Bence ablan sakin kalmaya çalışsın çünkü bi suçu yok enisten kötü niyetli yaklaşmış ve olayı abartmış bana kalırsa ablan özür falan dilemesin aramasında kimi ne ile itham ediyor bi düşünsün eşi...

puan o da aynı sizin gibi düşünüyor ..

bence sen de kendine dikkat et, sonuçta insanın fikri neyse zikride odur. Ablan eniştesiyle motora binmiş eee ne var bunda. Demek ki eniştenin beyni değişik çalışıyor.

eşinin haberi olsun bence ve görüşmesin de. Utanmadın mı demiş bide sapık, asıl ona yazıklar olsun kendi utansın

Üstüne düşerse adam iyice haklı sanacak kendini çünkü. Durduk yere can sıkıcı bi olay yaşanmış. Peki eniştemiz normalde de çok kıskanç biri mıdır?sizin eşinizle arası nasildir
Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanı

ya hız motoru da değilmiş kaldı ki hız motoru bile olsa kardeşinin kocası yani...
bazı sevdiğim yazarların bile bu olayı kınamasını anlayamadım.

önceden de kızar mıydı enişteniz böyle şeylere peki?
bence özür falan dilemesin de alttan alsın yine de biraz, konu uzamasın.
özür dilenecek bir şey yapmamış çünkü.
Eniştenizin tepkisi zaten saçmalık ötesi.
Umarım diğer üyelerin dediği gibi kendi yaptıklarına kılıf bulmaya çalışmıyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…