Öyle düşünmüş olabilir ama öyle birşey yok .. ve engellediği için ablam bını bile söyleyemiyor adamaDurdukları yerde siz de olsaydınız o karede daha mantıklı olabilirdi.
Tamam bu kadar tepki hele ki engellemek iğrenç ama çok da hoş bir tablo değil.
Sonuçta iki taraf da evli ve ikisi selfie yaptıkları için arkada sarılıp tutunduğunu düşünmüştür.
Bence ablanız hiç bir şey yapmasın.Öyle düşünmüş olabilir ama öyle birşey yok .. ve engellediği için ablam bını bile söyleyemiyor adama
Fotoğrafta yanlış anlayacağı bişey mi var ki
Ay neye kızdı belli değil
Bana özelden atsanıza bir bakim
Arabaya binmez, arabaya binmek yersiz olur ama motosiklet normal? Bence motisiklet oldukca yersiz olmuş. Esim ve ben de motosiklete biniyoruz. Ben esimin arkasindayken bacaklarim esimin bacaklarinin uzerinde duruyor devamli baska secenek yok sarilmasa bile bacaklar birbirinin uzerinde. Arabada kimse kimsenin ustune cikmiyor en azindan.
Normalde enisteyle bacak bacaga yapişik
temas edecek yakinlikta bile oturmaz insanlar.
puan o da aynı sizin gibi düşünüyor ..Bence ablan sakin kalmaya çalışsın çünkü bi suçu yok enisten kötü niyetli yaklaşmış ve olayı abartmış bana kalırsa ablan özür falan dilemesin aramasında kimi ne ile itham ediyor bi düşünsün eşi...
Üstüne düşerse adam iyice haklı sanacak kendini çünkü. Durduk yere can sıkıcı bi olay yaşanmış. Peki eniştemiz normalde de çok kıskanç biri mıdır?sizin eşinizle arası nasildirpuan o da aynı sizin gibi düşünüyor ..
bence sen de kendine dikkat et, sonuçta insanın fikri neyse zikride odur. Ablan eniştesiyle motora binmiş eee ne var bunda. Demek ki eniştenin beyni değişik çalışıyor.Merhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanıÜstüne düşerse adam iyice haklı sanacak kendini çünkü. Durduk yere can sıkıcı bi olay yaşanmış. Peki eniştemiz normalde de çok kıskanç biri mıdır?sizin eşinizle arası nasildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?