Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu sitedeki paylaşımlar bazen nette yayınlanıyor dün gece bu konuyu orda gördüm

Bizde hem racing (hiz motoru) dediginden hem de naked motosiklet var. İkisini de biliyorum. Eşime sifir temasla oturmadim hic, en rahat motosiklette bile dizlerin illa deger surucunun yanlarina. :) Hangi model bir motosiklet ki artcinin bacagi bile degmeden oturuyor merak ettim valla.

Ama temasta olmamis ki, hadi diyelim oldu, yani standart otobuste olabilecek cinsten. Ve üstelik söz konusu eniste. Hani evet bende yapisik oturmayi sevmiyorum, esim dahi olsa. Ancak kisa bir süre mesela motorsiklette bacagim, enistemin bacagina gelse ne olacak? Hani aklimin ucundan bile farkli bir fikir gelmez. Aile cünkü.

Bende temassız motora nasıl biliyor merak ettim, biz mi oturmayı beceremiyorduk acaba

Toplu tasima bazi insanlar icin mecburi ulasim araci oluyor ama enistenin motosikletine binmek mecburi degil. :) Bu arada kardesim yok, dolayisiyla kardesimin eşi olan bir eniştem yok. Ama eniste dedigimiz insan aile bireyi degildir bana gore diş kapinin diş mandali oluyor, o yuzden "aile içi" olarak gormuyorum. Seks oluşmasa da dedigim gibi gereksiz. Ben kuzenlerin eşleriyle, esimim kardeslerinin esleriyle hatta kaynimla da belli bir mesafesi olan insanimdir.

Butun kotu düşünceli insanlar sadece disarda olur ve sadece baskalarinin basina gelebilir bizim ailede asla olmaz kafasinda olmadigim icin ben pis zihniyetli de olabilirim.
Enisteleriyle samimi olan insanlar da olabilir ama bu olabilecegi gibi bundan rahatsizlik duyan da olabilir ve bu kinanasi bir durum degil bence.

19 yasimdan beri motosiklet kullaniyorum ve cesit cesit motora da artcilik yaptim. Motora temasiz binildigini gormedim. Oyle bir model varsa konu sahibi aciklasin ben de ogreneyim merak ettim.

Canim aslinda cok haklisin. Ama insanlar okadar adilesmiski. Ve etrafimda okadar korkunc hikayeler duyuyorimki.. heleki o insanlar cevrendekiler olunca cok etkileniyosun...su tvde duyduklarimiz... insan bence az sakinmali diye dusunuyorum.. ztn ben cok etkilenen biriyim bu tur olaylardan..

Yorumuna bayildimmmmmm... ayni dusunuyorum

öyle bir suçlama yapmış ki adam ve burdakiler de adamı haklı görüp direkt söylenmese de kadını motorsiklette tur atmamışta sanki enişte baldız romantik bir geziye çıkıp seviyesiz , bacak bacağa değmesinden hoşnut kalacak , enişteyle hahaha hihihi aşırı samimi seviyesiz bir profil çizmiş.

Her insan ayni degil ama emin olki yuzde 70i pisliktir.. yoksa etrafta bukadar igrenc hikayeler duymayiz

Her insan ayni degil ama emin olki yuzde 70i pisliktir.. yoksa etrafta bukadar igrenc hikayeler duymayiz
iğrenç hikayeler duyuyoruz diye insan kendi babasından, abisinden, eniştesinden vs şüphe duyamaz. O zaman aynı eve de göndermeyecek karısını. Eşine ve karşısındakine güvenmiyor demekki ağır ithamla suçlayabiliyor. Konu sahibinin yerinde olsam eşime söyler daha da görüştürmem o adamla.

Ne alaka ya Enisteyle, baba abiyi bir mi tuttuyorsun...? Eniste her daim elin adami !!!

Ne kadar akrabalık da olsa bu sekilde oturma olayı bana normal gelmiyor. Illa ki bacaklar değer. Benim eşim de otursa anormal karsilarim asla hoşlanmam. Kendim de yapmam.
Tabii her ailenin yapısı farklı başkasına normal gelebilir. Enisteye normal gelmemiş demek ki. Ablanla da 3 günlük bir ilişkileri yoksa o da eşinin huyunu aşağı yukarı tahmin ediyordur. Bana resim göndermesi vs çok anlamsız geldi.

Tabi ki aile içi igrenc hikayeler de var ama babayla enişte bir olmaz ki. Enisteye guvenmiyorum diye babama da suphe duyacagim anlamina gelmez.

Baba, abiyi doğdugunuzdan beri biliyorsunuz ve kan bagi var en azindan. Enişte kim? Siz belki enistelerinizle sohbetli olabilirsiniz, herkes degil.
Benim enisterle iletisimim "merhaba, nasilsin" dan hallice, nadiren bir araya gelir ortaminda sohbet ederiz. Hicbirini birebir tanimam etmem elin adami, dogdugumdan beri yanimda olan insan degil.
Enisteyi sizin kadar aile icine sokup içsellestirmiyor herkes. Nasiiiillll boyllle dusunurrrsunuzzz diye dehsete dusecek birsey yok.

Birsey olacagindan tabiiki degil ama bende olsam ayni tepkiyi verirdim.
iyi ki erkek dogmamisim diyorum bazen..

ne alaka ya , herkes hakkında iğrenç hikaye var diye söyledim. Bir kere benim eniştem yok. Ben genel olarak zaten insanlarla mesafeliyim. Bu adam eşini tanımıyor mu?? şimdi beni tanıyan eşim ,eniştem olsa ve foto çeksem vayy sen nasıl kadınsın utanmaz dese ben mesafesiz ,samimi mi olucam. Ailem düzgün olduğu için , bu kadar sapık zihniyeti görmediğim için değişik geliyor demekki. Kadını da adamı da sapık yaptınız , bir siz düzgünsünüz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…