Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanı
Belkide hep beraber tatilde olmanızı kıskandı yani kendisi gidememiş onun stresini yansıtmış olabilir .ama ne olursa olsun yaptığı çok saçma insan sitem eder,kızar falan ama engellemek ne demek ?

Valla enişte haklı bence ben olsam bende kızardım gereksiz bi samimiyet adam fotoyu görünce sarıldı sanmıştır o yüzden konuşturmuyodur ne dese boş o bi hayal kurdu kafasında (şekil olarak)onu düşünüp düşünüp deliriyodur yazık ablan bassın yaygarayı sen bana ne demek istiyosun namusuma mı laf ediyosun bundan sonra beni arama almayada gelme filan vs diye yağ gibi üste çıksın biraz riskli olacak ama büyük ihtimal işe yarar diye düşünüyorum eniştenizi haklı bulmama rağmen bu hakarete de sessiz kalmamalı diye düşünüyorum

Nedense bu cevap çok inandırıcı gelmedi..Enişte eşinizi motorda görmemişse o zaman delirmiş olmalı.

Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanı
Sonuçta kıskanç kocası.
Ablanız bunu düşünerek motora binmemeliydi. Kocası da bizim gibi vücudunun her yeri temas etti sanıp çıldırmıştır.

Benim enistem yaşli o yuzden kizmazdi... ama genc olsa kesinlkkle kizardi. Heledeki turlamişsam bide motorla vay halime
Belcikadayim baldizla aldatma cok duyuluyor.. insankn piskolojisi bozulabiliyor.. baldiz baldan tatlidir sozu de var... o yuzden benimkide mesafeli durmami isterdi...

Aklima bir olay geldi. Komsumuzun kizi evliydi. Ve kiz kardesi araba surmeyi bilmiyordu.. enistesi ogretmek istedi.. birgun elleri elleri birbirine degerken.... vs bunlar mercimegi firina vermis arabada.. o yuzden ben heledeki enisteden uzak durulmasindan yanayim

ben de bazı üyelere şaşırdım... Ne demek bir daha buraya gelme,nasıl kadınsın, utanmaz vs. Kardeşinin evine nasıl bırakmış hayret. Eşine, kardeşine vs güvenmeyen nasıl hayatlar nasıl insanlar var, ben düşünmeye utanırım, Öyle insanları çevrenizde de tutmayacaksınız . İyi bilmem neyin kocası,karısı baldızıyla eniştesiyle aldatmış diye biz de hasta fikirli olalım. Pis zihniyetin adı kıskançlık olmuş.

bence sen de kendine dikkat et, sonuçta insanın fikri neyse zikride odur. Ablan eniştesiyle motora binmiş eee ne var bunda. Demek ki eniştenin beyni değişik çalışıyor.
Bende öyle düşünürüm
Başka birine değil aileden birine kıskançlık yapıyorsa özellikle
Demek ki enişte konu sahibine farklı gözle bakabilir bunu normal buluyor

Arabayi yersiz ve uygunsuz bulup motosikleti normal buldugu icin yazdim ben onu. Dedigim gibi arabada kimse kimsenin dibinde olmuyor, temas olmuyor motosiklette birbirine yapisik oluyorsun. Neden araba yersiz olsun. :)

Ben rahatsiz oluyorum bu arada yapisik durmaktan illa birsey birinin birsey
yapacagindan veya seks olacagindan degil. Normalde de kimseyle bacak bacak surtunecek kadar yakin oturmuyorum mumkunse. Diger insanlar istedigi kadar birbiriyle temasta bulunabilir ona ben karisamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…