Belkide hep beraber tatilde olmanızı kıskandı yani kendisi gidememiş onun stresini yansıtmış olabilir .ama ne olursa olsun yaptığı çok saçma insan sitem eder,kızar falan ama engellemek ne demek ?Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanı
Nedense bu cevap çok inandırıcı gelmedi..Enişte eşinizi motorda görmemişse o zaman delirmiş olmalı.Neyse canım biz de aynısını düşündük kıskanması normaldir ama tepkisi çok fazla şu an ablamın şaşırdı kıskanması değil tepkisi ve fotoğrafta bana da gönderdiler fotoğraf ablan tek motorun üzerinde yani öyle hani motor da ikisi de poz vermiş diye birşey yok ..
Sonuçta kıskanç kocası.Eşimle ve benimle arası gayet iyi ..kıskançlığı makyaj konusunda falan var yoksa ablam her yere gider gezer çocuklarıyla otobüs minibüse biner kısıtlamaz yanı
Benim enistem yaşli o yuzden kizmazdi... ama genc olsa kesinlkkle kizardi. Heledeki turlamişsam bide motorla vay halimeMerhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
ben de bazı üyelere şaşırdım... Ne demek bir daha buraya gelme,nasıl kadınsın, utanmaz vs. Kardeşinin evine nasıl bırakmış hayret. Eşine, kardeşine vs güvenmeyen nasıl hayatlar nasıl insanlar var, ben düşünmeye utanırım, Öyle insanları çevrenizde de tutmayacaksınız . İyi bilmem neyin kocası,karısı baldızıyla eniştesiyle aldatmış diye biz de hasta fikirli olalım. Pis zihniyetin adı kıskançlık olmuş.ya hız motoru da değilmiş kaldı ki hız motoru bile olsa kardeşinin kocası yani...
bazı sevdiğim yazarların bile bu olayı kınamasını anlayamadım.
önceden de kızar mıydı enişteniz böyle şeylere peki?
bence özür falan dilemesin de alttan alsın yine de biraz, konu uzamasın.
özür dilenecek bir şey yapmamış çünkü.
Eniştenizin tepkisi zaten saçmalık ötesi.
Umarım diğer üyelerin dediği gibi kendi yaptıklarına kılıf bulmaya çalışmıyordur.
İki gıdım eğlenceyi ablanıza çok görmüş ,nefret edilesi bir enişte .kendi kümbilir neler yapıyor ?Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olur
Bende öyle düşünürümbence sen de kendine dikkat et, sonuçta insanın fikri neyse zikride odur. Ablan eniştesiyle motora binmiş eee ne var bunda. Demek ki eniştenin beyni değişik çalışıyor.
Ayy aynı cümleleri ablam da kurduBence enişte bi haltlar karıştırıyor. Eşi kendisini arayıp rahatsız etmesin diye bahane buldu engelledi kendisini. Ayrıca kendi suçunu da bastırıyor olabilir. Ablan geri adım atmasın
Bacaklar birbirine değse dahi ne oluyor? Dolmuşta, otobüstede insanlar yapiş yapiş, ne oluyor, seksmi yapmiş oluyorlar?
Söz konusu enişte ya, kardeşinin kocasi.Nasil böyle bir düşünce dahi olabilir aklim almiyor.
Seni tenzih ederim fakat çoğu burda konu sahibini taşlayanlar, diğer konularda eş kişi sanal flört yaşadiğinda ayni tepki verilmiyor. Sadece "burnunu sürt, olur böyle şeyler" deniliyor. Gercekten yaziklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?