Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

entele 3 ayda 4.5 cm sac uzattı zehirli falan degil 3 aydır bişe olmadı bana:)

ama zaten bu normal sürede uzamazmı bu kadar benim saçım ayda 1,5cm uzuyo bunu çok iyi diyolar bir doktor arkadasım bunu çok plav yememe baglıyo plavı çok severim bilmiyorum ama saçlarım çok uzuyo iyi ama beyazlar çabuk çıkıyo bende istemiyorum ama plavıda seviyorum

entele her saca uygulana biliniyormu benimde saclarımcok dalgalı ve sekil almıyor ayrıca bu yagları kullanmak mı gerekiyor

cok haklısın canım arkadaslar bence kendı kafanıza gore iş yapmayın,tarıfe uyun daha oncede defalarca belırttım boya ornegını verdım,ornegın sac boyası,kullanma talımatına uymazsan bı cok zararı vardır degıl mı? buda aynen onun gıbı sacına surerken gozune kacırmamaya dıkkat edeceksın,tek sorun bu.eldıven gıymenızın nedenıde tug cıkarıcı bı bıtkı oldugu için,elınızdede tug cıkma ıhtımalı olabılır.
sevgiler..

ben sacımda ıkı saat bekletıkten sonra yıkıyorum eskıden bır gun arayla uyguluyordum sacımı ama artıık ıkı gun arayla uyguluyorum ,ve arasıra entele kullanmayı bırakıp dınlendırıyorum sacımı ,ılk uc ay sacıma fon cektırmedım,hatta sacımı yıkadıgımda kurutmadım bıle kendı halıne bıraktım kısacaısı dınlendırdım sacımı,sızde zaman zaman dınlendırın sacınızı
sevgiler...

saçımı uzatmak ve dolgunlaştırmak istiyorum ama pek de sağlıklı uzamıyor hep kırılıyor ancak omuzlarıma kadar uzatıyorum entele bitkisini kullananlar gerçektn memnunmusunuz istanbulda mısırçarşısında bulabilirmiyiz?

sacımın içinde yara yada sivilce türü seyler yok ama artık zaten cok bekletmiyorym. en fazla 3 saat içinde yıkıyorum.

slm cnm.enteleyi mısır çarşısından yeni aldım.aldığım aktar 1 bardak sirke, 1bardak su ile tarif verdi fakar sizler sanırım 2 su bardağı ile yapıyosunuz; bende adama öyle dedim oda etkisini azaltmaktan başka bişey değil dedi! ha bide pamukla diplarine sür dedi( ee 1 ölçüden yapıldığı için azıcık bişey olacak pamukla olması daha az israf gibi) sizce ben 1 mi 2 mi yapayım?

slm arkadaşlar bende entele aldım bugün gelir gelmez kaynattım . banada aktardaki adam 250 gr suya 200 gr elma sirkesi koyup kaynatıyosun soguyuncada sür dedi .bende aynen öyle yaptım ilk defa deniyorum bakalım sonuçlar nasıl olucak şuanda bekliyorum kafanda yaniiii kalanınıda ayırdım 2 gün sonra sürücem .

merhaba tatlım ben tarıfımden gayet memnunum sana kalmıs hangısını ıstersen onu uygula

iyi güzel de.çok pahalıya gelmez mi öyle?ben 10 gr-15 ytlye aldım.sen ne kadara aldın ki?

arkadaşlar o kadar çok övdünüzki bende aldım şu enteleyi. üçüncü kez kullandım bugün kafamda yanma hissttim sizdede oluyormu,saç uzatıyor diyorsunuz saç çokarıcı özelliğini farkedeniniz varsa paylaşın lütfen.....

ben 4 gündür yapmadım ara vermiştim ama bugün yapacam. azda olsa uzatıyor. o yüzden devammmmm

1. ayımın dolmasına az bir süre kaldı... gün aşırı uyguladım ve 3 cm'e yakın bir uzama var :teytey::dance::sm_cool::teytey:

1. ayımın dolmasına az bir süre kaldı... gün aşırı uyguladım ve 3 cm'e yakın bir uzama var :teytey::dance::sm_cool::teytey:

bende enteleyi 2 haftadan beri kullanıyorum saçlarımda inanılmaz değişme var bende önceleri her gün yapıodm sonra iki günde bir yapmaya başladm şimdi de 3 4 günde bir yapıyorum çünkü entelem az kaldı ama gerçkten işe yarıyorrrr herkese tavsiye ederim saçımı kestireli daha yeni 3 hafta olduuuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…