Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ezgi,zararının ne olacağını tam olarak söyliyeblr msn yani göze alabilceğim bşise bi ay daha kullanıcm da

arkadaşlar bişi sorabilir miyim* bu entele otunu almaya niyetlendim fakat aktarda bana saclarım sarı oldugu için rengi koyulaşır dediler ve cesaret edemedim...gercekten renkte bi koyulaşma oluyor mu?

saclarım koyu kumral ama su ana kadar bı koyulasma olmadı canım...

benim saçlarım çok uzun ama çok kırıldılar kestirmek istiyorum bir ara..o nedenle bu entele konusuna hiç bakmamıştım ama birkaç sayfa okudum ayda 4-5 cm falan demişsiniz çok hoşuma gitti ben de kullanmayı planlıyorum

ceremino canım bana tam olarak nasıl kullandığını yazar mısın ben de denemek sitiyorum teşekkürler a.s.

arkadaslar bu enteleyi saça nasıl uyguluyosunuz daha açık yazarmısınız lütfen,saçlarımın acil uzaması lazım..

tonks, bi kaç aktarla konuştum deri hücrelerine ileride zarar verebileceğini söylediler ne kadar dorudur bilmiorum ama ben risk almayın derim
onun yerine defne ve zeytin li doğal şampuanlar var onlarda ii tabii onlarda bir ayda 5 cm uzama beklemeyin

evet evet sonucu aldım dün gece ikinci kez yaptım karışımı.bugün saçlarım çok uysal ve parlıyordu şekli bile bozulmadı bakalım uzayacakmı.ya entele almayıda erteledim hep yarın gidip alayım onun faydası bir başka uzatması kesin.yıkandıktan sonraki halide süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................

kızlar sakın saçlarınızı çok sık yıkadığınız için uzuyo olabilirmi hehe:))

slm kızlar ben de bu enteleden kullanmak istiyoru,ankara dan nerden temin edebilirim ve fiyatı ne civarda acaba?:uhm:

fiyatı 10gr 10-15 ytl civarında
bende 2. kez yapıyorum. 1 ay sonunda kac cm fark edecek merak ediyorum. normalde ayda 5 mm anca uzuyor

yag karısımını yaptıktan sonra saclarım yumusacık oldu. tavsiye derim. badem yagının içine bepanten ampul, evigen, cam terebentin ve cok az yılan yagı karıstırdım...

işe yaramasına çok sevindim, hadi kolay gelsin :teytey:

bu etele nerde bulunur
dökülmeye de faydası varmı
acaba

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet etmekteyseniz eğer, Eminönü Mısır Çarşısı'nda, neredeyse her aktariyede bulabilirsiniz. Fiyatlar ağırlıklı olarak 10 gr/ 10 YTL şeklinde. Pirinç büyüklüğünde siyahlı kahverengili tohumlar...

Kolaygelsin a.s.

Arkadaşlar Ya Bende Daha Dün Aldim şu Enteleyi Ama üzm Sirkesi Kullandim Olmazmiki Siz Elma Sirkesi Diyosunuz Ama

Aslında sebebini ben de tam olarak bilmiyorum ama nedense; elma sirkesinin kokusu, üzüm sirkesininkinden daha çekilir gibi sanki :)

bana da biri tarif versin senağlama

bana da biri tarif versin senağlama

Zeytin yağını, badem yağını, hint yağını, biraz sarımsak yağını ve saç derin yanmayacak bir ısıda olan ısırgan otu kaynatılmış suyu bir püskürtece dök, püskürteci iyice çalkala ve başına uygula (saçderin ve saçların da dahil olsun) sonra sıçak suda ıslatılmış bir havluyu başına sar ve yarım saat kadar beklettikten sonra saçlarını yıka... Şayet saç derinde kaşıntılar varsa birazcık elma sirkesi ekle. Bu tarifi haftada iki defa uygulayabilirsin.

Ya da bildiğimiz hamur mayasını, ılık suda erittikten sonra saç derine ve saçlarına uygulayabilirsin. (Rahat sürebileceğin bir kıvamda erit...)

Diğer taraftan entele kullanabilirsin, bu, saç uçların için parlak bir fikir değil ama en azından üç ay içinde saçların belli oranlarda uzayacağından, güvendiğin bir kuaföre gidip uçlarından aldırabilirsin (hiç sevmem bu işlemi gittiğim her kuaförden budanmış olarak çıktım hep benneyaptımki Kötü Kazen)

Kolaygelsin
gelişmeleri bildirirsen sevinirim :1hug:

canım inan ki bence en iyi tercihi yaptın... kırık saçla yaşamak felaket! taraması zor, fön tutmuyor, uçuş uçuş, ne kadar bakmaya özen gösterirsen göster sağlıklı saçın yerini tutmuyor...

kolay gelsin...

iki bardak elma sirkesi ile iki bardak suyu bir kaba koy entele ile birlikte kaynat ta ki karışım yarıya inene dek...
otu aldığım aktar kullanmadan önce bir gün dinlendirmemi tavsiye etmişti bana, hep öyle yaparım, içinde entele de bulunan karışımı dinlendir...
doldur bir püskürtece, lastik eldivenlerini tak ve işe başla :dance:

gelişmeleri bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…