arkadaşlar bişi sorabilir miyim* bu entele otunu almaya niyetlendim fakat aktarda bana saclarım sarı oldugu için rengi koyulaşır dediler ve cesaret edemedim...gercekten renkte bi koyulaşma oluyor mu?
içine sarmısak yağı da katabilirsin aslında ama, k9okusu malum; hem çok ağır, hem de yıkamakla çabucak geçebilen bir koku değil ama bir arkadaşım onun için menekşe esansı kullanıyordu... sarmısak yağına 4-5 damla menekşe esansı ya da hazırlanmış tüm karışıma 10 damla kadar ylang ylang yağı damlatıyormuş, bunlar sarmısak yağının kokusunu bastırmaya yetiyormuş. bunu aslında hiç denemedim ama menekşe esansının gerçekten de çok baygın bir kokusu var, kanaatimce bastırabilir, kolay gelsin, gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim yerimseniben
bunu bilmiyordum, her yapışımda 1 lt kadar çıkıyordu bende...
hangi bakımlar benimde saçımın gürleşmeye ihtiyacı var ? yardımcı oalbilir misin senağlama
içine sarmısak yağı da katabilirsin aslında ama, k9okusu malum; hem çok ağır, hem de yıkamakla çabucak geçebilen bir koku değil ama bir arkadaşım onun için menekşe esansı kullanıyordu... sarmısak yağına 4-5 damla menekşe esansı ya da hazırlanmış tüm karışıma 10 damla kadar ylang ylang yağı damlatıyormuş, bunlar sarmısak yağının kokusunu bastırmaya yetiyormuş. bunu aslında hiç denemedim ama menekşe esansının gerçekten de çok baygın bir kokusu var, kanaatimce bastırabilir, kolay gelsin, gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim
bunu bilmiyordum, her yapışımda 1 lt kadar çıkıyordu bende...
evet evet sonucu aldım dün gece ikinci kez yaptım karışımı.bugün saçlarım çok uysal ve parlıyordu şekli bile bozulmadı bakalım uzayacakmı.ya entele almayıda erteledim hep yarın gidip alayım onun faydası bir başka uzatması kesin.yıkandıktan sonraki halide süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................
bu etele nerde bulunur
dökülmeye de faydası varmı
acaba
Arkadaşlar Ya Bende Daha Dün Aldim şu Enteleyi Ama üzm Sirkesi Kullandim Olmazmiki Siz Elma Sirkesi Diyosunuz Ama
benim saçlarım çok uzun ama çok kırıldılar kestirmek istiyorum bir ara..o nedenle bu entele konusuna hiç bakmamıştım ama birkaç sayfa okudum ayda 4-5 cm falan demişsiniz çok hoşuma gitti ben de kullanmayı planlıyorum
ceremino canım bana tam olarak nasıl kullandığını yazar mısın ben de denemek sitiyorum teşekkürler a.s.
bana da biri tarif versin senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?