Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ya canlarım ya ben bu entele otunu bulamıyorum düzcede oturuyorum burası küçük bir yer oldugundan dahada zor bulmam aktara söyledm ama istanbula baktım hiçbir yerde bulamadm diyo siz nerden buldunz belki ulşabilirim.ben tam saçımı uzatır-yorum ama uçları kırık oldugu için kestirmek zorunda kalıyorm bi uzayamadılar o yüzden

enteleyi sürdüm simdi. bu sefer fazla bekletmicem saat gec oldu 1 saat sonra yıkarım. iyi geceler herkese

Arkadaşlar Gerçekten Işe Yariyo.1 Aydir Kullaniyorum Haftada 2 Yada 3 Sefer Uyguluyorum.inanamadim Saçlarim Gerçekten Uzadi

ARKADAŞLARRRR SLMMMM... SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.. HEPİNİZ ÇOK ŞEKERSİNİZZ..BENİM SAÇLARIMDA ÇOK İNCE TELLİ WE ZOR UZUYOR WE BENDE ENTELE KULLANMAYA KARAR WERDİM.. (sayenizde) :)) ama sizden bişi rica etcem.. hani iki tarif diyosunuz biri bepantenli.. digeri sirkelii.. bana ikisinnde tarifini yazıcak hayırsever arkadaşlar istiyorumm....NOLARSINIZZ...

kızlar bu entele saçları kabartıyomu kapartıyo diye okudum bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

aşağıda sirkeli tarif var
ENTELE - BİT OTU : Saç dökülmesini önler: 10 gr. Entele 1 su bardağı su 1 su bardağı sirkeyle 5 dakika kaynatılır, posası atılır kalan sıvı haftada 3 defa saç diplerine filüksiyon yapılır.

ne kadar zaman kullandıktan sonra saç çıkardığını anladın.ben korkunç panik içindeyim bana saçlarım daha çok dökülüyor gibi geliyo.sendede başlarda böyle oldumu 2 haftadır kullanıyorum ben.

umarım bendede işe yarar 2 haftadır kullanıyorum ama bana sanki saçlarım daha çok dökülüyo gibi geliyor.belkide psikolojiktir.moralim düzeldi saol ya.aman çıksınlarda ben toplamakta zorlanayım.paylaşımın için tşk...

umarım bendede işe yarar 2 haftadır kullanıyorum ama bana sanki saçlarım daha çok dökülüyo gibi geliyor.belkide psikolojiktir.moralim düzeldi saol ya.aman çıksınlarda ben toplamakta zorlanayım.paylaşımın için tşk...

:)) çok Teşekkür Ederim Hurial25 Sirkeli Tarif Için Canim..ellerine Saglik.. Bende Alayim Bi Deneyim.. Saçlari Gürleştirdiğide Dogrumu Aceba ??

arkadaşlar bulamayanlar için mısır çarşısı 73 numara da warmş paketi 15 ytl ordan alabilirsnz ist da deilsenz benm gibi yapın mesale ben düzcede istanbuldan alışweriş yapan baharatçıya gittim söledm ordan aldılar bende alıcam inş daha gelmedi ayrıca oranın adresini weren arkadaşa çok teşekkürr:1hug:

ben Bu Entele Ve Sirkenin Içine Bi De Hint Yaği Koyuyorum Belki Daha çabul Etkisini Gösterir Die.. Içinizde Yapan Var Mi Bilmiorum Bilginize..

Bana şampuan önerirmisiniz Lütfen Saçlarim Kuru Ve Ince Telli Hacimli Olmasini Istiyorum Entele Uzatiyoda öyle Kolay şekile Girmiyo Saçim Galiba Sorun şampuanda

rica ederim canım benim ne demek ya ne için varız burada, inşallah dilediğin gibi bir sonuç elde edersin, kusura bakma geç yanıt yazıyorum, salıdan beri hastayım bir yanda okul bir yanda iş, eve geldiğimde bilgisayara dokunamıyorum bile, tumba yatak... ama en son bugün bedenim iflas etti...
:1hug::1hug: kolay gelsin

arkadaşım ben kayseride bi türlü entele otunu bulamadım birde merak ediyorum 10 gr. entelelenin hepsinimi 2 bardak suda kaynatıyosunuz yoksa belli ölçüsü varmı (ENTELENİN) LÜTFEN CEVAP

gevezecim şayet bulamıyorsan bi alttaki alıntıma bakıver, :)ümse81 oradan bulabilmişti, dilerim senin de işine yarar.. bu arada 2 bardak elma sirkesi ile iki bardak suyla birlikte kaynatacaksın otu, ta ki kaptaki toplam sıvı miktarı yarıya inene kadar... evet 10 gr'ın hepsini kullanacaksın, kolay gelsin canım yerimseniben

Bana şampuan önerirmisiniz Lütfen Saçlarim Kuru Ve Ince Telli Hacimli Olmasini Istiyorum Entele Uzatiyoda öyle Kolay şekile Girmiyo Saçim Galiba Sorun şampuanda

hani nasıl diyeyim reklamlardaki gibi bir mucize bekleme derinsucum ama bioxcin için "iyidir" diyorlar, en azından kız kardeşim... bence sen sarımsaklı tarifle önce bir saçlarını kuvvetlendir, bak tarifi yazıyorum:

6-7 diş sarımsağı minik bir kaba doldur, üzerlerini örtecek kadar zeytin yağı ekle ve 1 hafta beklet... 1 haftanın sonunda, sarımsakları bulamaç haline getir ve saç derine masaj yaparak uygula, streç film sar ve sıcak havlu tut 1-1,5 saat kadar sonra da dilediğin bir şampuanla yıka... haftada bir uygula... kokusu güzel değil, itiraf ediyorum, ama kullananlar memnun...

SAĞLICAKLA KALIN CANLARIM a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarrr Acil Yardimaa Ihtiyacimm Warrr..... Nolur Yardim Edinn... şu Entele Otunu Bi Türlü Bulamiyorum Yaa..saglik Bakanligi Yasakladi Satmiyoruz Dedi çogu Yerr.. Ankarada Oturan Arkadaşlarim..bulaniniz Warsa Nerden Aldiniz Nolur Yazinn..bu Hafta Bulmam Lazim.. Nolurr Yardim Edinnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…