arkadaşlar entele kullanıyorum bende henüz yeni 3. deneyişim baş agrısı da yapıyormu sizlerde acaba
ne kadar zaman kullandıktan sonra saç çıkardığını anladın.ben korkunç panik içindeyim bana saçlarım daha çok dökülüyor gibi geliyo.sendede başlarda böyle oldumu 2 haftadır kullanıyorum ben.beroberk bende de evet çok az da olsa yanma olmştu başlarda amasonra alıştım herlde pek olmadı bide gerçekten küçük küçük saçlar çıktı yoğunlaştığım yerlerden(yani çok srdüğüm)
saçları çıkartıyor. Ben de oldu canım. İçlerdekiler belli değil ama ensemdeki, alnımdaki ve kulaklarımın yanındakiler küçük küçük oluyor ve toplamakta zorlanıyorum. Ama saçların çoğalmasına değer...
arkadaşlar bulamayanlar için mısır çarşısı 73 numara da warmş paketi 15 ytl ordan alabilirsnz ist da deilsenz benm gibi yapın mesale ben düzcede istanbuldan alışweriş yapan baharatçıya gittim söledm ordan aldılar bende alıcam inş daha gelmedi ayrıca oranın adresini weren arkadaşa çok teşekkürr:1hug:
arkadaşım ben kayseride bi türlü entele otunu bulamadım birde merak ediyorum 10 gr. entelelenin hepsinimi 2 bardak suda kaynatıyosunuz yoksa belli ölçüsü varmı (ENTELENİN) LÜTFEN CEVAP
Bana şampuan önerirmisiniz Lütfen Saçlarim Kuru Ve Ince Telli Hacimli Olmasini Istiyorum Entele Uzatiyoda öyle Kolay şekile Girmiyo Saçim Galiba Sorun şampuanda
ya sizdede bas agrisi fln yapiomu bu entele karisimi basiniza sürdünüzde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?