Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

saçları çıkartıyor. Ben de oldu canım. İçlerdekiler belli değil ama ensemdeki, alnımdaki ve kulaklarımın yanındakiler küçük küçük oluyor ve toplamakta zorlanıyorum. Ama saçların çoğalmasına değer...

sen ne şeklde uyguluyorsun enteleyi ben enteleyi sürdükten 1 yada 2 saat sonra üzerine hint yağı sürüyorum 1 saat te öyle bekliyorumm

enteleyi sürüyorum sac kurutma makinesiyle kurutuyırum. 3 saat bekletip yıkıyorum.

Saçları uzatmak için: Her gün alfalfa, taze ıspanak ve taze kişniş sularını karıştırıp için. Bu, saçlarınızın daha çabuk uzamasını sağlarmış haberiniz olsun dedim .

:dilcikar:
ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:

bende yeni kullananlardanım haftada 3 kere uyguluyorum ama sanki daha uzadığını ve gürleştiğini hissedemedim bakalım neler olacak annem sirkeli su işte ne olucak ki diyo

annene söyle bence sirkeli su diiyp geçmesin annemn iddalarına göre sırf sirkeli suyun bile saça faydası warmş hatta sanırm saçn uzamasına

beroberk bende de evet çok az da olsa yanma olmştu başlarda amasonra alıştım herlde pek olmadı bide gerçekten küçük küçük saçlar çıktı yoğunlaştığım yerlerden(yani çok srdüğüm)

sacımın içinde yara yada sivilce türü seyler yok ama artık zaten cok bekletmiyorym. en fazla 3 saat içinde yıkıyorum.

bu arada şunu da beLirtiyim yaklaşık 2 haftadr entele kullnamıyorum sanırım hatta 3 bile olablr yani vede asıl entele kullandığımda bu yaraların azaldığını anladım benneyaptımki vede annem kemeraltına gider gtmez tekrar başlıycam hatta bzm okulda herkesi sardı bu millet sorup duruyo (yatılı okuldayım) ama uyuz olduklarıma tarfi wermemyi düşünüyorum sırnaşık şey

evet bende bunu sormak istiyordum bende yaptım 20 dündür kullanıyorum ama hala aynı karışımdan zararı olmaz umarım bitmedi çünkü 3 günde bir yapıyorum 1 kerelik daha var sonra bitecek ama sanki pek bi etkisini hissetmedim ve saçlarım acayip dökülüyodu yapmadan önce entele giderir dediler ama hala dökülüyor tatlicadiarzutatlicadiarzu

QUOTE=tonks;1329754]annene söyle bence sirkeli su diiyp geçmesin annemn iddalarına göre sırf sirkeli suyun bile saça faydası warmş hatta sanırm saçn uzamasına[/QUOTE]

sirkenin çok şeye iyi geldiğini biliyorum hatta saçı parlatıyor ama belkide bana sürekli yapmaktan bıktı ondan diyor

kızlar bu entele bitkisinin uzatmasından geçtimde sacları cıkartıyor demisiniz tam olarak nasıl kullandıgınizı anlatırmısınz bıraz kafam karıstı acıl cevap yazın lütfen yoksa kel kalcam

bugün sacımı boyattım ve 2 gün sonra enteleye 3 günde bir yapmaya baslayacam gecen ay düzenli kullanamadım 1cm uzamıstı. bu sefer biraz daha azimliyim. eger 1cm den fazla uzarsa yapmaya devam edecem.

enteleyi sürüyorum sac kurutma makinesiyle kurutuyırum. 3 saat bekletip yıkıyorum.

enteleyi sürüyorum ama saç kurutma makinesiyle kurutmuyorum... iki saat oyalanacak bir şeyler buluyorum ve sonra da yıkıyorum... bir de gün aşırı uyguladım, abartılı oldu ama işe yaradı, bir de fısfıs çok ekonomik oluyor düşünsenize gün aşırı 1 ay boyunca yetti hatta biraz arttı bile dün yenisini kaynattım bitmeden uçuca yetişsin diye yerimseniben

bende fıs fısla sıkıyorum. yaa sac takıntı oldugu için mi nedir bilmiyorum ama sanki sacım azaldı gibi geliyor. entele saacı döker mi ki?

Entele otu süper bisey
gercekten cok güzel uzatiyor
benim sacim da cok güzel uzadi ama Entele otunu bulana kadar anam agladi

kızlar benimkilerin pek uzadığını sanmıyorum ama yapmaya devam ediyorum dün akşam bile yaptım 1 aydır yapıyom 2 günde bir ben 5gr entele 1,5 bardak sirke ile yapıyom ondan mı acaba bu sefer 10 gr yapayım bari bana çok koyma zarar verme saçına dediler de

bende bugün 3.kezini yapcam benim saçlarım çok az ve zor uzar ama iş yerindeki bir erkek arkadaşı(kendisi kel)sen saçlarına napıyon çoğalmış gibi dedi bende değişikliği farkediyorum 24 kasımda 1 ay olcak saçımı ölçtüm uygun bi yerden 1 ay sonra ordan tine ölçcem size haber vercem ahhhhh ahhhhh hiç kürek kemiklerime kadar bile saçım olmadı bi olsun bu sitedeki herkesi kutlamaya davet etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…