arkadaşlar o kadar çok övdünüzki bende aldım şu enteleyi. üçüncü kez kullandım bugün kafamda yanma hissttim sizdede oluyormu,saç uzatıyor diyorsunuz saç çokarıcı özelliğini farkedeniniz varsa paylaşın lütfen.....
ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:
beroberk bende de evet çok az da olsa yanma olmştu başlarda amasonra alıştım herlde pek olmadı bide gerçekten küçük küçük saçlar çıktı yoğunlaştığım yerlerden(yani çok srdüğüm)arkadaşlar o kadar çok övdünüzki bende aldım şu enteleyi. üçüncü kez kullandım bugün kafamda yanma hissttim sizdede oluyormu,saç uzatıyor diyorsunuz saç çokarıcı özelliğini farkedeniniz varsa paylaşın lütfen.....
sacımın içinde yara yada sivilce türü seyler yok ama artık zaten cok bekletmiyorym. en fazla 3 saat içinde yıkıyorum.
valla aslında 10 gram entele 15-20 gün anca yetiyor.çünküfazla sulu olmayacak.etkisi geç olur.bide 1 gün arayla yapıyorum ben ondan heralde ama çok gürleşti saçlarım.bakalım bir ayı tamamlayınca ne olacak.size yazarım.ama sanki10 gün falan oldu.1.5-2 cm uzadı gibi.bunuda saçlarımda açık renk bya vardı 1.5 2 cm aşşada şu anda.yani uzamış oluyr.
enteleyi sürüyorum sac kurutma makinesiyle kurutuyırum. 3 saat bekletip yıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?