canım benim kullandığımin içinde hint yağı,susam yağı,tatlı badem,kakao,çörek otu,yılan yağları ve birazcık da gliserin var bunları karıştırp sürüyorum ve streçleyip 3 saat tututyorum kafamda..
hayr yaa bak saçlarına su tutmadan önce ilk şampuanla sonra bi iki kere daha şampuanladığında hemen arınıyo sorun hiç çıkmadı şuana kdr
ben entele ile olan tarifi istiyorum canım ya saçlarımı kesitrcme ve uzamasını istiyorum hemen
kulanan arkadaslar memnunmusunz entelede? saclari icten kazik gibi yapyomsh diye sölemisti gülcay (kuaför) ! bi arakdasda getrcekti trden ama satlmyormsh yasaklanmis. yani anlamadm bi zarari yoksa neden yasaklansn..
paylsimnizi bekliyorm
bepanthene ve badem yağı koymamıza gerek yok mu canım içine?sadece entele ile sirke yeterli olur mu?
kulanan arkadaslar memnunmusunz entelede? saclari icten kazik gibi yapyomsh diye sölemisti gülcay (kuaför) ! bi arakdasda getrcekti trden ama satlmyormsh yasaklanmis. yani anlamadm bi zarari yoksa neden yasaklansn..
paylsimnizi bekliyorm
Ben bişeyi çok merak ediyorum şimdi saçlarına bu kadar yağı sürüyosun sürüyosun peki yıkarken bunlar nasıl arınıyo onu çözemiyorum... çok uğraşman gerekmiyo mu bende hazırlıcam böyle bi karışım ama kuaförüme falan soruyorum sen o yağları saçlarından temizleyene kadar zaten yıpratmış oluyosun saçlarını yapma öyle şeyler diyokafamçokkarıştı
yıkarken nasıl yıkıyosunuz ben gözüme kaçcak diye çok korkuyorum ya
önemi eğiyosunuz kafanızı
ya gercekten kızlar nasıl yıkıyorsunuz saclarınızı? ben korkuyorum yuzumde kıllar cıkacak dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?