Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Ben bişeyi çok merak ediyorum şimdi saçlarına bu kadar yağı sürüyosun sürüyosun peki yıkarken bunlar nasıl arınıyo onu çözemiyorum... çok uğraşman gerekmiyo mu bende hazırlıcam böyle bi karışım ama kuaförüme falan soruyorum sen o yağları saçlarından temizleyene kadar zaten yıpratmış oluyosun saçlarını yapma öyle şeyler diyokafamçokkarıştı

hayr yaa bak saçlarına su tutmadan önce ilk şampuanla sonra bi iki kere daha şampuanladığında hemen arınıyo sorun hiç çıkmadı şuana kdr

Başka bişey daha sormak istiyorum ben... kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum.tmm şimdi herkes mutabık belli ki bu entele denen meret saç uzatıyo. peki saçları gürleştirme yada yeni saç çıkarma konusunda bişeyler söyleyebilecek olan var mı??????

hayr yaa bak saçlarına su tutmadan önce ilk şampuanla sonra bi iki kere daha şampuanladığında hemen arınıyo sorun hiç çıkmadı şuana kdr

demek böyle diyosun tmm denicem... çünkü saçlarım artık s.o.s. vermeye başladı çok üzülüyorumsenağlama

ben entele ile olan tarifi istiyorum canım ya saçlarımı kesitrcme ve uzamasını istiyorum hemen

10 gr enteleyi kullanmadıgımız bi kaba koydum
içine 1 bardak sirke
4 bardak su koyup kaynattım
yaklasık 1 bardak kalana kadar kaynattım. soguduktan sonra içine biraz badem yagı (4 kapak kadar), 2 ampul evigen, 2 ampul bepanten,2 ampul bemiks kompoze ve cok azda yılan yagı karıstırdım.
bu ampulleri kullanma nedeni de B ve E vitaminlerini saca verebilmesi...
masaj yaparak uyguluyorsun 2-3 saat sonrada yıkıyorsun. ben bitkisel bi sampuan aldım ve içine 2 kapak kadar cam terebentin kattım.. düzenli uygulamayı düşünüyorum. haftada 2 kez uygulayacam. bakalım 1 ay sonra ne kadar uzayacak. benim kolay kolay uzamaz eger benim sacımı bile uzatırsa herkesinkini uzatırsırnaşık şey

kulanan arkadaslar memnunmusunz entelede? saclari icten kazik gibi yapyomsh diye sölemisti gülcay (kuaför) ! bi arakdasda getrcekti trden ama satlmyormsh yasaklanmis. yani anlamadm bi zarari yoksa neden yasaklansn..
paylsimnizi bekliyorm

kulanan arkadaslar memnunmusunz entelede? saclari icten kazik gibi yapyomsh diye sölemisti gülcay (kuaför) ! bi arakdasda getrcekti trden ama satlmyormsh yasaklanmis. yani anlamadm bi zarari yoksa neden yasaklansn..
paylsimnizi bekliyorm

bende anlamadım bazı aktarlar zararlı diyor bazılarıda kac senedir satıyoruz sikayet gelmedi diyor...laelaelaelaelae

Entele Otunu Kullananlar Ve Sonuc Alanlar Bana Tarifini Yazabilirmi Ben De Aldim Uygulucam badem yagı felan kullanmasak olurmu

formülü şu : 10 gr. entele otu alıyorsun aktardan ve bunu 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsun, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 saat evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsun, sonra iyice yıka ve sonucu gör, kolay gelsin.

bıde bu 10 gram entelle sadece bi kullanımlıkmı

hayır haftada 2 kez yaparsan 2 hafta gider. tabi sacının uzunluguna göre değişir.

arkadaşlar... entelenin kötü kokusuna son verebilmiş durumdayım... :içelim:

4 gün evvel püskürtecimin içine (300-400 ml var sanırım) şırınga ile 7 ml portakal yağı ve 4-5 ml de ylang ylang yağı damlattım, şişeyi iyice çalkaladım... entelenin boğucu kokusunu rahat rahat bastırabilen müthiş ferah bir koku çıktı ortaya. Hani bazen kötü kokunun üzerine güzel bir kokuyu sıkmak daha feci bir sonuç verir ya, bu kesinlikle öyle değil...

koku yüzünden evden neredeyse afaroz edilecektim laelaelaelaelae (4 gündür kokuda bir değişme yok)

paylsimnizi bekliyorm

yok tam aksine yumuşacık ve pırıl pırıl yapıyor ve olduğundan daha havalı gösteriyormuş gibi geliyor bana... tek başına entele ne yapar fikrim yok ama sirkeyle beraber mucize yaratıyor... satmayı göze alamayanların ettikleri dedikodu bu "yasaklanma" efsaneleri, doğru değil Kötü Kazen... istanbul'da mısır çarşısında her aktarda bulabileceğiniz bir şey

bakım ürünlerini sürdükten sonra saçtan çıkarmak için çok uğraşmayın.ben bir kere şampuan sürüyorum tamam.öyle derinlemesine temizlerseniz azaten hem saç yıpranır hemde sürdüğünüzün etkisini geri almış olursunuz..

yağlar için konuşuyorum tabi.saçınızın derinliklerinde kalsın biraz.geçmez yağlı kalır diye.3-5 kere yıkamayın...

enteleyi sürüp yatıyordum hasta oldum (( bundan sonra sürüp 1 saat sonra yıkayacam

merhaba arkadaşlar 2 gün önce saçımı kestrdm daha doğrusu fön çektrmek istedm ama kırkları var die çok uğraşılacağını biliodm uçlarını aldıraym dedm kestrmedn önceki hali avatarmdaki son halim senağlama tepeden bol katlı son katı uzunlu kısalı belime kadr uzundu kadın şak die bir vurdu makası saç ense hizma geldi bunalıma girdm dershanye bile gidemedmsenağlama internette araştırırken burayı buldm kayıt oldm dediğinz malzemeleri buldm uygulucam inşallah işime yarar heryerde şapkayla dolaşmktan skıldm vallabenneyaptımki

bulamayan arkadaşlar entele otunu diğer bitkisel yağları mısır çarşısndan rahatça temin edebilirsnz.....

ya gercekten kızlar nasıl yıkıyorsunuz saclarınızı? ben korkuyorum yuzumde kıllar cıkacak dıye..

yıkamk çok kolay kafanı aşağıya doğru uzatıosn ense kökünden yavaşça yıkaynca yüzüne bişi gelmio en sonnda da yüzünü bol su ile yıka ama en isi şişe içinde fısfıs olarak kullan çünkü yıkarken bolca ziyan edilebiliyo saç diplerine sıkarak uygulaman gerektiği kadr kullanma şansını veriyoyerimseniben

senem81 enteleyi sürüp yatıyordum diyosn aam bn kesnlikle 2 saat sora fln en geç yıkanması gerketiini duydum zararlı oluyomş hem btn gece saçınn onla kalması hava alamamasına yol açar zaten sürdüün şey zehirli olmasa bile zararlıdr bu ama sen zehirli diil diyosun bn d inanıyorum buna ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence zehirli değildir ama bn yklaşk 3 hafta kullandm şimdi idare edilir bi uzunluğa geldi saçlarım ama hani böyle saçlarının böle ensene yakın taraflarında yara kabuğu oluşur ya onar arttı mesela bende bi d sertleşmeye başladı yani kafandaki açık yerleri yaraya dönüştürüyo ama normalinden çok az fazla sadece ben mesela 2 haftadr bırktım düzeldi tabi bu tekrr başlamıycaam anlamına gelmiyo nese sonuç olarak ben enteleyle uymann zarrlı olduunu söliim dedim ... yerimseniben

XXXXXXXXX
internette burdan buldum ben de alıcam kısmetse.kargoda 3.5 ytlymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…