Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Kizlar Ya Ben Bu Entele Karişiminin Içine Kötü Koktuğu Için Biraz çam Terebentin Koymuştum Ama
Kokusu Hala Gitmedi Kötü Bir Etki Yaparmi Sizce

1 ay kadar gün aşırı yaptım saçlarım bariz uzadı ama sanırım olayı abarttım çünkü şu anda saç uçlarım çok sert... kırık değil ama sert, taradığımda tarağa takılıyor... neyse ya bu da bana ders olsun, anneme uçlarından aldırcam, hoş zaten 3 aydır da aldırmamıştım.

hergün yapma canım sacı sık yıkamak iyi deil. ben 3 günde 1 yapyorum

canım ankarada sakarya cd sinde mithatthatpaşa cd yakın tarafında orda üst geçit var orda tabelasında dr adını unuttum bi aktar var 10 gr 15 ytl orda var aktarın yanında elektrik malzemesi satan dükkanlar var

ne kadar uzadı saçların..??

bende ilk günleri her gece yapıyordum sonra 2 günde bir yapmaya başladım 3-4 gün arayla yaptım haftada 1 flan 1 içinde bu şeklde kullandm uzadı ama ne bileym sankii çok değil gibi geliyo normalde benm saçlarım çabk uzar uzamıyo diye stress yaptım diyemi böyle oldu anlayamadmm..HANGİ TARİFİ UYGULUYORSUN BEN ELMA SİRKESİ OLANI YAPIYORUM..

ülctün mü nil su? en azından benimkinden fazla uzamıstır

Yeni 1 ay oldu kullanalı o zman 14cmdi şimdi 15cm inanamadm gerçekten çünkü normalde çabk uzar saçlarım ben dahada hızlandrmak istedim 1cm uzuyosa 2 cm uzasn diye kullandm enteleyi ama nedense 1cm uzamş elma sirkeli tarifi uyguladm diğerleri daha mı fayda sağlıyor acaba??

ben konudaki bütün yazıları okudum ve elma sirkeli tarifde memnun kalma oranı daha fazlaydı o yüzden bende elma sirkesine baslamıstım. benim zaten uzamazdı o yüzden sorun bende sanmıstım.

ben konudaki bütün yazıları okudum ve elma sirkeli tarifde memnun kalma oranı daha fazlaydı o yüzden bende elma sirkesine baslamıstım. benim zaten uzamazdı o yüzden sorun bende sanmıstım.

ilk önce 1 bardak su 1 bardak elma sirkesnde enteleyi kaynattım bu seferde 2 bardak su ve elma sirkesinde yaptımm iice kaynatmadm mı acaba stressten kaynaklanıyor diye düşünüyorummm kullanmaya devam edicem yinede..

rengi kararana ve azalana kadar kaynatmak gerekiyormu. stresinde etkisi vardır. bende son 2 aydır baya stresliyim. belki ondan da bakımlar falan etki etmiyor. bide bi yazı okudum sıcak havada sac daha cabuk uzarmıs. havalar sogudu onunda etkisi var galiba :)

benm kaynatınca rengi sarı kahve şeklinde oluyor yeterlimi acaba bide yarım çay bardağı zaytinyağı döküyorum kaynamaya yakın öyle kaynatıyorumm..ben bazen sabaha kadar saçmda tutuyorum gece geç uyguluyorum saçıma sonra uyuya kalıyorum mecburen sabah yıkıyorum bi sakıncası olur mu ki acaba??yerimseniben

selam arkadaşlar.:teytey: uzun zamandır girmiyordum çünkü enteleden sonuç almayı bekliyordum. öncelikle enteleyi bulamamaktan şikayet etmişsiniz. ben bursadan kargoyla esin baharattan getirttim ve geçen perşembe kullanmaya başladım.
dün akşam 3. kez kullandım. kullanmaya başlayalı tam bir hafta oldu ve inanmayabilirsiniz ama bir taftada saçım tammmm 1.5 cm uzadı. bu size çok saçma gelebilir hatta bende inanamıyorum ama saçlarımda röfle var bu yüzden doğru bir şekilde ölçebiliyorum. arkadaşlarım inanamıyor .herkes derya bizede getirt dio.isteyen varsa uygulama şeklimi tarif edebilirim ayrıca sadece entele kullanmak saçları biraz sertleştirebilio. daha doğrusu saçı kuruttuktan sonra taraması zor oluo kızlar. o yüzden ek ürünler kullanmalısınız.ama bu ek ürünlerden kastım kesinlikle çam terebenti ya da yok işte bitkisel şampuanlar falan diiil. neyse isteyenlerle ayrıntıları paylaşmak üzere hoşçakalın ve sakın vazgeçmeyin çünkü ben etkisini mükemmel şekilde görüorum:sm_cool:

ben tarifini öğreneblrmym normalde çabk uzayan saçlarıma pek entelenn faydası olmadıda aslına uzadı saçm ama öyle çok değil normal 1cm olması lazm ben daha çok hızlandrmak için kullanmştm tarif edersen sevinirm..hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…