ya sizdede bas agrisi fln yapiomu bu entele karisimi basiniza sürdünüzde?
ya sizdede bas agrisi fln yapiomu bu entele karisimi basiniza sürdünüzde?
CANIMCIM BENDE 10 GÜNDÜR KULLANIYORUM 2 GÜNDE 1
VALLA BANA NE BAŞ AĞRISI NE DE BAŞKA BİR YAN ETKİ YAPMADI.TEK SORUNUM SONUÇ ALABİLECEKMİYİMyerimseniben
bekliyorum canm burdaki aktar mal almaya gittiginde getirecekti hala yok piyasada bakalım nezamn gelecek???CADIARZUsağol canım, biraz daha iyiceyim... gönderdiler mi enteleni?
:1hug:
ya öle bi rahatsizlimin oldugunu bilmiorum acikcasi ilk kullandimda bisii yapmadi ama dün tekrar sürdügüümde, bi saat sorasi basim birden agrimaya basladi..arnima resmen basdirirlarmis gibi bi his olustu..dayanip 2 saati doldurum dedim ve soradanda yikadim....wallah ilk kullandimdan beri saclarimin dökülmesi bicak gibi kesildi....yumusacikda oldu simdi...koku olarakda sirf kaynatirken etraf pis sirke kokuya baglanmisti ama simdi ise hic bi koku almiom burnuma:)...sahsen iki günde bi yapim dioom..yarin tekrar yapcam zaten..fazla kullanirsam zararli olurmu? SIK kullanan varmi aranizda? herseyin fazlasida zarar derlerya bu da o kategoriye girmesin
kızlar bulamadım ben enteleyi bana gönderebilicek olan biri var mı?
Arkadaşlarrr Acil Yardimaa Ihtiyacimm Warrr..... Nolur Yardim Edinn... şu Entele Otunu Bi Türlü Bulamiyorum Yaa..saglik Bakanligi Yasakladi Satmiyoruz Dedi çogu Yerr.. Ankarada Oturan Arkadaşlarim..bulaniniz Warsa Nerden Aldiniz Nolur Yazinn..bu Hafta Bulmam Lazim.. Nolurr Yardim Edinnn.......
ya bende öle düsündüm en son cumartesi sürdüm..basima agrilar fln girince gecen vazgecdim bugün yaparim herhalde...
1 ay kadar gün aşırı yaptım saçlarım bariz uzadı ama sanırım olayı abarttım çünkü şu anda saç uçlarım çok sert... kırık değil ama sert, taradığımda tarağa takılıyor... neyse ya bu da bana ders olsun, anneme uçlarından aldırcam, hoş zaten 3 aydır da aldırmamıştım.
ülctün mü nil su? en azından benimkinden fazla uzamıstır
ben konudaki bütün yazıları okudum ve elma sirkeli tarifde memnun kalma oranı daha fazlaydı o yüzden bende elma sirkesine baslamıstım. benim zaten uzamazdı o yüzden sorun bende sanmıstım.
rengi kararana ve azalana kadar kaynatmak gerekiyormu. stresinde etkisi vardır. bende son 2 aydır baya stresliyim. belki ondan da bakımlar falan etki etmiyor. bide bi yazı okudum sıcak havada sac daha cabuk uzarmıs. havalar sogudu onunda etkisi var galiba :)
selam arkadaşlar.:teytey: uzun zamandır girmiyordum çünkü enteleden sonuç almayı bekliyordum. öncelikle enteleyi bulamamaktan şikayet etmişsiniz. ben bursadan kargoyla esin baharattan getirttim ve geçen perşembe kullanmaya başladım.
dün akşam 3. kez kullandım. kullanmaya başlayalı tam bir hafta oldu ve inanmayabilirsiniz ama bir taftada saçım tammmm 1.5 cm uzadı. bu size çok saçma gelebilir hatta bende inanamıyorum ama saçlarımda röfle var bu yüzden doğru bir şekilde ölçebiliyorum. arkadaşlarım inanamıyor .herkes derya bizede getirt dio.isteyen varsa uygulama şeklimi tarif edebilirim ayrıca sadece entele kullanmak saçları biraz sertleştirebilio. daha doğrusu saçı kuruttuktan sonra taraması zor oluo kızlar. o yüzden ek ürünler kullanmalısınız.ama bu ek ürünlerden kastım kesinlikle çam terebenti ya da yok işte bitkisel şampuanlar falan diiil. neyse isteyenlerle ayrıntıları paylaşmak üzere hoşçakalın ve sakın vazgeçmeyin çünkü ben etkisini mükemmel şekilde görüorum:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?