selam arkadaşlar.:teytey: uzun zamandır girmiyordum çünkü enteleden sonuç almayı bekliyordum. öncelikle enteleyi bulamamaktan şikayet etmişsiniz. ben bursadan kargoyla esin baharattan getirttim ve geçen perşembe kullanmaya başladım.
dün akşam 3. kez kullandım. kullanmaya başlayalı tam bir hafta oldu ve inanmayabilirsiniz ama bir taftada saçım tammmm 1.5 cm uzadı. bu size çok saçma gelebilir hatta bende inanamıyorum ama saçlarımda röfle var bu yüzden doğru bir şekilde ölçebiliyorum. arkadaşlarım inanamıyor .herkes derya bizede getirt dio.isteyen varsa uygulama şeklimi tarif edebilirim ayrıca sadece entele kullanmak saçları biraz sertleştirebilio. daha doğrusu saçı kuruttuktan sonra taraması zor oluo kızlar. o yüzden ek ürünler kullanmalısınız.ama bu ek ürünlerden kastım kesinlikle çam terebenti ya da yok işte bitkisel şampuanlar falan diiil. neyse isteyenlerle ayrıntıları paylaşmak üzere hoşçakalın ve sakın vazgeçmeyin çünkü ben etkisini mükemmel şekilde görüorum:sm_cool:
selam arkadaşlar.:teytey: uzun zamandır girmiyordum çünkü enteleden sonuç almayı bekliyordum. öncelikle enteleyi bulamamaktan şikayet etmişsiniz. ben bursadan kargoyla esin baharattan getirttim ve geçen perşembe kullanmaya başladım.
dün akşam 3. kez kullandım. kullanmaya başlayalı tam bir hafta oldu ve inanmayabilirsiniz ama bir taftada saçım tammmm 1.5 cm uzadı. bu size çok saçma gelebilir hatta bende inanamıyorum ama saçlarımda röfle var bu yüzden doğru bir şekilde ölçebiliyorum. arkadaşlarım inanamıyor .herkes derya bizede getirt dio.isteyen varsa uygulama şeklimi tarif edebilirim ayrıca sadece entele kullanmak saçları biraz sertleştirebilio. daha doğrusu saçı kuruttuktan sonra taraması zor oluo kızlar. o yüzden ek ürünler kullanmalısınız.ama bu ek ürünlerden kastım kesinlikle çam terebenti ya da yok işte bitkisel şampuanlar falan diiil. neyse isteyenlerle ayrıntıları paylaşmak üzere hoşçakalın ve sakın vazgeçmeyin çünkü ben etkisini mükemmel şekilde görüorum:sm_cool:
ben geldim kızlar:1rolleyes:
öncelikle 10 gram enteleyi sadece bir bardak elma sirkesi içinde kaynatıoruz. ama kaynamaya çok az bi süre kala içine (hani şu küçük şişelerde satılan)badem yağı ve bir çaybardağı zeytinyağı kattım. bu arada badem yağı şişesini tamamen boşalttım. bu şekilde biraz daha kaynattım. rengi ve kıvamı bayaaa bi koyu oldu.kaynama işi bittikten sonra soğumasını beklerken içine 2 tane supradin die bi vitamin var kızlar ezdim ve içine attım.( bunu tamamen kendim uydurdum çünkü ben ne zmana supradin kullansam ertesi güne taşlarımın falan anormal derecede uzadığını görüodum. denemeden ne çıkar:sm_confused:) bu şekilde bir gece beklettim. ertesi akşam tohumlarından süzdüm ve ayrı bi yere aldım. kıvamı koyu olduğu için fısfıs şişesi ile kullanılamıo yalnız.hazırlanışı bu şekilde kızlar kullanıma gelince:
bi kere bu karışımı ellerinize değdirmeyin eldiven mutlaka kullanın. ben ilk akşam pek etki edeceğini sanmıyordum o yüzden eldiven falan kullanmadım ama ellerimin üstü bile tüğlendi.herneyse. saçlarımı fön çeker gibi tutamlara ayırdım. enselerdenbaşlayarak tepelere kadar karışımı sürdüm. bitince diplere 5 dk kadar masaj yaptım. sonra saçlarımı tepede toplayıp streçfilm ile sardım. 1 saat kadar bu şekilde beklettikten sonra yine 5 dk kadar üzerine fön makinesi tuttum. 1 saat daha beklettikten sonra saçımı açtım. ve açık şekilde saçımı kurutur gibi 5 dk kadar fön makinesi tuttum. sonra yıkadım. ama saçlarınızı yıkarken öne atıp yıkayın arkadaşlar sırtınıza falan karışım gelmesin. yıkarkende önceden kullandığınız şampuanı sakın değiştirmeyin hangi şampuanı kullanıosanız ona devam edin. yalnız saçlarınızın taranması zorlaşacaktır mutlaka şampuanınızla aynı marka bi saç kremi kullanın. kremden sonra benim yaklaşık 4 senedir kullandığım elseve nin inci özlü bi bakım kürü var ben her saçımı yıkayışımda mutlaka kullanırım saçları mükemmel parlatıyor. özellikle saçları benim gibi sarı olan arkadaşlar diplere gelmemesine özen göstererek bu ürünü kullansın. pembe bi kutuda durulanan bi ürün. yıkama işlemi bitince yine tutam şeklinde ayırarak diplerden saçınızı çekin . bu hem kan dolaşımını hızlandırıyor hem de doğal bir dip masajı yerine geçiyor. sonra dilediğiniz gibi kurutup şekil verin kızlar. ben bu işlemleri tekrarladım ve bir haftada inanılmaz etkisini gördüm. kullanmadan önce arkadaşımla resim çekinmiştik. aradaki fark bariz belli. umarım işinize yara kızlar. sonuçları yazmayı unutmayın . görüşmek üzerea.s.
çok Teşekkür Ederim Hayatbayramolsa Cim... Sonunda Buldum.. Dün Kaynattim Bugünde Saçima Uygulayacagim..inşallah Bi Aksilik Olmazda Misafir Falan Gelmezse... Hep Yapcam Diorum Akşam Misafir Geliyoda... Inşallah Bende Sizler Gibi Iyi Sonuç Alirim Yaa.. Saçlarim çok Ince Telli Biraz Gürleşsin Istiyorum..tabi Uzasinda :)) Bakalim Bu Küçücük Tohumlar Hangi Istegimi Yerine Getircekk :)) Cewaplariniz Için Teşekkür Ederim Kizlar...çok şekersiniz...
ne kadar uzadı saçların..??
bende ilk günleri her gece yapıyordum sonra 2 günde bir yapmaya başladım 3-4 gün arayla yaptım haftada 1 flan 1 içinde bu şeklde kullandm uzadı ama ne bileym sankii çok değil gibi geliyo normalde benm saçlarım çabk uzar uzamıyo diye stress yaptım diyemi böyle oldu anlayamadmm..HANGİ TARİFİ UYGULUYORSUN BEN ELMA SİRKESİ OLANI YAPIYORUM..
bişey değil canım yardımcı olabildim ne mutlu bana keşke banada uğrasaydın iş yerime kahve içerdik ben 24 kasımı bekliyorum tam 1 ay olacak bakalım ben zor uzayan saçlarım ne kadar uzuyacak arkadaşlarım saçlarımda bi değişiklik olduğunu söylüyolar sizlere süre dolunca bilgi vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?