çookk yardımcı oldun wallaa.. canımcım bilseydim işyerinin oraya yakın oldugunu ugrardım ..dün yaptım entelemii ..süpermiş yaa..nekadar zamanda uzar bilemem ama saçlarım müthiş parlıyo we çok saglıklı görünüyoo.. inşallah dahada işe yaraa.. bide saçlarımın dipleri kaşınıyo biraz neden olabilir bilmiyorum ama beni pek rahatsız etmiyoo... teşekkür ederim hayat bayramolsa... kendine iyi bakk..
Lütfen yardım kızlarrrr!!!!
iyi geceler kızlar bende yaklaşık 20 gündür entele kullanıyorum herhangi bir rahatsızlık vermedi.Benim sorunum saçlarımın uçları aşırı kurulaştı çıtır çıtır oldu
bu da sanırım şampuana eklediğim çamterebentin den kaynaklanıyor.Ama çamterebentininde zamanla fayda sağlıcağına inanıyorum çünkü çevremde gördüm yani onu da bırakmak istemiyorum acaba şampuan + çamterebentin
karışımına ilave olarak ekleyebileceğim bir yağ biliyormusun ? veya kullanan varmı?
Lütfen yardım kızlarrrr!!!!
iyi geceler kızlar bende yaklaşık 20 gündür entele kullanıyorum herhangi bir rahatsızlık vermedi.Benim sorunum saçlarımın uçları aşırı kurulaştı çıtır çıtır oldu
bu da sanırım şampuana eklediğim çamterebentin den kaynaklanıyor.Ama çamterebentininde zamanla fayda sağlıcağına inanıyorum çünkü çevremde gördüm yani onu da bırakmak istemiyorum acaba şampuan + çamterebentin
karışımına ilave olarak ekleyebileceğim bir yağ biliyormusun ? veya kullanan varmı?
senağlama:a015:ya bi de kızlar sizi telaşlandırmak istemiorum ama bişii sorucam.:1shok: ben bu enteleyi kaynatırken kokusuna fazlaca mağruz kaldım. en son cumartesi günü sürerkende kusacak gibi oldum dayanamıorum kokusuna . asıl sorun bikaç sabahtır burnum kanamış bir şekilde uyanıorum. genizden gelen bir kanama bu yani kılcal damar çatlaması falan değil. acaba enteleden olabilir mi çok korktum yaaa:1no2:senağlama:a015:
gecmiş olsun canım. belki sende alarji yapmıstır. bi müddet kullanma. devam edip etmediğine bak...
ya kızlar saçlarımı boyatalı 3 hafta olucak ama diplerim yeni yeni görünmeye başladı entele bende pek işe yaramıyo normalde hızlı uzardı saçlarım bu iyice yavaşlattı sankii ben mi uygularkn bi hata yapıyorummm uygulama şeklimi yazıyorum arkadaşlar yanlş bulduklarınızı lütfen yazın.kendimi stress ten öldürücem valla senağlama
2 bardak elma sirkesi 2 bardak su 10 gr entele yarım çay bardağı zeytin yağı ekleyip 10-15 dk.kaynamaya bıraktım kaynamaya başlayınca bi 10 dk daha kaynattım sonra tohumlarla soğumaya bıraktım..
saçlarıma fıs fıs şişede uyguluyorum 3 saat flan bekletiyorumm hatta bi arkadaşn tarifinede uydum vitamin hapı badem yağı flan da koydum enteleyi
2.kez kaynattımm şuan bekliyorum çok üzülüyorum yaa senağlama
nolur yardım edinn bilgilerinizi paylaşın..:çok üzgünüm:
canım ya elma sirkesi koy tümden yada su koy ama ben sirkeyi tavsiye ederim.ama tutup da 4 bardak sirke koyma . sıvı ne kadar fazla olursa entelenin etkisi o kadar azalıo galiba. çünkü benim karışımım az ama çok yoğun az sürersin sende vıcık vıcık bulamana gerek yok önemli olan diplerine iyi yedirmen. bide her vitamini koyma. yazılışını hatırlamıorum ama supradin die bi vitamin var onu koy bulabilirsen.son olarak da vitamini sakın kaynatma yoksa bi etkisi olmaz. soğumaya bıraktığında ezdiğin iki hapı içine at. sonra çalkalayıp sürersin. bi de mutalaka saçını streçlefilm ile sar ve biraz fön makinesine tut. ben bu şekilde uyguluorum normalde ayda 1cm falan uzayan saçım 2 hafta olacak 3 cmi buldu nerdeyse. umarım işe yara canım bi de bu şekilde dene istersen:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?