Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

selam kıslar diger entele baslıklı forumada mesaj yolladım .ben almanyada yasıyorum bende entele nin almancasını bulamadım. bulsamda burda olurmu acaba cünkü hint yagını bile zor bulmustum(bende uzasın istiyorum saclarımm. yardım edecek yokmuuuuu

sende kendine iyi bak:1hug:canım benimde kaşınıyo saç diplerim ama uzasında ben kaşıntıya razıyım

Lütfen yardım kızlarrrr!!!!
iyi geceler kızlar bende yaklaşık 20 gündür entele kullanıyorum herhangi bir rahatsızlık vermedi.Benim sorunum saçlarımın uçları aşırı kurulaştı çıtır çıtır oldu
bu da sanırım şampuana eklediğim çamterebentin den kaynaklanıyor.Ama çamterebentininde zamanla fayda sağlıcağına inanıyorum çünkü çevremde gördüm yani onu da bırakmak istemiyorum acaba şampuan + çamterebentin
karışımına ilave olarak ekleyebileceğim bir yağ biliyormusun ? veya kullanan varmı?

valla benm saçlarım entele kullanmadn öncede böyle uzuyodu sanki ya ben tarifi tutturamadm yada entelden çok şey bekliyorum..kızlar siz ne kadar kaynatıyosunuz enteleyi benmki 15 20 dk içinde kaynamaya başlıyo bi 5 10 dk daha bekleyip soğumaya bırakıyorum soğuyuncada saçıma sürüyorum çok fazla masaj yapmıyorumm 3 saat flan bekletiyorum saçmda ama nedense çok olumlu bi sonç alamadm biraz daha beklicem belki sonuç değişir...CADIARZU

badem yagıda ekle sampuanına. ne sac uclarına sampuandan fazla sürme agırlık olrak diplerine sür...

ben 2 kere uyguladım saçıma.gerçekten de4 5 cm uzadı.çok şaşırdım.bi daha kullanamadım ama.bitti.bakalım yine almayı düşünüyorum

slm assolist ben çam terebentini yaklaşık iki sene önce kullandım. 6 ay kadar hep şampuanımın içine kattım ama entele bende müthiş etki göstermesine rağmen çam terebenti hiç bir işe yaramadı. zaten dikkat ettiysen şampuanını değiştirdiğinde bile bu sorunlarlar karşılarsın. entele kullanmaya başlayınca şampuanına ek ürünler katma bence. hatta bitkisel şampuana falanda geçme . bu güne kadar ne kullanıosan ona devam et. yalnız saç kremi kullanmayı ihmal etme. ama saç kreminin diplere gelmemesine özen göster. ek olarak bişe kullanmak istiosan elsevin inci özlü bi bakım kremi var pembe bir kutu içinde. ben çok uzun zamandır bunu kullanıorum ve saçlarım sarı olmasına rağmen herkes soruo nasıl bu kadar parlak die. yani kime önerdiysem çok memnun kaldı. sana onu tavsiye edebilirim . ama dediğim gibi şampuanının içine yağ katma bnece. sonuçları tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanab

senağlama:a015:ya bi de kızlar sizi telaşlandırmak istemiorum ama bişii sorucam.:1shok: ben bu enteleyi kaynatırken kokusuna fazlaca mağruz kaldım. en son cumartesi günü sürerkende kusacak gibi oldum dayanamıorum kokusuna . asıl sorun bikaç sabahtır burnum kanamış bir şekilde uyanıorum. genizden gelen bir kanama bu yani kılcal damar çatlaması falan değil. acaba enteleden olabilir mi çok korktum yaaa:1no2:senağlama:a015:

gecmiş olsun canım. belki sende alarji yapmıstır. bi müddet kullanma. devam edip etmediğine bak...

arkadaşlar ben yazdıklarınızı okuduktan sonra hem buraya üye olmaya hemde entele kullanmaya karar verdim inşallah bende de işe yarar entele
çünkü ben saçlarımın uzamasını çooook istiyorum

gecmiş olsun canım. belki sende alarji yapmıstır. bi müddet kullanma. devam edip etmediğine bak...

sağol tatlım çalıştığım yerin özel doktoruna sordum.tabii entele demedim çamaşırsuyu ile deterjan karıştırdım falan dedim. baktı o yüzden dedi. kızlar sizde kaynatırken dikkat edin. sakın benim gibi salaklık yapmayın. bazı bünyelerde alerji yapıo galiba kokusu.imkanınız varsa küçük tüple falan balkonda kaynatın.senağlama

arkadaşlar bu enteleyi nasıl buluyoruz.nasıl hazırlıyoruz.etkisi var mı gerçekte.

dün gece itibariyle sirkeli formüle başladım arkadaşlar.öncesinde de daha iyi sonuç alırım düşüncesiyle kırıklarını temizlettim.İlk deneme itibariyle herhangi bir kuruma veya kaşıntı yok(ama çok dikkatli uyguladım).çok ince telli ve dolayısıyla az uzayan saçlarıma bakalım neler olacak.bende işe yararsa herkeste yarar çünkü...

ya kızlar saçlarımı boyatalı 3 hafta olucak ama diplerim yeni yeni görünmeye başladı entele bende pek işe yaramıyo normalde hızlı uzardı saçlarım bu iyice yavaşlattı sankii ben mi uygularkn bi hata yapıyorummm uygulama şeklimi yazıyorum arkadaşlar yanlş bulduklarınızı lütfen yazın.kendimi stress ten öldürücem valla senağlama
2 bardak elma sirkesi 2 bardak su 10 gr entele yarım çay bardağı zeytin yağı ekleyip 10-15 dk.kaynamaya bıraktım kaynamaya başlayınca bi 10 dk daha kaynattım sonra tohumlarla soğumaya bıraktım..
saçlarıma fıs fıs şişede uyguluyorum 3 saat flan bekletiyorumm hatta bi arkadaşn tarifinede uydum vitamin hapı badem yağı flan da koydum enteleyi
2.kez kaynattımm şuan bekliyorum çok üzülüyorum yaa senağlama
nolur yardım edinn bilgilerinizi paylaşın..:çok üzgünüm:

canım ya elma sirkesi koy tümden yada su koy ama ben sirkeyi tavsiye ederim.ama tutup da 4 bardak sirke koyma . sıvı ne kadar fazla olursa entelenin etkisi o kadar azalıo galiba. çünkü benim karışımım az ama çok yoğun az sürersin sende vıcık vıcık bulamana gerek yok önemli olan diplerine iyi yedirmen. bide her vitamini koyma. yazılışını hatırlamıorum ama supradin die bi vitamin var onu koy bulabilirsen.son olarak da vitamini sakın kaynatma yoksa bi etkisi olmaz. soğumaya bıraktığında ezdiğin iki hapı içine at. sonra çalkalayıp sürersin. bi de mutalaka saçını streçlefilm ile sar ve biraz fön makinesine tut. ben bu şekilde uyguluorum normalde ayda 1cm falan uzayan saçım 2 hafta olacak 3 cmi buldu nerdeyse. umarım işe yara canım bi de bu şekilde dene istersen:teselli:

çokk sağoll bende supradyn kullandm ama ezipte ateşte kaynattım az bişey ondan etki etmiyor sanırım bide senn kaynattıktan sonra kaç kullanşlık entelen oluyor benm baya bi fazlaydı tarifine uyucam çok teşekkür ederim bencede etki etmemesi bundan kaynaklanıyor bide pirinci ıslatıp suyuyla duruluycam buda çok faydalıymş pirincn içindeki minareller uzamasını sağlıyormş bilgin olsun canm tekrar teşekkür ederim..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…