Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

çok sağol tatlım aklımda bulunsun zaten pirinç de saç uzatıo diolardı. benim kaynattıktan sonra çok fazla olmuo yani 2 su bardağı kadar ama dedim ya kıvamı çok koyu olduğu için baya bi yetio canım bi dene bakalım inşallah işe yarara.s.

ya sanırım ben de bi hata yaptım 2 bardak sirke 2 bardak su koydum 10 gr enteleye ama sanırım çok kaynatmadığım için şu anda elimde herhalde 1 ltye yakın var:))) acaba tekrar kaynatsam olur mu? bu 3. uygulayışım hiçbişey olmadı

ya ben içine zeytin yağı, badem yağı ve supradin vitamin de koydum (supradini kaynattıktan sonra soğumaya bırakınca ezip içine attım)ama su koymadım. o yüzden kıvamı koyu oldu. tekrar kaynatırsan bişey olurmu bilmiorum canım.

arkadaşlar bu enteleyi nasıl buluyoruz.nasıl hazırlıyoruz.etkisi var mı gerçekte.

kendi adıma konuşayım işe yarıyor...
"nasıl buluyoruz?" sorunuzun cevabı eminönü mısır çarşısındaki aktarlardan herhangi birinde...

2 bardak elma sirkesi, 2 bardak su ve 10 gr enteleyi, ki 10 gr entele 10 ytl civarında, bir kapta kaynatıyoruz ta ki kaptaki toplam sıvı yarıya inene kadar. sonra içinde tohumlarla beraber soğumaya bırakıyoruz, aktarımın demesi üzerine 1 gün dinlendirip öyle kullanmaya başlıyorum... saç diplerime masaj yaparaktan, tüm saçlarıma sürüp 2 saat bekliyorum ardından da bioxcin yağlı saçlar için şampuanıyla yıkıyorum ve 20 dk kadar başımda havluyla bekliyorum... ardından saçlarımı tahta bir tarakla tarayıp kendikendine kurumaya bırakıyorum...

buradan çetrefilli bir seramoni gibi görünse de aslında basit, kolay gelsin sırnaşık şey

kızlar ya benim saçlarım yağlı yani 2.veya 3. gün yağlanıyo.farklı ve kaliteli çok şampuan denedim hiç farketmedi.bazı rahatlatıcı ve yag dengeleyici şeyler kullandım oda farketmedi acaba bu entele işe yaramı?:::::::::::::::::::(((((

ya enteleyle ılgılı 2 formul var sırkelımı bepantelımı olanımı kulansam sasrdım sclarımda asırı dokulme ve cok azaldı aslında boyu ıyı ama bıraz daha uzasa fena olmıcaq kulananlar bana hangısını onerır arkdslar sac dokulmesını anıden durdurdu dıenler hangısını kulandılar :sm_confused:

canım bu supradyn vitamin yerine adı farlı bi vitamin ilacı olsada olurmuki benim elimde o var ama yapsammı?yoksa supradyn mi alsam :bbo::bbo:

arkadaşlar bende dün başladım bu entele otunu inşallah faydasını görürür şöyle yaza upuzun saçlarla olurum inşallah hayırlısı bekleyecez

ben sirkeli tarifi denedim dökülmem durdu valla ama her bünyede farklı etkiler gösteriyor umarım sende de durur

kolay gelsin

Kuaförüm saçlarımı katledip kırptıktan sonra adeta bunalıma girdim. laf olsun die diil ama cidden. sonra siteden arkadaşların önerdikleri yağ karışımlarını denedim. biraz saça benzediler :) enteleyi de bir aktarda buldum. o kadar az bir miktarı paket yapmış ki 1 ay kullanılabiceğini söyledi. doğru mudur. Bir de nasıl hazırlanıyor bu sedasmin????

ben sirkeli tarifi denedim dökülmem durdu valla ama her bünyede farklı etkiler gösteriyor umarım sende de durur

kolay gelsin

canm cok saol gercekten buna ıhtıyacım var saclarım cılız duruo cunku uzunlugu fena deıl ama bıraz daha uzayıp gur dursa fena olmıcaq cokk opuomm:içelim:

Nedir bu karışım arkadaşlar faydaları nelerdir, ben aranıza yeni katıldım??Saçı çoğaltmaya,gürleştirmeye de yarıyomu bari?? benim saçlarım ince telli ve zayıf 1 sene önce röfle yaptırdım hala kendine gelemedi..Sığır iliği maskesi falan kullandım biraz etkili oldu..Bunun için önerebileceğiniz bişeyler varmı yazarsanız çok sevinirim..

canm cok saol gercekten buna ıhtıyacım var saclarım cılız duruo cunku uzunlugu fena deıl ama bıraz daha uzayıp gur dursa fena olmıcaq cokk opuomm:içelim:

kolay gelsin canım :içelim:

saçlarınızı uzatmak istiyorsanız bu formül iyidir. düzenli kullanırsanız şayet küçük küçük saçlar da çıkartıyor 2,5 aydır kullanıyorum, bendeki sonuç bu...

ama biraz iyi geldi gibi diyorsanız sığır iliği maskesine devam edin bence...
bu arada ben de size bir soru soracaktım... sığır iliği maskesini sadece diplere mi sürüyorsunuz?

Evet anladım sağol..Sığır iliği maskesini sadece saç diplerine sürüyosun ama uçlarında doğruda yayabilirsen daha iyi olur..Yalnız sadece o değil eriittğin kadar sığır iliğine aynı miktarda hindistan cevizi yağı koyuyosun ok daha sonra sürüp 2 saat bekletiyosun..Kullanıdığın şampuanın içerisinede çam terebenti koyarsan daha etkili oluyor..

Bu arada bu maske daha çok saçı uzatmak için sanırım. Fiyatı ne kadar biliyomusun??ve tam olarak nasıl kullanılıyor..

sedacım;

10 gr. enteletohumunu ya da otunu 2 bardak su ve 2 bardak elma sirkesi ile, kaptaki toplam sıvı yarıya inene kadar kaynat. sonra kalan sıvıyı tohumlarla beraber dinlendir 1 gün kadar. sonra tohumları ayır ve sıvıyı fısfıslı bir şişenin içine doldur. banyodan evvel tüm saçına, özellikle saç derilerine masaj yaparaktan yedir ve iki saat beklet bunu, ardından saçlarını yıka.

hepsi bu, kolay gelsin

ha bu arada 10 gr entele 10ytl'ye satılmakta,
haberin olsun yerimseniben

genellikle aktariyelerde bulabileceğin bir ot bu...
bulamazsanXXXXXXX'a falan bak

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bunu soracaktım tşkler ve kaç günde kullanmam gerek yardım eder misin

sığır iliği maskesi mi o nasıl bişey acaba tarifi var mı etkisi nedir ya da sen kullandın mı canım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…