çokk sağoll bende supradyn kullandm ama ezipte ateşte kaynattım az bişey ondan etki etmiyor sanırım bide senn kaynattıktan sonra kaç kullanşlık entelen oluyor benm baya bi fazlaydı tarifine uyucam çok teşekkür ederim bencede etki etmemesi bundan kaynaklanıyor bide pirinci ıslatıp suyuyla duruluycam buda çok faydalıymş pirincn içindeki minareller uzamasını sağlıyormş bilgin olsun canm tekrar teşekkür ederim..Şeniz
pilav sevmediğm halde sırf sac uzatıyormus diye yemeye basladım hadi hayırlısı...
ya sanırım ben de bi hata yaptım 2 bardak sirke 2 bardak su koydum 10 gr enteleye ama sanırım çok kaynatmadığım için şu anda elimde herhalde 1 ltye yakın var:))) acaba tekrar kaynatsam olur mu? bu 3. uygulayışım hiçbişey olmadı
arkadaşlar bu enteleyi nasıl buluyoruz.nasıl hazırlıyoruz.etkisi var mı gerçekte.
çokk sağoll bende supradyn kullandm ama ezipte ateşte kaynattım az bişey ondan etki etmiyor sanırım bide senn kaynattıktan sonra kaç kullanşlık entelen oluyor benm baya bi fazlaydı tarifine uyucam çok teşekkür ederim bencede etki etmemesi bundan kaynaklanıyor bide pirinci ıslatıp suyuyla duruluycam buda çok faydalıymş pirincn içindeki minareller uzamasını sağlıyormş bilgin olsun canm tekrar teşekkür ederim..Şeniz
ya enteleyle ılgılı 2 formul var sırkelımı bepantelımı olanımı kulansam sasrdım sclarımda asırı dokulme ve cok azaldı aslında boyu ıyı ama bıraz daha uzasa fena olmıcaq kulananlar bana hangısını onerır arkdslar sac dokulmesını anıden durdurdu dıenler hangısını kulandılar :sm_confused:
ben sirkeli tarifi denedim dökülmem durdu valla ama her bünyede farklı etkiler gösteriyor umarım sende de durur
kolay gelsin
canm cok saol gercekten buna ıhtıyacım var saclarım cılız duruo cunku uzunlugu fena deıl ama bıraz daha uzayıp gur dursa fena olmıcaq cokk opuomm:içelim:
Nedir bu karışım arkadaşlar faydaları nelerdir, ben aranıza yeni katıldım??Saçı çoğaltmaya,gürleştirmeye de yarıyomu bari?? benim saçlarım ince telli ve zayıf 1 sene önce röfle yaptırdım hala kendine gelemedi..Sığır iliği maskesi falan kullandım biraz etkili oldu..Bunun için önerebileceğiniz bişeyler varmı yazarsanız çok sevinirim..
sedacım;
10 gr. enteletohumunu ya da otunu 2 bardak su ve 2 bardak elma sirkesi ile, kaptaki toplam sıvı yarıya inene kadar kaynat. sonra kalan sıvıyı tohumlarla beraber dinlendir 1 gün kadar. sonra tohumları ayır ve sıvıyı fısfıslı bir şişenin içine doldur. banyodan evvel tüm saçına, özellikle saç derilerine masaj yaparaktan yedir ve iki saat beklet bunu, ardından saçlarını yıka.
hepsi bu, kolay gelsin
ha bu arada 10 gr entele 10ytl'ye satılmakta,
haberin olsun yerimseniben
genellikle aktariyelerde bulabileceğin bir ot bu...
bulamazsan gittigidiyor.com'a falan bak
kolay gelsin canım :içelim:
saçlarınızı uzatmak istiyorsanız bu formül iyidir. düzenli kullanırsanız şayet küçük küçük saçlar da çıkartıyor 2,5 aydır kullanıyorum, bendeki sonuç bu...
ama biraz iyi geldi gibi diyorsanız sığır iliği maskesine devam edin bence...
bu arada ben de size bir soru soracaktım... sığır iliği maskesini sadece diplere mi sürüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?