sığır iliği maskesi mi o nasıl bişey acaba tarifi var mı etkisi nedir ya da sen kullandın mı canım????
Çok teşekkür ederim mavimisket..:)
bende bunu soracaktım tşkler ve kaç günde kullanmam gerek yardım eder misin
Arkadaşlar sığır iliği maskesini ben yaklaşık 3 ay boyunca kullandım..Benim saçlarım oldukça ince telli ve azdır yaklaşık 1 sene önce röfleden dolayı baya bi mahvoldu bu maskeyi yaptım saçlarımı gürleştirdi önler dökülmeden kopmadan dolayı baya bi seyrekleşmişti bunun için çok iyi geldi ve sonucunda da çıkardı..Enteleye göre çok daha ekonomik ve kullanımı kolay..Tavsiye ederim yanii...
Ah kıslar ah su eltere bı bana yaramadı sanırım ne sacımı uzattı ne dokulmesını onledi walla kel kalıcam hergün sac yıkamaktan gına geldi tutam tutam dokuluyr herseyı denedım olmadı ıncecık kaldı sacım kedının kuyrugundan bıle azdoktorada gıtttım yok ayol yok sonum kel olmak sanırım sewgılım terk edıcek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
enteleyi 8 gündür hergün uyguladım (sirkeli tarifi) şimdilik bi değişiklik yok.normalde ayda 1.5 cm uzar.bitene kadar devam artık(
Canım, bioxsinin tüplerinden denedinmi hiç? Denemediysen tavsiye ederim çok faydasını görüceksin. Şöyle anlatayım...
Kızlar, ağustos ayında saçım abartısız kalçama kadardı + çok kıvırcıktır saçlarım telefon kablosu gibidir :) vefön çektirdiğim zaman kalçamdan aşağı sarkardı seyretmeye doyamazdım onları, neyse bende kuaför gazabına uğrayanlardanım. Kuaförümden memnun olmadığım için tavsiye üzerine başka bir kuaföre gitmiştim ve sadece uçlarından 2 parmak almasını yani kırıklarını temizlemesini istemiştim... Ama sanırım saçlarımı kıskandı kuaför güttüde güttü çiçek gibiAna bi baktım üçgen yapmış arkadan gösteriyor aynadan sırıtıyor bide dövücektim adamı nerdeyse !! Eve geldim o sinirle hıncımı alamamışım kısacık küt kestim saçlarımı fare kuyruğu gibi gözüküyordu arkadan bana göre çok çirkindi...
Neyse bu olaydan 3 ay önce saçlarımın biraz inceldiğini fark etmiştim annem bioxsin kullanalım dedi 3 ay kullandım düzenli olarak ve abartısız saç tellerimde anormal bir kalınlaşma ve aralarda daha da sıklaşma hissettim gerçekten de çok kaliteli bir ürün ama düzenli olarak kullanmanız gerekiyor + pırıl pırıl oldu saçlarım. Ama bakın zaten bunu kullanırken uzundu saçım uzatmak maksatlı değil aralarda seyrek kalan yerlerimi doldurmak için kullanmıştım ve herkese tavsiye ediyorum. Biraz pahalı olsada çok yakmaz cebinizi. Saçlar bizim silahımızdır :)
Birde şunu deneyin derim. Hem saçlarınız uzar hem de kalınlaşıyor telleri.
1 küçük şişe hint yağı ve 1 bepanten kapsülü karıştırın saç diplerinize sürün folyo ile sardıktan sonra 10 dk. sıcak hava tutun kurutma makinenizle. Sonra yıkayın. yarım santim daha fazla uzuyor entele kadar abartı uzatmasa da :) Yani ayda diyelimki 1 cm uzuyorsa saçınız 1,5 cm. e çıkıyor.
Ayrıca beslenmenize de dikkat edin. Stres, sigara, düzensiz beslenme, düzensiz uyku vs.. gibi sebepler saç uzamasında ve sağlığında son derece önemlidir. Eğer ki uzun saçlarım olsun istiyorsanız önce hayatınızı düzene koymalısınız. Unutmayın herşey vücudumuzun iç düzeni ile ilgilidir. Ne kadar sağlıklı olursanız saçlarınız da o kadar sağlıklı ve gür çıkar + çabuk uzar. Meyve ve sebzeyi hayatınızdan asla çıkartmayın.
Sağlıklı saçlar dilerim .)
Kızlar birde saçlar için bikaç öneri özelliklede az ve yağlı saçlar için ben hep yapıyorum bunları. Saçlarınızı yeşil sabunla yıkayın ve şampunanıza çam terebenti katın..Ayrıca kullandığınız şampuan kremli olmasın limon özlü olmasını tevsiye ederim..Uçlarının çabuk açılması içinde saece uçlarına krem sürün ama sadece uçlarına...ok öptüm:)
arkadaşlar ben kayseride entele otunu bulamadım ankaradan bulmaya çalışacagım benim SORUM 10 gr enteleyi 1 seferde mi kaynatıp 2 günemi bir o suyumu kullanıyonuz yoksa azar azar kaynatıp öylemi kullanıyosunuz LÜTFEN CEVAP YAZARSANIZ sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?