Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sığır iliği maskesini ben yaklaşık 3 ay boyunca kullandım..Benim saçlarım oldukça ince telli ve azdır yaklaşık 1 sene önce röfleden dolayı baya bi mahvoldu bu maskeyi yaptım saçlarımı gürleştirdi önler dökülmeden kopmadan dolayı baya bi seyrekleşmişti bunun için çok iyi geldi ve sonucunda da çıkardı..Enteleye göre çok daha ekonomik ve kullanımı kolay..Tavsiye ederim yanii...

Çok teşekkür ederim mavimisket..:)

rica ederim, dilerim işine yarar...

bende bunu soracaktım tşkler ve kaç günde kullanmam gerek yardım eder misin

ben önceleri gün aşırı yapıyordum, sonra saçlarımın uçları çok sertleşti... şimdi haftada 2 kere saçımı ne zaman yıkamam icabederse yapıyorum...
kolaygelsin :)

sığır iliğini bir defacık denedim pişman oldum, çok yağlı sanki saçlarımı ağırlaştırıyor... evde hala yapılı duruyor ya... neyse...
madem işe yarıyor diyorsun bir daha denerim çok sağol.

Kızlar bişey sorcam ben enteleyi bir haftadır 2 gün arayla kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri saç diplerim hafiften kaşınıyo ama öle rahatsız edicek şekilde değil yani.Acaba yeni saç mı çıkıyo?

izmirlii arkadaşım selam:)....olabilir. aman tahriş falan olmuş olmasın da ...! ona dikkat et... ben de de oldu ama bi kaç saat içinde geçmişti. gerçi sebepleri farklı olabilir ama yine de dikkat etmekte fayda var..

bu sığır iliği entele ile farklı maksatlara hizmet ediyor arkadaşlar... yanılmayalım... bu ilik maskesi daha çok kellik için... suna dumankayanın kitabıdada söylemiş üstüne basa basa zaten...

Canım, bioxsinin tüplerinden denedinmi hiç? Denemediysen tavsiye ederim çok faydasını görüceksin. Şöyle anlatayım...

Kızlar, ağustos ayında saçım abartısız kalçama kadardı + çok kıvırcıktır saçlarım telefon kablosu gibidir :) vefön çektirdiğim zaman kalçamdan aşağı sarkardı seyretmeye doyamazdım onları, neyse bende kuaför gazabına uğrayanlardanım. Kuaförümden memnun olmadığım için tavsiye üzerine başka bir kuaföre gitmiştim ve sadece uçlarından 2 parmak almasını yani kırıklarını temizlemesini istemiştim... Ama sanırım saçlarımı kıskandı kuaför güttüde güttü çiçek gibi Ana bi baktım üçgen yapmış arkadan gösteriyor aynadan sırıtıyor bide dövücektim adamı nerdeyse !! Eve geldim o sinirle hıncımı alamamışım kısacık küt kestim saçlarımı fare kuyruğu gibi gözüküyordu arkadan bana göre çok çirkindi...

Neyse bu olaydan 3 ay önce saçlarımın biraz inceldiğini fark etmiştim annem bioxsin kullanalım dedi 3 ay kullandım düzenli olarak ve abartısız saç tellerimde anormal bir kalınlaşma ve aralarda daha da sıklaşma hissettim gerçekten de çok kaliteli bir ürün ama düzenli olarak kullanmanız gerekiyor + pırıl pırıl oldu saçlarım. Ama bakın zaten bunu kullanırken uzundu saçım uzatmak maksatlı değil aralarda seyrek kalan yerlerimi doldurmak için kullanmıştım ve herkese tavsiye ediyorum. Biraz pahalı olsada çok yakmaz cebinizi. Saçlar bizim silahımızdır :)

Birde şunu deneyin derim. Hem saçlarınız uzar hem de kalınlaşıyor telleri.

1 küçük şişe hint yağı ve 1 bepanten kapsülü karıştırın saç diplerinize sürün folyo ile sardıktan sonra 10 dk. sıcak hava tutun kurutma makinenizle. Sonra yıkayın. yarım santim daha fazla uzuyor entele kadar abartı uzatmasa da :) Yani ayda diyelimki 1 cm uzuyorsa saçınız 1,5 cm. e çıkıyor.

Ayrıca beslenmenize de dikkat edin. Stres, sigara, düzensiz beslenme, düzensiz uyku vs.. gibi sebepler saç uzamasında ve sağlığında son derece önemlidir. Eğer ki uzun saçlarım olsun istiyorsanız önce hayatınızı düzene koymalısınız. Unutmayın herşey vücudumuzun iç düzeni ile ilgilidir. Ne kadar sağlıklı olursanız saçlarınız da o kadar sağlıklı ve gür çıkar + çabuk uzar. Meyve ve sebzeyi hayatınızdan asla çıkartmayın.

Sağlıklı saçlar dilerim .)

enteleyi 8 gündür hergün uyguladım (sirkeli tarifi) şimdilik bi değişiklik yok.normalde ayda 1.5 cm uzar.bitene kadar devam artık(

enteleyi 8 gündür hergün uyguladım (sirkeli tarifi) şimdilik bi değişiklik yok.normalde ayda 1.5 cm uzar.bitene kadar devam artık(

canım her gün yapma... ben gün aşırı yapıyordum, çok yıkamaktan saçlarımın uçları sertleşti, çalı süpürgesi gibi oldu, kestirdim sonra...

haklısın canım, ben iki ay boyunca kullandım saçlarımda değişme oldu ama fiyatını tek başıma karşılamak zorunda kaldığımdan bir noktada tıkandım...

amaan kızlar ya ben bıraktım artık bu işleri.bir iki derken enteledende sıkıldım.elidorun saç bakım yağını aldım uzamansın abiciim uzamasın...kafayi yicem böyle giderse.saçıma sürmediğim halt kalmadı...

Ben bu enteleyi kullanmaya korkuyorum ya birde tek bişey yapmak daha iyi zırt bırt her önüne çıkanı denersen saçlar saç olmaktan çıkar valla..
Ben örneğin bi süre sığır iliği kullandım saçlarımı toparladı..Kullanırsam onu kullanırım tekrar..
Benim gibi saçları ince yelli ve zayıf olan kızlar bu bizim kaderimiz değiştirmemiz imkansız..o güçlü ve dikkat çeken saçlara hiç bi, zaman sahip olamcaz galiba((
1 haftadır bu başlıkları baştan sonra okuöaktan gına geldi..Herkes farklı bişey söylüyo hangi birini yapıcam şaşırdım valla..Bir kişi çıkıp net bi şekilde söylese ben kullandım şu kadar süre falan saçlarıma iyi heldi gürleştirdi canlandırdı diye hemen yapıcam valla..(((8
Kararsız kaldım yaa

mrb arkadaşlar dediğiniz gibi entele saçları uzatıyor olabilir.bu konuda bir bilgim yok.bilip bilmeden konuşmak istemem ama ben bir yerde okumuştum.saç uzunluğu kişinin kafa yapısıyla ilgiliymiş.yani kafa yapısı buna uygun değilse saç belirli bir noktadan sonra uzamıyormuş.tabi herkes birşeyler söylüyor.doğru nedir bilemem.benim saçlarım oldukça uzundur.yani kalçama yakın uzunlukta.benim de kendime göre saç uzatma formülüm var.o da tek bildiğim şey saçlarımı ucundan da olsa kestirmemek.benim saçlarıma yılda en fazla bir kez makas değer.kestirdikçe uzayacağına inanılıyor.ama ben tek bildiğim kestirdikçe kısalır.kestiriliyor çünkü saçalrımın durumu iyi değil deniliyor.bu halde söyleyebileceğim saçlarınıza iyi bakın.onları gerçekten sevin.benim saçlarım kıvırcık olduğu için sadece banyodan banyoya tarıyorum.ve tararken hiç acele etmeden tarıyorum ve onlara elmaslarmış gibi davranıyorum.sonuç olarak onlar da bana bunun karşılığını veriyorlar.saçı yıpratmamak en önemlisi.gerçekten

Kızlar bugün gittim paraya kıydım 2 tutam yani 10 gr'lık entele otuna 10 ytl verdim ve aldım..Satan adama sordum. O da bana sirkeli tarifi söyledi..Bakalım 1 ay boyunca haftada 2 kere yapıcam..Umarım iyi gelir güzel etkili olursa devam ederim yok değişen bişey olmazsa bırakırım valla..
Herşeyi denedim hemen hemen bide bunu denicem bakalım sonuç ne olacak..
Evde sirke kalmamış yarın birde sirke alacam .Üzüm sirkesiyle olmuyo demi..??
HADİ öPTÜM kIZlar:1rolleyes:

ya arkadaşlar bende enteleyi 2 haftadır yapıyorum saçlarımda bir uzama falan olmadı ama ben kullanmaya devam edicem inşallah sonucunu alırım ya şöyle upuzun saçlarım olsun istiyorum

Arkadaşlar bende kullanmaya başladım satan adamın dediği gibi elma sirkeli kullanıyorum haftada 2 kez yarın akşam 3.üncü sürecegim ama saçlarımın dökülmesi azaldı işallah uzayacaklar, saçlarımdaki değişiklikleri bildireceğim

Kızlar birde saçlar için bikaç öneri özelliklede az ve yağlı saçlar için ben hep yapıyorum bunları. Saçlarınızı yeşil sabunla yıkayın ve şampunanıza çam terebenti katın..Ayrıca kullandığınız şampuan kremli olmasın limon özlü olmasını tevsiye ederim..Uçlarının çabuk açılması içinde saece uçlarına krem sürün ama sadece uçlarına...ok öptüm:)

tamam haytımda ben yeşil sabun kullanınca saçım aşırı matve sert oluyor boyalı olduğu içinmi acaba.senin boya varmı;?böyle oluyormu sendede?merak ettimde...CADIARZU

canım 10 gr otun tamamını kaynatıp 2 günde bir kullanıyoruz.a.s.

Gökselcim benim saçlarım boya değil..Ama senin madem boya dediğim gibi uçlarına krem sür saçına tümde kullanabilrsin yalnız sakın diplerine gelmesin ok saçı ağırlaştırıyo ve döküyo..Kremi kullandıktan sonra çok fazla durulama tamam..Öptm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…