ya bn daha öncede yazdım ama cevap gelmedi bnm saçlarım gayet gür sadece uzamasını istiorum ama entele yeni saç çıkarıo diosunuz şimdi bnm saçlarım bu durumda çok çok fazla olabilir ve başa çıkamam ama uzamasıda lazım sizce enteleyi kullanıyım mı kullanmıyım mı??fisfisfis
kullan be canım, fazla mal göz çıkarmaz :roflol:
:dance: doru valla ama bnm saçlarımda kat yok hepsi aynı boyda ve çok kabarıo bu entele cidden uzatıo mu bide aynı zmnda düzleştirio mu sn biliomusun mavi misket??
entele gerçekten uzatıyor, ama sahtesine denk gelmemeye bak... arpa biçiminde siyahlı kahveli tohumlar gerçek olanı...
düzleştiriyor mu bilmiyorum çünkü benim saçlarım zaten düz... kalın telli düz...
kolaygelsin canım yerimseniben
tmm yardımların için çok saol cnm bnde haftaya almak istiorum
ya biras fazla soru soruom galiba ama izmirde entele alan var mı acaba varsa bna yer ve fiyat söyliebilirmi??sırnaşık şey
tmm yardımların için çok saol cnm bnde haftaya almak istiorum
ya biras fazla soru soruom galiba ama izmirde entele alan var mı acaba varsa bna yer ve fiyat söyliebilirmi??sırnaşık şey
kızlar ya 2 tarz karışım hazırlıyorlarmış hangisini yapsam kiiiii bir de bunu sadece diçlerine mi sürüyorsunuz saçın her yerine mi YARDIMMMMMM LÜTFEN
cnm çok saol ya ama bn karşıyakada oturmuom entele içinde taaa oraa gidemem izmirin içinde bi yerde bilen var mıdır ki?? kemeraltında fln??fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?