Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canlarım bişey sorcam bu entele ne kdr alıyım ne kadar suya ne kadar koyup kaynatıcam bide benim saçlarım çok gür ama uzamasını istiyorum uygulayayımmı yinede CADIARZU:teytey:şimdiden teşekkürle

merhaba bn aranızda yeniyim bu enteleyle ilgili bişe sormam lasım şimdi bnm saçlarım çok uzundu sonra bi kestirdim şimdi omzumdan bi 5 parmak fln uzun ama gayet gür saçlarım yani ben sadece hızlı uzaması istiyorum ama saç çıkarıyo diyosunus bu saç çıkarma ve uzatma işini bi kez daa anlatırsanız çok ama çok sevinirim
sevgiler..yerimseniben

3 yıkamamda 1 cm uzadı sevindim
dn aksamaya ugradı bugün gene yapcam,1gün yapıp bi gn yapmıyorum .

ya bn daha öncede yazdım ama cevap gelmedi bnm saçlarım gayet gür sadece uzamasını istiorum ama entele yeni saç çıkarıo diosunuz şimdi bnm saçlarım bu durumda çok çok fazla olabilir ve başa çıkamam ama uzamasıda lazım sizce enteleyi kullanıyım mı kullanmıyım mı??fisfisfis

kullan be canım, fazla mal göz çıkarmaz :roflol:

:dance: doru valla ama bnm saçlarımda kat yok hepsi aynı boyda ve çok kabarıo bu entele cidden uzatıo mu bide aynı zmnda düzleştirio mu sn biliomusun mavi misket??

entele gerçekten uzatıyor, ama sahtesine denk gelmemeye bak... arpa biçiminde siyahlı kahveli tohumlar gerçek olanı...

düzleştiriyor mu bilmiyorum çünkü benim saçlarım zaten düz... kalın telli düz...

kolaygelsin canım yerimseniben

kızlar ya 2 tarz karışım hazırlıyorlarmış hangisini yapsam kiiiii bir de bunu sadece diçlerine mi sürüyorsunuz saçın her yerine mi YARDIMMMMMM LÜTFEN

tmm yardımların için çok saol cnm bnde haftaya almak istiorum
ya biras fazla soru soruom galiba ama izmirde entele alan var mı acaba varsa bna yer ve fiyat söyliebilirmi??sırnaşık şey

tmm yardımların için çok saol cnm bnde haftaya almak istiorum
ya biras fazla soru soruom galiba ama izmirde entele alan var mı acaba varsa bna yer ve fiyat söyliebilirmi??sırnaşık şey

canım ben karşıyakadan aldım.Karşıyaka çarşının içinde bi aktar var ordan.5 gr kadardı aldığım entele 6 milyona aldım.

cnm çok saol ya ama bn karşıyakada oturmuom entele içinde taaa oraa gidemem izmirin içinde bi yerde bilen var mıdır ki?? kemeraltında fln??fisfisfis

kızlar ya 2 tarz karışım hazırlıyorlarmış hangisini yapsam kiiiii bir de bunu sadece diçlerine mi sürüyorsunuz saçın her yerine mi YARDIMMMMMM LÜTFEN

sen sadece elma sirkelisini yap bence

hani 2 bardak sirke 2 bardak su, bunları enteleyle beraber bir kapta toplam sıvı yarıya inenedek kaynat... bunu yap sen bence, daha kolay, daha az tantanalı... saç diplerine de saçlarına da sür, masaj yapmayı ihmal etme... eldiven kullan mutlaka ve de fısfısın içine doldur bunu...

kolaygelsin a.s.

enteleyi 3 kasımda kullanmaya başladım bugün tam bir ay oldu ama saçlarım 1 cm falan anca uzadı. uzama konusunda bende pek işe yaramadı ama saçlarımın gürleştiğini ve parladığını arkadaşlarım söylüyo.dökülmeyide ilk kullanmamdan itibaren kesti.

Ya gürleştirmesi sıklaştırması daha önemli zaten..Bende dün ilk kez kullandım bakalım 1 ay sonrasından ne gibi bi gelişme olacak..

enteleyi bende 17 kasımdan beri kullanıyorum ama bendede uzamadı(dökülmelerde yılan yağından memnunum. dökülmüyor artık bi tel anca elime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…