Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben enteleyi 1.5 ay kullandım gerçekten uzadıı ama artık kullanmıyorum çünkü korkuyorum neden derseniz hayyatta hiçbirşey sağlığımızdan önemli olamaz bana bunun ileride bana zarar verebileceğine bir arkadaşım inandırdı ben inandım ve kullanmadım ama aklım hala entelede bu gerçek ama içime kuşku düştü bir kere dişim ağrısa ondan bilir oldum

cnm bence kemeraltında rahatlıkla bulursun o tarz yerler çok var çünkü
tmm çok tşk. edeirm peki sn kullandın mı enteleyi hiç yani çünkü yorumları okudum kiminde hiç etki etmemiş kiminde dediiniz gibi 3-4 cm uzatmış bnde etki yaparmı die çok mrk ediom ama bi yandanda korkuom şimdiki saçlarımdanda olmıım sonraCADIARZUsırnaşık şey

Ya Ceremino bu yukardaki tarif bir kullanımlık mı? Hani 10 gr. mı bir ay falan gidiyor diye yazıyorlardı, saçımıza ne kadar süreceğiz. İki güne bir 10 gr. kullanacaksak biraz tuzlu olmuyor mu? Ya cevap yazınnnnnnnnn. Acil kullanmam lazım.

sibel1970 arkadaşım bu tarifi aynen yaptıktan sonra fısfıslı bir sprey şişeye koyup saş diplerine uygularsan heba olmuyor entele ve uzun zaman kullanıyorsun canım sende öyle yap istersen diğer şekilde fazlası akıyor.1ay gider yani kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar...aynı problem bendede vardı..saçlarım çok zor uzuyordu..ben bayan kuaförüyüm..okulda hocam söylemişti banada entele bitkisinin saçı çok çabuk uzattığını...yalnız biraz pahalı bir bitki..bulmanız biraz zor olabilir..aynı şekilde çam terebentinide kullanmanızı tavsiye ederim..çam terebentinini şampuanınıza karıştırarak çok kolay şekilde kullanabilirsiniz..entele bitkisinide hafta da 2 defa uygulamanız yeterlidir..şu anda saçlarımm gayet güzel ve düzenli bir şekilde uzamaya başladı..benim gibi kafasına çok takan arkadaşlarımıza tavsiye ediyorum..çam terebentinini ve entele bitkisini aktarlardan kolayca temin edebilirsiniz...:1hug:

saçlarınız için bi önerim daha var biotin diye bir vitamin var onuda kullanabilirsiniz..bu vitamin sadece saç ve tırnakların gelişimi için faydalı..

1 adet turpu rendeleyip suda yarım saat kadar pişirip süzün..elde ettiğiniz turp suyuna yumurta sarısı ilave edip iyice çırpın bulamaç haline geldikten sonra saçlarınıza iyice yedirerek sürün ..sıcak havluyla sarıp 1 saat bekletin ve çam terebentili şampuanınızla yıkayın..

Nem maskesi: 1 yumurtanın sarısı, 1 çorba kaşığı yağsız süt tozu ve 1.5 tatlı kaşığı balı karıştırın. Karışım krem kıvamına gelince, boyun ve yüze sürün. 15-20 dakika sonra, önce ılık, ardından da soğuk suyla yıkayın. Cildiniz kuruysa bu maskeyle onu nemlendirebilirsiniz.

Denge maskesi: 1 elmayı rendeleyin, az miktarda süt ile pişirin. Ilık olarak göz çevresi hariç yüze ve boyuna sünün. Kuruyunca ılık su ile yıkayın. Gül suyu ile sürün. Cildiniz normalse bu bakım sizin için idealdir

Yağlı ciltler için: 1 çorba kaşığı kil, 1 olgun domates ile karıştırılarak krem kıvamına getirilir. Yüze sürülür. 20 dakika bekletip sonra ılık suyla yıkanır. Ya da, 1 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 çorma kaşığı kil ile karıştırılır. Karışım yüze sürülür. 20 dakika sonra yıkanır

Kırışıklara: 1 yumurtanın akı, 1 küçük boy salatalık, 1 tatlı kaşığı taze krema, bulamaç haline getirilir. Karışım, çizgilerin üzerine sürülür, 20 dakika sonra ılık maden suyuyla temizlenir

işe yarıyo ben ölçtüm bu gün 2 hafta oldu gerçektende 2 cm uzadı bu gidişle belime dayancaklar inş.

ciddimi mavi misket inceltiyomu gerçekten??

ya belki de annemin etkisinde fazla kaldım...
kadıncağız yanıma geldi bana ciddi ciddi

"kızım saçların kedi tüyüne dönmeye başladı haberin olsun, kaygılıyım" dedi.

sonra bir arkadaşım daha senin saçların uzamış dedi ama sanki yanmış gibi uçuş uçuş dedi, depresifleştim... önce annem herhalde kokusu yüzünden beni kafalamaya çalışıyor sandım sonra da okuldan bir arkadaşım... yani birbirinden habersiz olarak aynı şeyleri söylemeleri... offf bilmiyorum ya fena oldum :çok üzgünüm::uhm:

ya başkalarının gazına gelme bence , ölü saçlar dökülmüştür. Yakında etkisini görürsün ne zamandır yapıyosun?

slm arkadaşlar bende 1 ay kullandım enteleyi sanırım 2 santim uzadı ama artık kullanmıcam çünkü fazla kullanmak zararlı olabilir şimdide yag bakımına geçiyorum birazda onu denicem

slm arkadaşlar bende 1 ay kullandım enteleyi sanırım 2 santim uzadı ama artık kullanmıcam çünkü fazla kullanmak zararlı olabilir şimdide yag bakımına geçiyorum birazda onu denicem

hımmm evt zehirli bi bitki olduğu için uzun süre kullanmak belki zararlı olabilir fisfisfis

Bende 2 kez kullandım ve saçlarım yanmış gibi bişey oldu.Annemde kızıyo ne kokutuyosun evi durmadan diye ama:))Ben yinede yapıyodum 2 defa yaptım saçlarım sanki sertleşti böyle kılçık kılçık gibi bişey oldu..1 hafta daha yapıcam sonuç kötü olursa bırakıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…