ya başkalarının gazına gelme bence , ölü saçlar dökülmüştür. Yakında etkisini görürsün ne zamandır yapıyosun?
ya üç aydır yapıyorum... normalde kalın tellidir saçlarım...
canım sen haftada kaç kere uyguladın enteleyi saçına.Korktum bak sen öle deyince zaten ince telli saçlarım :1no2:
ya bn bugün enteleyi aldım 5 gr ı yedi buçua biraz kazıklandım galibayerimseniben ama babam yanımdaydı pek bi kızar böle şeylere ztn adama doru düsgün bişi soramadım bile ama dediinis gibi siyah pirinç tanesine benzio bn şimdi bu tohumlarla napıım yani 5 gr ile ne uygulıabilirim??
Kazıklanmamışsın kilosu 1,5 milyon ytl(yani eski paraya göre 1,5 milyar) 10 gr. 15 milyon hatta ucuza almışsın bile.Bide söylermisin 5 gr ne kadar gidiyor sana.
Teşekkür ederim haberdar edelim birbirimizi fırsatımız oldukça
bu enteleyi kullanıpta saçını boyayan var mı kızlar?bi etkisi falan yok demi?
Ondan haberim yok fakat baş derisinde yara falan olmıcakmış.Bide berrakdenizin yazısına göre ve benimde duyumlara göre zehirli bir bitki kullanmıcam büyük bir ihtimalle.
eet öyle ama bn kendime yenik düştüm o kdr para verdim kullanmassam olmas die dün kaynattım ve birazdan ilk defa yapıcam pff çok büük bi risk ama umarım bişi olmas neyse sonuçları yazarım bybyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?