Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ya bn bugün enteleyi aldım 5 gr ı yedi buçua biraz kazıklandım galibayerimseniben ama babam yanımdaydı pek bi kızar böle şeylere ztn adama doru düsgün bişi soramadım bile ama dediinis gibi siyah pirinç tanesine benzio bn şimdi bu tohumlarla napıım yani 5 gr ile ne uygulıabilirim??

canım sen haftada kaç kere uyguladın enteleyi saçına.Korktum bak sen öle deyince zaten ince telli saçlarım :1no2:

tatlım önce gün aşırı yapıyordum 1 ay kadar öyle yaptım...
daha sonra haftada 2 güne düşürdüm...
artık bıraktım en iyisi bu olacak zannımca...
aman siz dikkat edin

ya nie artık kimse bişi yazmıo yaa enteleyi bıraktınıs mı kıslaryerimseniben bn hala entele kullanıcılarından yorum bekliom valaa nese ya kıslar bn büük ihtimalle çarşamba günü başlıcam enteleye size 2 sorum olcak
1) saçlarınızın diplerine nası sürüyosunuz?
2) saçınızın ne kdr uzadığını nası ölçüyosunus? çünkü bnde boya fln yok saçlarında boya olmıan biri açıklıabilir mi acaba?
şimdiden çok teşk.yerimseniben

Selam arkadaşlar. Entele diye bi bitkinin varlığından bu forumda haberim oldu. Elma sirkesi ve su karışımının kaynatılmasından oluşan karşımı 1 hafta önce kullanmaya başladım. Saç dökülmesini gözle görülür oranda en aza indirgediğini kesin olarak söyleyebilirim.

Yalnız ben entele dışında şampuanıma çamterebentin yağı da koyuyorum. Saçlarım yumuşacık oldu. Şampuana katılan çamterebentin yağının saçı 1 günde yağlandırdığını söylemeliyim.

Karışımı biten bi parfüm şişesine koyup saçlarımın diplerine püskürtüyorum. Sürdükten sonra kaşınma oluyo heralde cildimin hassas olmasındandır 1 saat bekletiyorum ve sonra yıkıyorum.

merhaba kızlar,
sabahtan beri bu forumu geziyorum, tesadüfen gördüm saç bakım olayını, saat 9:00'dan beri takıldım ve çıkamadım, benimde 1.5 aydır acayip saçlarım dökülmeye başladı, sabah kaltığımda çarşafta, saçlarımı taraken vede banyoda resmen tutam tutam saç geliyor elime, baya strese girdim sizin anlayacağınız, normalde benim saçlarım çok gürdür, topuz yaptığımda toka falan tutmazdı, ama şimdi hani şu çocukların saçlarına taktığımız kelebk tokalar varya işte o tokalar bile bana yetiyor, buda beni çok üzüyor, geçen hafta eczaneye danıştım, bana stresten yada üzüntüden olabileceğini söyledi ama beni üzecek hiç birşey yaşamadım, bana ısırgan otlu bitkisel bir şampuan verdi, birde o şampuanın küçük bir şişede losyonu var, saçlarımı akşam yıkadıktan sonra o losyondan sürüp sabah duruluyorum, artık yatağa saçlarım hiç dökülmüyor, ama taramaya korkuyorum, çünkü gene dökülüyor,
şimdi bu forumu okuduktan sonra entele otunu ve çamterebentini kullanmaya karar verdim, tarifini aldım mutlaka deneyeceğim, sonucunu sizlere yazarım, vesile olanlardan allah razı olsun, sevgiyle kalın:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Kazıklanmamışsın kilosu 1,5 milyon ytl(yani eski paraya göre 1,5 milyar) 10 gr. 15 milyon hatta ucuza almışsın bile.Bide söylermisin 5 gr ne kadar gidiyor sana.

Kazıklanmamışsın kilosu 1,5 milyon ytl(yani eski paraya göre 1,5 milyar) 10 gr. 15 milyon hatta ucuza almışsın bile.Bide söylermisin 5 gr ne kadar gidiyor sana.

vala bn ilk defa yrn kaynatcam bigün bekletip c.tesi kullanmaya başlıcam o yüsden ne kdr gider bilmiorum ama sonuçları ve ne kdr gittiğini bitince yazarımyerimseniben

Teşekkür ederim haberdar edelim birbirimizi fırsatımız oldukça

ya yannıs size kötü bi haberim var bisim komşumusun kardeşi isviçrede bn onlara entele konusunu anlatmıştım onlarda araştırmışlar komuşumusun kardeşi hiç ii şeyler sölememiş aslında bu entele her yerde yasakmış ve adam türkiyede bulamazlar bulsalar bile gerçeği olmaz çünkü yasaklandı anca sahtesi olur demiş ayrıca zehirli bi madde kesinlikle almayın ve kullanmayın demiş o yüzden annemde şimdi kullanma dio napıım kıslar yaa kafam karıştıfisfisfis

arkadaşlar bence kullanmayın bu enteleyi.
çünkü geçenlerde aktara gittim.
entele var mı diye sordum.
ben satmıyorum,kullanmanızı da tavsiye etmem dedi.entele bitkisiyle yapılan karışımı ben bile yapmaya cesaret edemiyorum,herkes yapamaz o karışımı dedi.öyle rastgele karışımları kullanmamamı tavsiye etti.
benden söylemesi kızlar...

bu enteleyi kullanıpta saçını boyayan var mı kızlar?bi etkisi falan yok demi?

Ondan haberim yok fakat baş derisinde yara falan olmıcakmış.Bide berrakdenizin yazısına göre ve benimde duyumlara göre zehirli bir bitki kullanmıcam büyük bir ihtimalle.

eet öyle ama bn kendime yenik düştüm o kdr para verdim kullanmassam olmas die dün kaynattım ve birazdan ilk defa yapıcam pff çok büük bi risk ama umarım bişi olmas neyse sonuçları yazarım bybyy...

eet öyle ama bn kendime yenik düştüm o kdr para verdim kullanmassam olmas die dün kaynattım ve birazdan ilk defa yapıcam pff çok büük bi risk ama umarım bişi olmas neyse sonuçları yazarım bybyy...

cnm ben yaptım birkaç kez yap bişey olmuyo merak etme ama kafanda sivilce türü şeyler varsa yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…