Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

cnm ben yaptım birkaç kez yap bişey olmuyo merak etme ama kafanda sivilce türü şeyler varsa yapma sakın

eet kızlar yaptım ve gördüünüs gibi hayattayımsırnaşık şey nese ya kokusu berbat yaa ölcem sandım bu kdr mı iğrenç kokar üfff ama sadece iğrenç kokuo başka bişe yok yani bnm kafamda ne kaşınma ne de benzeri başka tepkiler oluşmadı ama diplerine sürmek baya uğraştırdı diplerine sürmek için kolay bi yol biliyomusunuz yaa???

cnm diplere sürmenin en kolay yolu karışımı fıs fıslı bi şişeye boşaltıp öyle püskürtmek

bu akşam enteleyi 2. yapışım oldu ama cidden kokusu dayanılcak gibi diil bide bazen kafamda aynı koku kalıo uyuz oluom yaaa ztn bu şişe bitsin bi daa kullanmıcaım kesin başka yollar arıcam artık ya ztn zehirli fln diolar bildiiniz daa pratik ve zehirsiz bişe var mı?? =)

iki hafta kullanmadım, ayrıca banyo çıkışında saçlarımı sirkeli su ile de durulamadım... uçuşan saçlarım kendine geldi...

bu 15 gün içinde saçlarım feci yağlandı, tekrar dökülmeye başladı
ve sonuç: tekrar enteleye başladım şu anda dökülme durdu

:1shok:

Mavi misket seninde bir dediğin diğerini tutmuyo hani entele mahvetmişti saçlarını??Anlamadım ben...
Bendeki sonucu söyleyeyim saçlarımda sadece bi parlaklık ve uzama oldu yaklaşık 10-15 gündür kullanıyorum bugün bi fön çekeyip bakayım dedim cidden de uzatmış..

Ben de sırf entele yüzünden üye oldum...Zehirli bir ot olduğunu söylüyorlar ama belki sirke panzehridir...Ben iki defa yaptım,çok memnunum vallahi...Sadece kuruttuktan sonra çok kaşınıyo :$ Bunun nedeni stresten dolayı sivilceler var başımda ondandır belki...Hesapladım Haziran ayına kadar 30 cm uzuyacak:) Şimdi keleşoğlan gibi ezile ezile geziyorum ama yaza dönüşüm muhteşem olacak :)

ya bu ot galiba cidden çabuk uzatıyo yaa geçen bi arkımı gördüm bnm saçlarımı o kesmişti saçların son gördüümden beri bile uzamış dedi ve bni sadece 1 haftadır görmüodu hatta bnde bugün aynada bi baktımm aaa baya bi uzamış sırnaşık şey çok swndm ama bnm artk tek sıkıntım saçlarımın uçlarını çok kötü yaptı yani uçları hep dolaşıo onun haricinde bi sorunum yok yapan herkese kolay gelsinsırnaşık şey

merhbalar kızlar..ben de aldım sonunda enteleyi , aldığım baharatçı bir bardak hakiki zeytinyağınd en az on gün bekletin sonra saç diplerinize sürün dedi.Ama simdi baktım da sizin yorumlara hiç böyle bir tarifl karşılaşmadım.Acaba tekrar mı alıp yapsam ne yapsam....Önerilerinizi bekliyorum,hepinize sevgiler

ben internetten aldım canım sende internetten alabilirsin.gittigidiyordan almıştım ben.

kızlar bu enteleyi hala kullananlar var mı?? lütfen cevap yazın..benim saçlarım röfleli ve gaza gelip kestirmiştim saçlarımı..yaa saçı uzayan varsa lütfen buraya yazsın bende zaman kaybetmeden kullanmaya başlamak istiyorum...

Ben denemedim ama saçları uzayan arkadaşlar var.Ayda 2-3 cm diyolar.İstersen al bir dene.

yıllar önce aldım enteleyi hindistandan gelen bir bitki ben sirkede biraz kaynatıp saç diplerine sürmüştüm bir kaç kez ve kesinlikle faydasını gördüm en azından saçlarımı çok çabuk uzattı halende saçlarım öyle çabuk uzar üşenmesem alır tekrar yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…