cnm ben yaptım birkaç kez yap bişey olmuyo merak etme ama kafanda sivilce türü şeyler varsa yapma sakın
bu enteleyi kullanıpta saçını boyayan var mı kızlar?bi etkisi falan yok demi?
eet kızlar yaptım ve gördüünüs gibi hayattayımsırnaşık şey nese ya kokusu berbat yaa ölcem sandım bu kdr mı iğrenç kokar üfff ama sadece iğrenç kokuo başka bişe yok yani bnm kafamda ne kaşınma ne de benzeri başka tepkiler oluşmadı ama diplerine sürmek baya uğraştırdı diplerine sürmek için kolay bi yol biliyomusunuz yaa???
cnm diplere sürmenin en kolay yolu karışımı fıs fıslı bi şişeye boşaltıp öyle püskürtmek
tmm çok tşk. ederim bi daa bu kdr uğraşmam:)
ben internetten aldım canım sende internetten alabilirsin.gittigidiyordan almıştım ben.YA KIZLAR ANLAMADIM BEN BU ISI soruyorum aktarlara yok malesef gercı mahallemızdekı aktara sordumankaradan alanlar varsa nerden aldılar yazabılırler mı bı yere sormustum ben bı ay once fln adam cok pahalı getıremıyoruz demıstı ne yapacagım bılmıyorum saclarım hıc uzamıyo hemde hıcccccccccc
kızlar bu enteleyi hala kullananlar var mı?? lütfen cevap yazın..benim saçlarım röfleli ve gaza gelip kestirmiştim saçlarımı..yaa saçı uzayan varsa lütfen buraya yazsın bende zaman kaybetmeden kullanmaya başlamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?