Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

:roflol: sen de benden aşağı değilsin ama hee :roflol:

ama hakikaten uzatıyor yaa!

berrakdenizcim haftada 2 kereyi aşırtma, ilk başladığımda gün aşırı yapıyordum aynı durumla karşılaştım... sonra haftada 2 kere yapmaya başladım, şimdi daha iyi ama o kırıkları kestirdim... 1 ay oldu neredeyse kestireli... oyuncak bebek saçı gibi olmuştu

kolaygelsin!

zaman kaybetme a.s.

kıslar enteleyı bugun ılk defa kullandım bakalım nolcak etkısını gorecekmıyım ama saclarım kopmaya basladı neden bılmıyorum sankı kısalmıs gıbı geldı psıkolojıkmı dersınız
ya bıde bu enteleyı ne kadar kaynatıyosunuz suyu ne renk oluyo benım acık kahve oldu 20 dk kaynattım

:roflol: sen de benden aşağı değilsin ama hee :roflol:

ama hakikaten uzatıyor yaa!

Ya ilk başlarda oluyodu ama sonradan azalmaya başladı.Yalnız sertleşmesi hala devam ediyo yani yaptıktan sonra sanki yanmış gibi oluyor.Bana kalırsa sığır iliği tarifi daha işe yarıyordu sence??fisfisfis

Ya kizlar sacinizin bir ayda kac cm uzadigini nasil olcuyosunuz? Hani dip boyasi gelenler olcer tmmda..mesela benim saclarim siyah boya fln yok nasi olcebilirim:sm_confused: 1 ay boyunca kullanip ise yarayip yaramadigina bakmak istiorum. Eger gercekten hizli uzatirsa devam edicem, yoksa artik cit cit postis bakicas biseler

ya arkadaşlar nedir bu entele benimde saçlarım çok dökülüyor.Bende kızıl bir bayanım bana anlatırmısınız nasıl kullanıldığını.nerden alıcam ve nasıl yapıcam biri bana anlatırsa sevinirm...

ben enteleyi burdan duyup acilen kullanmaya başladım yazın sonlarına doğru walla baya bi işe yaradı bende. 2 ay fln kullanıp bıraktım kullanmayı baya bi farkettirdi hatta gidip saçlarımı kestirdim öle diyim ben size :)) kestirdikten sonra da hiç kullanmadım çünkü havalar soğudu ıslak ıslak beklemiyim die. kullanırken burdan bişiy okumuştum kullanmayı bıraktıktan sonra mahvediomuş saçları fln die. acaip tırsmıştım aha yandım bırakınca nolcak bakalım die hiç bişi olmadı. yani acaba kullanmayı bırakınca nolacak die merak edenleri aydınlatayım dedim :)

belki sahtedir entelen. benimde ilk kullandigim entele saclarimi uzatmamisti ama yeni aldigim uzatiyor. arpa seklinde pirinc kadar siyah kahve arasi bir renkte olmali. ama bazisi sahte oluyor iste.

benimkide tarif ettigim gibiydi bir ay kullandim icine badem hint susam yaglari karistirdim elma sirkesiyle yapmistim. hic fark etmedi.
baska bir yerden aldim enteleyi bu sefer gene icine yaglari kattim 2 kere kullandim hakikaten fark etti ama bu sefer uzum sirkesiyle yaptim.

Ya Arkadaşlar Ben 1 Ay öncesine Kadar Entele+sirke Tarfini Uyguladim Uzun Süre Ama Ara Verdim şimdi Diğer Tarifi Denemek Istiyorum Suyla Kaynayan Ve Yağ Kariştirilan Bakalim Hangisi Daha Iyi Gelecek Bana O Tarifi Verebilir Misiniz Acaba?

merhabalar, ben de bugun aldım enteleyi bakalım en kısa zamanda denicem ama bi de yanında yılan yagı aldım ama bunu napıcamı bilmiyorum :) şampuana mı katmam lazım acaba? tabi bi de oyleyse ne kadar katılması lazım?

buldun canım valla gerçi bizim sayfaya da yazdım ama burayaa saçlarımı daha hızlı uzatmak için çözümler aramak için girdim...entele bitkisini de duymuştum acaba kızlar nasıl sonuç almışlar diye baktım da şimdi tek merakım bu bitkiyi nerden nasıl temin edeceğim...valla kullanmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar ben sirkeli karışımı kullandım ama saçlarımı uzatmadı.bepantenli olanı kullanmaya karar verdim bepantenli tarifi uygulayan arkadaşlara sormak istiyorum. 4/3 su falan yazılmış... tam olarak kaç bardak suda kaynattınız?kaç ampül bepanten kullandınız(1 kutuda 5 tane var) haftada kaç kere uyguladınız? teşekkürler

ben enteleyi izmirde kemeraltından yelkenbaharattan almıştım.sirkeli tarifi yaptım.ama uzatmadı.dökülmesi azaldı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…