Mavi misket seninde bir dediğin diğerini tutmuyo hani entele mahvetmişti saçlarını??Anlamadım ben...
Bendeki sonucu söyleyeyim saçlarımda sadece bi parlaklık ve uzama oldu yaklaşık 10-15 gündür kullanıyorum bugün bi fön çekeyip bakayım dedim cidden de uzatmış..
ya bu ot galiba cidden çabuk uzatıyo yaa geçen bi arkımı gördüm bnm saçlarımı o kesmişti saçların son gördüümden beri bile uzamış dedi ve bni sadece 1 haftadır görmüodu hatta bnde bugün aynada bi baktımm aaa baya bi uzamış sırnaşık şey çok swndm ama bnm artk tek sıkıntım saçlarımın uçlarını çok kötü yaptı yani uçları hep dolaşıo onun haricinde bi sorunum yok yapan herkese kolay gelsinsırnaşık şey
kızlar bu enteleyi hala kullananlar var mı?? lütfen cevap yazın..benim saçlarım röfleli ve gaza gelip kestirmiştim saçlarımı..yaa saçı uzayan varsa lütfen buraya yazsın bende zaman kaybetmeden kullanmaya başlamak istiyorum...
:roflol: sen de benden aşağı değilsin ama hee :roflol:
ama hakikaten uzatıyor yaa!
ya arkadaşlar nedir bu entele benimde saçlarım çok dökülüyor.Bende kızıl bir bayanım bana anlatırmısınız nasıl kullanıldığını.nerden alıcam ve nasıl yapıcam biri bana anlatırsa sevinirm...
sürtekli deneyin faydasını görürsünüzzben enteleyi izmirde kemeraltından yelkenbaharattan almıştım.sirkeli tarifi yaptım.ama uzatmadı.dökülmesi azaldı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?