Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

yaaa bugun aktara gittim bir tanesi kolay kolay bulamazsınız ddedi bir tanesi de bizde yok zaten hiç önermem de hindistanda kullanımı yasaklanmış zehirli bir bitki dedi
derine yüzüne gözüne sürersin dedi yanlışlıkla dedi hiç kullanma dedi ne yapacağımı şaşırdım çok zehirliymiş

duygu dedikleri gibi zehirli ama kullanırken dikkat etmen lazım bu enteleden çok kişi zarar görmüş o yüzden yasaklanmış saç derisinde yara gibi şeyler yoksa birşey olmaz dikkat etmelisin bende bulamadım gitti gidiyordan aldım çok faydasını gördüm tavsiye ederim

konya'da aramadıgım yer kalmadı.malesef bulamadım.istanbul'da bulabılecegımızı söyledi.mısır çarşısında mucurcular(yanlıs degıldır umarım) da var dediler.istanbul'dan getırtıyoruz artık.zehirli oldugunu söyledi fakat göze kaçmadıgı sürece hiç bir problem yaratmadıgınıda belırttiler.

duygu dedikleri doru zehirli ama saç derisinde yara benzeri şeyler yoksa birşey olaz sürerken dikkat et bende bulamadım gitti gidiyordan aldım çok faydasını gördüm hala kullanıyorum tavsiye ederim

teşekkür ederim canım dediklerin düşüncemi değiştirdi ben de kullanacağım

arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum

münü goki merhaba .bende enteleyi 1 aydır kullanıyorum saçlarımı uzatmıyorrrrrrrrrrrrr.sen hangi tarifi yapıyorsun ben sirkeliyi yaptım .bepantenli tarifi denedinmi?teşekkürler

Benimde bugün 1 ay oldu sirkeli tarifi kullanmaya başlıyalı ama sadece dökülmesi azaldı uzatmadı saçlarımı ya

Benimde bugün 1 ay oldu sirkeli tarifi kullanmaya başlıyalı ama sadece dökülmesi azaldı uzatmadı saçlarımı ya

benimde uzatmadı canım ya .umutlarım kırıldı... acaba sahtesinimi aldım diye düşünüyorum ama izmirin en ünlü aktarından almiştım.okadar emek harca kışgünü ıslak kafayla gez bide uzamayınca insan vazgeçiyor.. başka bi yolmu denesek...dax supergro diye bişey varmış, hobby de baktım geçen gün uzatır yazıyo üzerinde ama güvenemedim.bi aktarda bizim evden çıkar bilimum yağlar otlar ne ararsan var. önce yılan yağım var evde onu deneyeceğim oda işe yaramazsa dax var sırada oda olmazsa allah kerim bırakcam kendi haline.........hoşçakal

cnm dax sakın kullanma saçı direkt kopartıyor.çok güçlü bişey böle yapış yapış iğrenç bişey.saça sürmek beceri istiyo zaten.ben kırmızı olanını aldım çok pişman oldum.ayrıca elden çok zor temizleniyo anca prille falan:)sabunla imkansız çıkmıyo.birde kafayı yağlı gibi bişey yapıyo böle iğrenç yani hiç tavsiye etmem.

cnm tavsiye edeceğin başka bişey varmı entele uzatmadı(sirkeli tarifi) yağlarda uzatmadı. busitede okumuştum dax birinin saçını beline kadar uzatmış.. benim baktığım dax beyaz kutudaydı internette reklamı varya işte ondan..içide beyazdı.. seninki nasıl saçını kopardı? teşekkür ederim bide olan saçımızdan olmayalım demi...önerilerini bekliyorum hşçkal

hımm beyazını bilmiyorum bak ben kırmızısını kullandım daha doğrusu kullanamadım çünkü yapış yapış bişey süremedim saçlarıma iyiki de sürememişim çünkü saçtan çok zor arınıyomuş.beyazı hakkında bi fikrim yok cnm.ben de saçlarımı uzatmaya çalışıyorum enteleyi denedim ama bir iki kere yani anlaşılmaz birkaç kerede düzenli kullanmak lazım.valla pirinç iyi uzatır diyolar bol bol pilav ye:)bir de pirinci süzerken çıkan beyaz suyu saçı uzatırmış cnm hiç denemedim ama.

kızlar entele aldıgıma o kadar para verdıgıme o kadar pısmanım krı
kullandım kullanalı saclarım yanmıs gıbı oldu ucları saman gıbı oldu tam kendıne gelmıstı kullandıgım yaglarla
entele yuzundn yıne dengesı bozuldu surmemeye karar verdım
bosa gıttı o kadar emek
aktar aktar aradım babamdan bı ton laf ısıtıp kaynattım sacıma surdum o kadar vakıt bekledım
ee sonuc ne oldu sıfır
hatta eksılere ındım bu aptal ot yuzunden
5 cm uzatıyor dıyenlere de ınanmıyorum 1 mm bıle uzamadı
gıden 20 mıln mı yanalyım kırılan saclarıma mı yanayım
eskıden banyoda sacımı yıkadıktan sonra cekerdım dokuyuomu dıe vce kopmazdı sımdı ıse puskul gıbı elıme gelıyo
semsert acaıp bısı oldu resmen yanmıs sac
kullanmayın tavsıye etmıyorum arkadaslar

kızlar ben enteleyi kullanmıştım geçen yıl saçımı çok güzel yaptı zaten saçım uzun belimde nerdeyse kıvırcık bi de malum kıvırcık saçı uzatsak bana mısın demiyo çıkıyo tepelere ama o zaman baya bi uzatmıştı saçımı şimdi tekrar süreyim dedim sürdüğümün ertesi günü de hint yağı bağdem yağı zeytin yağı karışımı sürdüm saçıma bi kere kullanmama rağmen saçım çok değişti yumuşacık oldu bi de yeni teller çıkmış kısa kısa
bu arada benim karışımım zeytinyağı ve sirkeyle kaynattım enteleyi bi de suyla çok memnunum kullanmaya devam edicemm

kızlar benden söylemesi bence bu zehirli bitkiyi kullanmayın.bir doktor tanıdık var ona sordum kullandığında o an kötü etkisini gösterıcek dıye bırşey yok saçlar sonradan sonrada dökülmeye başlayabilirmiş valla saç uzatıcaz dıye kel kalmayın yaa.başka yollar deneyin bence uzatmak için

mrhaba eşim hastaydı hastanede yanında kaldım uzun zamandır giremedim benim şimdi bir ay 10 gün oldu ben sirkeli tarifi yapıyorum nekadar uzattı tam bilmiyorum ama tahminim haftada 1 santim uzadı gibi geliyor çünkü saçlarım çok kısaydı erkek saçı gibi şuan saçımı topluyorum hatta arkamda uzun bi kuyruk bile oluyor....ancak arkadaşların dediği gibi saç püsgül gibi oluyor... ben yatmadan önce sürüyorum sabah yıkıyorum ertesi günüde yağ karışımı yaptım( zeytin hint badem ceviz yağlarını )karıştırdım onu sürüyorum bilmiyorum ama baya uzadı önceden yarım santim uzardı

yasemin bende sabah işe gidicem zaman yıkıyorum hasta oldum hala geçmedi ama benim saçım uzadı senin saçında belki 2 santim falan uzamıştır nasıl ölçüyorsun ben ölçemedim saçım kısa olduğundan alarım diye düşünmüştüm..... belki ilk aydan sonra faydasını gösterir bilmiyorum insanın saçının uzamaması çok kötü birşey ben 18 yaşından ber
i uzatmak istiyorum ama hiç olmadı inşallah bu yaz olucak gelişmeleri haber veririm

müni saçlarım röfleden yandığı için dipler çok rahat ölçülüyor.kendi saç rengim kestane uzadıkça belli oluyor yani... ayda 1 cm uzar benim saçım yani fark etmedi sadece 1cm uzadı bu ay oda normal uzaması zaten okadar. saçlarımın uçları için bişey söyleyemiycem çünkü röfleden okadar yıpranmışki zaten pürçük pürçük duruyor...ama ben 2 saat bekletip yıkıyodum sabaha kadar hiç bekletmedim korkudan,bide elimizdeki üç teldende olmayalım diye. hşçakala.s.

kızlar saç uzatmayı garantiliyorum size... aktarlardan saç besleyici hazır yağ karışımları var içinde saçı uzatan ve güçlendiren yğların hepsi var. boş bi kavanoza saç bakım yağını, evigen, bimeks ve bepanthen ve hakiki zeytinyağında hazırladığımız entele bitkisini karıştıyoruz bu arada saçlara canlı bir renk versin diye kakao yağı ( tabi boyasız doğal ve koyu saçlarda en süperi) karıştırıyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz Ee birazcık tuzlu yaklaşık 50 ytl ye mal oldu ama sonuçları görünce inanın değiyor Şunu da ekleyeyim eğer evde uzun süre vakit geçiriyorsanız iztediğiniz sürece saçınızda kalabilir ben 24 saat bırakıyordum... ee bir teşekür yeter canm. Sağlıcakla kalın hanımlar

sadece entele yı mı kullanıyosunuz yoksa badem yagı ve bepantheney lemııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…