duygu dedikleri doru zehirli ama saç derisinde yara benzeri şeyler yoksa birşey olaz sürerken dikkat et bende bulamadım gitti gidiyordan aldım çok faydasını gördüm hala kullanıyorum tavsiye ederim
arkadaşlar ben yeni üye oldum ancak enteleyi 1 aydır kullanıyorum
münü goki merhaba .bende enteleyi 1 aydır kullanıyorum saçlarımı uzatmıyorrrrrrrrrrrrr.sen hangi tarifi yapıyorsun ben sirkeliyi yaptım .bepantenli tarifi denedinmi?teşekkürler
Benimde bugün 1 ay oldu sirkeli tarifi kullanmaya başlıyalı ama sadece dökülmesi azaldı uzatmadı saçlarımı ya
benimde uzatmadı canım ya .umutlarım kırıldı... acaba sahtesinimi aldım diye düşünüyorum ama izmirin en ünlü aktarından almiştım.okadar emek harca kışgünü ıslak kafayla gez bide uzamayınca insan vazgeçiyor.. başka bi yolmu denesek...dax supergro diye bişey varmış, hobby de baktım geçen gün uzatır yazıyo üzerinde ama güvenemedim.bi aktarda bizim evden çıkar bilimum yağlar otlar ne ararsan var. önce yılan yağım var evde onu deneyeceğim oda işe yaramazsa dax var sırada oda olmazsa allah kerim bırakcam kendi haline.........hoşçakal
cnm dax sakın kullanma saçı direkt kopartıyor.çok güçlü bişey böle yapış yapış iğrenç bişey.saça sürmek beceri istiyo zaten.ben kırmızı olanını aldım çok pişman oldum.ayrıca elden çok zor temizleniyo anca prille falan:)sabunla imkansız çıkmıyo.birde kafayı yağlı gibi bişey yapıyo böle iğrenç yani hiç tavsiye etmem.
cnm tavsiye edeceğin başka bişey varmı entele uzatmadı(sirkeli tarifi) yağlarda uzatmadı. busitede okumuştum dax birinin saçını beline kadar uzatmış.. benim baktığım dax beyaz kutudaydı internette reklamı varya işte ondan..içide beyazdı.. seninki nasıl saçını kopardı? teşekkür ederim bide olan saçımızdan olmayalım demi...önerilerini bekliyorum hşçkal
Benimde bugün 1 ay oldu sirkeli tarifi kullanmaya başlıyalı ama sadece dökülmesi azaldı uzatmadı saçlarımı ya
benimde uzatmadı canım ya .umutlarım kırıldı... acaba sahtesinimi aldım diye düşünüyorum ama izmirin en ünlü aktarından almiştım.okadar emek harca kışgünü ıslak kafayla gez bide uzamayınca insan vazgeçiyor.. başka bi yolmu denesek...dax supergro diye bişey varmış, hobby de baktım geçen gün uzatır yazıyo üzerinde ama güvenemedim.bi aktarda bizim evden çıkar bilimum yağlar otlar ne ararsan var. önce yılan yağım var evde onu deneyeceğim oda işe yaramazsa dax var sırada oda olmazsa allah kerim bırakcam kendi haline.........hoşçakal
yasemin bende sabah işe gidicem zaman yıkıyorum hasta oldum hala geçmedi ama benim saçım uzadı senin saçında belki 2 santim falan uzamıştır nasıl ölçüyorsun ben ölçemedim saçım kısa olduğundan alarım diye düşünmüştüm..... belki ilk aydan sonra faydasını gösterir bilmiyorum insanın saçının uzamaması çok kötü birşey ben 18 yaşından ber
i uzatmak istiyorum ama hiç olmadı inşallah bu yaz olucak gelişmeleri haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?