Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ya ben bu dedıgınızı ılk kez duyuyorum nasıl kullanmamız gerekıyo yanı bıseyle karıstırmadanmı surucez ? bıde ne ıse yarıyokı:)) ya bu merakın sonu nolucak bende

iyidir merak iyi. Dilersen sadece bitkiyi tavsiye edilen şekilde kullan dilersen dediğim gibi. Yanlız şöyle birşey var ki yazdığım şekilde kullanılırsa saçlar kısa sürede uzamakla kalmaz hem güçlenir hem hacim kazanır Bir taşla iki kuş misali Yani arkadaş paşa gönlün nasıl isterse öyle kullan.

bazı arkadaşlar entele bende hiç işe yaramadı hiç güzel yapmadı falan demiş.bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.ilk paketimi 2 ayda bitirmiştim.2. paketi saçım daha çabuk uzasın diye daha sık kullandım 2 günde bir falan.galiba bu sefer sık kullandığımdan geçen seferki etkisi kalmadı.sanırım çok sık uygulamak kimi bünyeye iyi gelmiyor.ben haftada 1e düşürmeye düşünüyorum entele kullanımımı.etki etmeyenler bir de böyle deneyebilirler.

yaa bende başladım kullanmaya dökülme kesildi..2 bardak elma sirkesi iki bardak su ile olan karşımı denedim..yanlız şöyle bi, şüphem var entele otuyla ilgili yani doğru otu mu aldım kaygılıyım kimisi çörek otu gibi diyo kimiside prinç gibi siyah diyolar anlamadım gitti yaa bunlardan hangisi entele biri bana açıklarmı lütfen

Bende bu otu tanımıyorum. Bugün öğle tatilinde Kemeraltı Hisarönündeki aktardan aldım. Çörekotundan az iri ve kahverengi. Gerçek mi değil mi bilmiyorum. Deneyip öğreneceğiz sanırım:)
Eğer dökülme ve kepeklenme durur ve saçlarım hızlı uzamaya başlarsa sanırım gerçek olduğu anlamına gelecek.
Sende de dökülme kesildiyse gerçektir. Senin aldığın otun görünümü nasıl peki?

canım ben iki çeşit aldım yani iki farklı yerden aldım.birisi dediğin gibi çörek otundan daha iri kahverengi diğeride prinç gibi prinçten biraz daha ince kahverengi o da..sanırım bu çörek otundan büyük olan diğerinin öğütülmüşü falan:):) yanlız birini 10 ytl ye diğerini 20 ytl ye aldım ikisini karıştırdım eskisi kadar dökülme yok kesildi bakalım ya inşallah uzar ve gürleşir ıslak kediler gibiyim:):)

Ben sürekli gittiğim aktardan aldım. Hiç başka bir yerden araştırmadım o yüzden kesin bilmiyorum. Fiyatlarda değişiyor. Karınca yumurtası yağı içinde çeşitli fiyatlar vardı... 50 lira da diyen vardı 5 lira da...
Ben diğer konuya aktarın bana verdiği tarifi yazdım. Bi bak istersen. Sarımsak falan da var ama ben sarımsak kullanmayı düşünmüyorum. Saçlarımın dökülmesi ve kepeklenmesi kesilsin ve çabucak uzasın yeter. Yani ben yeni saç çıkarmasını da istemiyorum gürleşmesini de... Zaten kalın telli gür saçlarım var... Onları kaybetmeyeyim yeter :)

tesekkur ederım ınsallah ıse yarar ya benımde saclarım cok sonuk bıde arkadasım varkı masallah bayaa gur her gun havasını atıyo valla gercı boylesıne arkadas demek ne kadar dogru bılınmez(

tesekkur ederım ınsallah ıse yarar ya benımde saclarım cok sonuk bıde arkadasım varkı masallah bayaa gur her gun havasını atıyo valla gercı boylesıne arkadas demek ne kadar dogru bılınmez(

ayrıca şunuda belirteyim eğer ürünü yazdığım gibi hazırlarsan şayet birkaç gün sonra yağ krem kıvamına bürünüyor Hem kullanış bakımından yağ gibi akıp ziyan olmaz Ben etkisini gördüm inşallah sende saçlarını şöyle bi sallarsın da arkadaşın senden sırrını almak için pervane olur. Sağlıcakla kal

arkadaşlar bende enteleyi ilk kk duydum. hemen alıp denedim! saçlarım çok döküldüğü için cansız duruyordu ama şimdi gayet sağlıklı görünüyorlar. ancak kullandığınız şamuanında çok önemi var diye düşünüyorum. çünkü ilk kullandığımda pantene kullanıyordum. şimdi bitkisel formüllü ısırgan şamuanı kullanıyorum. şimdiki sonuç gerçekten çok iyi! hatta çalıştığım yerde dalga geçer oldular " saç sefadan tırnak cefadan uzarmış" demek ki sen çok rahatsın şirkette al şu işleride sen yap diyolar! entelenin gördüğüm tek zararı bu :enbuyukkk::roflol::sm_cool:

canım ınsallah dedıgın gıbı olur sonunda bende gur saclarla hava atabılıcekmıyım yanı:)) hadı bakalım alam barııı

kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarım aşırı hızlı uzuyor. aynı zamanda parlak çok güzel bi görünüm veriyor saça.

slm! bu yazıları okuduktan sonra ben de entele aldm ama 5 milyona.ayrıca sahte old. da düşünmüyorm tarife birebir uyuyo. daha 2 kez kullandm saçlarmı çok döktü daha önce böyle dökülmezdi.. Bakalım benm de saçlarm uzuycak mı???:uhm:

ya çok alakasız olacak ama yılan yağıyla ilgini olan yazılar hangi sayfada ya da hangi konuda kaldı bileniniz varsa yazsın

arkadaslar mrb ben de bu siteye bu bitki sayesinte üye oldum kullanacağım kocacığıma siparişini verdim alacak benim saçlarım omuzumda ama oradan fazlasında uzamıyor orda kalıyor umaım bu bitkinin faydası olur

kanserojen madde ıcerııo dıolar...yanı daha soradan zararları cıkabılırmıs..acıkcasıı bıraz urktum..ama kullananlarda cok memnun...kucuklugumden berı hep uzun sacım olsun ıstemısımdır...bı ara belıme kdr gelmıstı salak gbı kestırdım...yıne uzun olsun ıstıorum..

Entele bitkisi yasaklanmıs zehirli oldugu icin.Sac bakımı yapanların gözlerine kactıgında direkt kör etme etkisi varmıs.Aktarları dolaştım hepsi aynı seyi söyledi.ayrıca ne entelesiyle ugrasıyorsunuz ki.keven kökü kullanırsanız hem kokusuz,hem sac cıkarıyor hem de sac uzatıyor.fiyatını bilmiyorum cunku daga gittigimizde bir dagdan topluyoruz.Fakat aktarlarda oldugunu satıldıgını biliyorum.zehirli değil gayet cici bir bitki hem de bizim vatanımızda.Oradan buradan getrilip de pahalıya satılmıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…