Entele bitkisi yasaklanmıs zehirli oldugu icin.Sac bakımı yapanların gözlerine kactıgında direkt kör etme etkisi varmıs.Aktarları dolaştım hepsi aynı seyi söyledi.ayrıca ne entelesiyle ugrasıyorsunuz ki.keven kökü kullanırsanız hem kokusuz,hem sac cıkarıyor hem de sac uzatıyor.fiyatını bilmiyorum cunku daga gittigimizde bir dagdan topluyoruz.Fakat aktarlarda oldugunu satıldıgını biliyorum.zehirli değil gayet cici bir bitki hem de bizim vatanımızda.Oradan buradan getrilip de pahalıya satılmıyor en azından.
Arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir bu saç konusunda uzmanlaştım inanırmısınız denemediğim şey kalmadı sığır iliiği,saç bakım yağları,entele,çam terebenti,çeşitli çeşitli şampuanlar....aklınıza ne gelirse
Ama hiç birinden istediğim sonucu alamadım sığır iliğinden aldığım kadar.En son olarak entele kullanmıştım belki iyi gelir diye ama yok olmadı ve dün gittim sığır iliği aldım aktardan da hindistan çevizi yağı haftada bir yapıcam daha önce yine yapmıştım çok iyi gelmişti küçük küçük saçlar çıkarmıştı ama temizlenmesi zor olduğu için bırakmıştım fakat aktar yeşil sabunlar falan kullan hemen çıkar dedi bi uygulama söyledi o şekilde yıkıcam..Kızlar benden size tavsiye kesinlikle bu yöntem ben döndüm dolaştım yine bu tarife geldim sizede tavsiye ederim..a.s
canım bu tarif saçlara nasıl uygulanıyo?yani saç diplerine de sürülüyo mu?
burda okuduklarımdan etkılenıp entele otu aradım ama ben atkuyrugu dıye bısey aldım aynı sey oldugunu soyledıler ve kg fıyatı 30 ytl ıdı yanı okadar pahalı deıldı.acaba yanlıs seymı aldım bı yardımcı olursanız cok sevıncem
kızlar mrb araınıza yenı katıldm sorum olcak szlere bnde siparş ettım saçlrım belı kadardı ve annemın gazına gelıp kestrdm ama ne kesın küt oldu resmenbıde setrek saçlrım ınanın pisikolojim bozuldu entele otunu duydum ama karrsz kaldım saçlrım ınce tellı ve zayf tenımde çok hssas olmasa bıle hassas sayılır kullanmak ıtıyorum ama ter tepeceğindende korkuyorum açkcası ama acıl çare bulmam lasım yardmcı olursanz çok memnun olrum yapılışı uygulanışı ve haftada kç kez yapıldıını zararnın olup olamdını anltrsanz memnun olurum kanser etksı yapıo dıolar ama şifalı bıtkıler kıtabnda gördum burda olamzdı herhaldekı hntlı kadnlarda kullanrmş hindstandan gelıomş nasıl yapcam bunu şimdıden teşekkurler
cnm bu kadar endişeliysen kullanma bence.ben de birkaç kez kullandım ama sonra zararı olur diye bıraktım zehirli bi ot sonuçta ne gerek var.onun yerine çıt çıt al kullan uzat saçlarını.ben de öyle yapmayı düşünüyorum.benim de aynı senin gibi ince telli zayıf saçlarım var.ne yapacağımı şaşırdım bi türlü gürleştiremiyorum yapmadığım şey kalmadı ama malesef.bazıları da entele sonradan dökülme yapabilir zehirli olduğu için ondan da korktum iki tel saçımı öyle dökmeyeyim dedim :)
merhaba arkadaşlar ben enteleyi kullanıyorum faydasını çok olmasada biraz gördüm 3 aydır kullanıyorum ölçemedim ama ayda 3 santim uzattı gibi geldi susam yağı saça çok iyi geldiğini duydu sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içiyormuşsun ben içiyorum ama midemi bulandırıyor bu konuda bir bilginiz varmı acaba..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?