Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

peki sen niye dolaştın cnm aktarları bunun için mi :roflol:
zaten kullananlar biliyo zehirli olduğunu bile bile kullanıyolar

Arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir bu saç konusunda uzmanlaştım inanırmısınız denemediğim şey kalmadı sığır iliiği,saç bakım yağları,entele,çam terebenti,çeşitli çeşitli şampuanlar....aklınıza ne gelirse
Ama hiç birinden istediğim sonucu alamadım sığır iliğinden aldığım kadar.En son olarak entele kullanmıştım belki iyi gelir diye ama yok olmadı ve dün gittim sığır iliği aldım aktardan da hindistan çevizi yağı haftada bir yapıcam daha önce yine yapmıştım çok iyi gelmişti küçük küçük saçlar çıkarmıştı ama temizlenmesi zor olduğu için bırakmıştım fakat aktar yeşil sabunlar falan kullan hemen çıkar dedi bi uygulama söyledi o şekilde yıkıcam..Kızlar benden size tavsiye kesinlikle bu yöntem ben döndüm dolaştım yine bu tarife geldim sizede tavsiye ederim..a.s

canım bu tarif saçlara nasıl uygulanıyo?yani saç diplerine de sürülüyo mu?

canım bu tarif saçlara nasıl uygulanıyo?yani saç diplerine de sürülüyo mu?

evet canım 100 gr sığır iliğinin içine aynı oranda hindistan cevizi yağı koyuyosun saçlarına özelliklede diplerine gelecek şekilde sürüyosun iyice yedir fırçayla sonrada 1 2 saat beklettikten sonra yıkıyosun oka.s

kizlar bende isdiyorummmmm. ama lamnyada bulmak cok zor ya.. isimlerini dahi bilmiyorum hint yagi,yilan yagi bunlari bilen varmi?lutfen banada bir oneride bulunun.nasil ve nerden bulurum tr gidemiyorum 12 yil dir( ve nasil yapip uygulicam ben o yaglari bana bir anlatan olursa cok sevinirim simdiden tsk kizlar ,,kusura bakmayin cok sordum yaa:)))

selam kızlar,
2 ocak'dan beri entele karışımını kullanıyorum, bana baya iyi geldi ama diğerleri gibi 2 günde bir kullanmıyorum, haftada bir kullanıyorum, ve saçlarımda baya değişim oldu, şöyleki şakaklarımda yeni yeni saçlar çıkmaya başladı ve şimdiden 2 cm kadar oldu, demekki benim göremediğim arkataraflardada saçlar çıkmaya başladı, kuaförümde saçlarımın düzelmeye başladığını söylüyor, o kedi tüyü gibi görüntüsü inanın kalmadı, birde şampuanın içine çam terebentini kattım oda çok hoş kokuyor, kuaförüm çam terebentinin saçlara çok iyi geldiğini söylüyor,
ben yine herhafta kullanacağım en azından yaza kadar bakalım ne olacakl...

benim kullandığım karışım,
10 gr.entele otu
1 şişe badem yağı
2 bardak sirke
2 adet bepanten ampul

bu karışımı kullanmama vesilen olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.....

burda okuduklarımdan etkılenıp entele otu aradım ama ben atkuyrugu dıye bısey aldım aynı sey oldugunu soyledıler ve kg fıyatı 30 ytl ıdı yanı okadar pahalı deıldı.acaba yanlıs seymı aldım bı yardımcı olursanız cok sevıncem

cnm atkuyruğuyla entele çok farklı şeyler diye biliyorum.çünkü iki bitkiyi de biliyorum ve birbirlerine hiç benzemiyolar.belki atkuyruğunun da saça faydası vardır ondan vermişlerdir ama o kadar pahalı olduğunu bilmiyodum açıkçası.

slm arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ama kaç aydan beri entele hakkındaki yazıları okuyorum bende saçlarımı uzatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olunuzz teşekkür ederim.

enteleyi kullanmak istiyorum fakat zehirli deniliyor.Açıkcası biraz korkuyorumm kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuz şimdiden ilginize çok teşekkür edrim.

merhabalar bende saçlarımın gürleşmesi ve uzmasını istiyorum entele otunu duydum fakat zehirl iolduğunu söyledikler iiçin cesaret edemedim sığır iliğini ilk kez duyuyorum bana yardımcı olursanız sevinirm birde nerden ulaşabilirim bu ürünlere.......

merhaba arkadaşlar ben enteleyi kullanıyorum faydasını çok olmasada biraz gördüm 3 aydır kullanıyorum ölçemedim ama ayda 3 santim uzattı gibi geldi susam yağı saça çok iyi geldiğini duydu sabahları aç karnına 1 çay kaşığı içiyormuşsun ben içiyorum ama midemi bulandırıyor bu konuda bir bilginiz varmı acaba..........

ya kızlar benim saçlarım uzun ama ben belime kadar gelmesini istiyorum ayrıca önleri katlı olduğu için önden boyu çok kısa gözükuo...bende kullanmak istıyorum ama annem ya saçlarına bişe olursa dio bilip bilmediğin şeyleri kullanma dio...hiç birinizde yan etki yapan var mı lütfen acil cvp çok istıyorum

selam kızlar ben istanbuk ortaköyde oturuyrum ve kapalı çarşı haricinde nerde bulabilrim alan oldu mu ortaköye yakın bi yerden zaten çalışıyrum hafta sonlarımda yok kapalıçarşıya nasıl giderim yardımlarınızı bekliyorum çok sağolunnnnn kullananların saçları dahada uzar inşallah

kızlar mrb araınıza yenı katıldm sorum olcak szlere bnde siparş ettım saçlrım belı kadardı ve annemın gazına gelıp kestrdm ama ne kesın küt oldu resmen bıde setrek saçlrım ınanın pisikolojim bozuldu entele otunu duydum ama karrsz kaldım saçlrım ınce tellı ve zayf tenımde çok hssas olmasa bıle hassas sayılır kullanmak ıtıyorum ama ter tepeceğindende korkuyorum açkcası ama acıl çare bulmam lasım yardmcı olursanz çok memnun olrum yapılışı uygulanışı ve haftada kç kez yapıldıını zararnın olup olamdını anltrsanz memnun olurum kanser etksı yapıo dıolar ama şifalı bıtkıler kıtabnda gördum burda olamzdı herhaldekı hntlı kadnlarda kullanrmş hindstandan gelıomş nasıl yapcam bunu şimdıden teşekkurler

cnm bu kadar endişeliysen kullanma bence.ben de birkaç kez kullandım ama sonra zararı olur diye bıraktım zehirli bi ot sonuçta ne gerek var.onun yerine çıt çıt al kullan uzat saçlarını.ben de öyle yapmayı düşünüyorum.benim de aynı senin gibi ince telli zayıf saçlarım var.ne yapacağımı şaşırdım bi türlü gürleştiremiyorum yapmadığım şey kalmadı ama malesef.bazıları da entele sonradan dökülme yapabilir zehirli olduğu için ondan da korktum iki tel saçımı öyle dökmeyeyim dedim :)

merhaba ben de entele otu kullananlardanım.Bu geçtiğimiz yaz bir ay falan kullandım kısa bi süre ama bir yan etkisini de görmedim açıkcası .Üstelik benim saç derim de biraz problemlidir.Fakat neden hemen bıraktın diye soracak olursanız okullar da açılınca pek uğraşamadım bakımıyla o nedenle bıraktım.Ben de bir problem yaratmadı açıkçası. Fakat ben yapmadan önce de hiç böyle korkularım yoktu.Hatta inanır mısınız gözüme kaçtığı bile oldu birazcık =)=) bu arada bunun yanısıra yanında saç bakım yağı da kullanmıştım çok iyi gelmişti bana.
Bence her ürünün etkisi kişiden kişiye değişebilir.Göz önünde bulundurmak lazım...

haklsısn galıba jnm çnkı saç derım çok hassas föne bıle gelmıo damarlarm yandı bı keresnde fönden ondan sonra ınankı herşeyden korkuyorum öylekı saç kremınden bıle teşekkur jnm

jn 3 yada 3 cm uzması normal çnkı sağlıklı bı saçta entele kullnmsanda her ay 1,1.5 cm uzar saten bnce normal uzuyosa gerenk yk bnmkı hç uzmıo ama kullanp kullanmamakta çok ama çk karrszm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…