cnm bu kadar endişeliysen kullanma bence.ben de birkaç kez kullandım ama sonra zararı olur diye bıraktım zehirli bi ot sonuçta ne gerek var.onun yerine çıt çıt al kullan uzat saçlarını.ben de öyle yapmayı düşünüyorum.benim de aynı senin gibi ince telli zayıf saçlarım var.ne yapacağımı şaşırdım bi türlü gürleştiremiyorum yapmadığım şey kalmadı ama malesef.bazıları da entele sonradan dökülme yapabilir zehirli olduğu için ondan da korktum iki tel saçımı öyle dökmeyeyim dedim :)
Merhaba, entele otu çok ilginç geldi tüm sayfaları okudum. Ama merak ettiğim bir şey var entele otu ile bit otu aynı şey mi? Çünkü yıllar önce bit otunu duymuştum saçı gürleştiriyor ve kalınlaştırıyor ancak zehirli diye. Aynı mı merak ettim. Bir de saçlarınız seyrekse sirke-sarımsak tavsiye ederim size. Ben denedim çok memnun kaldım. Saç diplerimden minik minik saç çıktı, üstelik de saç tellerim çok olmasa da daha kalınlaştı. Sevgiler
a.s.arkadaşlar siz bırakın bu yağları falan..bakın size bir tavsiyem var.ısırgan otu alın pahalı değil.ben küçük tencereye su koyuyorum 2 avuçta kurutulmuş ısırgan otu atıyorum 10 dk kaynatıyorum sonra demlemeye bırakıyorum.biraz soguduktan sonra saclarımın diplerine masaj yaparak döküyorum.saclarıma tamamen ısırgan otu suyunu döküyorum sonra tokayla tutturuyorum.inanın bana 2 aydır bu işlemi yapıyorum ve saclarımda inanılmaz gürleşme oldu ve artıları çok:saçlarımı uzattı,dökülmesi kesıldı.inanın süper bişey.bana cok dua edeceksınız deneyin
daha ucuza bulabileceginiz bir yer biliyorum fakat izmirde:bbo:
yinede tarif ediim yerini izmir şirinyerde postanenin hizasında bulunan aktarda var ücretideeeeeeeeeeeeee:1rolleyes:
20gr ı 5ytl.....gayet uygun sanıyorum
damlaaa canım benim ne gibi bi bilgi istiosun bildiğim kadarını paylaşayım tatlım seninle a.s.
jn 3 yada 3 cm uzması normal çnkı sağlıklı bı saçta entele kullnmsanda her ay 1,1.5 cm uzar saten bnce normal uzuyosa gerenk yk bnmkı hç uzmıo ama kullanp kullanmamakta çok ama çk karrszm
hayır nuriyecim entele saçların hızlı uzamasını sağlıyor öle diyolar yani bende pek etki etmesede benneyaptımki ama uzatan arkadaşlar warmış saç yapısına bağlı heralde bana hi. yaramadı :1ninca:
ben uzun zamandır takip ediyorum entele ile ilgili yazıları.benimde saclarım yanmıştı perma ilacından dolayı hemde diplere kadar( fakat yaglarla bakım yaparak toparladım 2hafta öncede entele yi alıp denemeye başladım aa birde bir şişe bakım yagımın içerisine yılan yagınıda karıştırıp kullanmaya başlamıştım enteleden 1hafta önce ve inanın ki saclarım şimdiden 3,5cm uzadı.nerden anladıgımı söyliim sizlere..saclarımı sarıya boyuyorum ve en sonda 3 hafta önce boyamıştım şimdi maalesef tekrar boyamak zorundayım:) ama bu işten mutluyum yani uzattı ya daha ne isteyim..ayrıca 3.kullanımdan itibaren en fazla 5telim dökülmüştür bırakın dökülmeyi koparmak bile güçleşti..sac tellerim oldukca güçlendi..tavsiye ediyorum herkese cok faydasını görüyorum ben yaza kadar ne olur bilemem ama haberdar ederim sizide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?