Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Merhaba, entele otu çok ilginç geldi tüm sayfaları okudum. Ama merak ettiğim bir şey var entele otu ile bit otu aynı şey mi? Çünkü yıllar önce bit otunu duymuştum saçı gürleştiriyor ve kalınlaştırıyor ancak zehirli diye. Aynı mı merak ettim. Bir de saçlarınız seyrekse sirke-sarımsak tavsiye ederim size. Ben denedim çok memnun kaldım. Saç diplerimden minik minik saç çıktı, üstelik de saç tellerim çok olmasa da daha kalınlaştı. Sevgiler

a.s.arkadaşlar siz bırakın bu yağları falan..bakın size bir tavsiyem var.ısırgan otu alın pahalı değil.ben küçük tencereye su koyuyorum 2 avuçta kurutulmuş ısırgan otu atıyorum 10 dk kaynatıyorum sonra demlemeye bırakıyorum.biraz soguduktan sonra saclarımın diplerine masaj yaparak döküyorum.saclarıma tamamen ısırgan otu suyunu döküyorum sonra tokayla tutturuyorum.inanın bana 2 aydır bu işlemi yapıyorum ve saclarımda inanılmaz gürleşme oldu ve artıları çok:saçlarımı uzattı,dökülmesi kesıldı.inanın süper bişey.bana cok dua edeceksınız deneyin

izmir bornovada buldum ilgilenenlere duyuruyorum. bulvar pastanesinin yanındaki aktarda 10 gr'lık paketler halinde satılıyor, paketi 15 ytl...böylece amme hizmetlerime bir yenisini daha eklemiş oldum:)))

cnm bu sirke sarımsak nasıl hazırlanıyor?tşk ederim

cnm ısırgan otlu suyla yıkadıktan sonra saçlarını duruluyo musun?yoksa öyle mi bırakıyosun?bunu çok duydum yararlı olduğunu söylüyolar ben de denicem bilgilendirirsen sevinirim.cnm bir de bu işlkemi haftada kaç kez uyguluyosun?

ben uzun zamandır takip ediyorum entele ile ilgili yazıları.benimde saclarım yanmıştı perma ilacından dolayı hemde diplere kadar( fakat yaglarla bakım yaparak toparladım 2hafta öncede entele yi alıp denemeye başladım aa birde bir şişe bakım yagımın içerisine yılan yagınıda karıştırıp kullanmaya başlamıştım enteleden 1hafta önce ve inanın ki saclarım şimdiden 3,5cm uzadı.nerden anladıgımı söyliim sizlere..saclarımı sarıya boyuyorum ve en sonda 3 hafta önce boyamıştım şimdi maalesef tekrar boyamak zorundayım:) ama bu işten mutluyum yani uzattı ya daha ne isteyim..ayrıca 3.kullanımdan itibaren en fazla 5telim dökülmüştür bırakın dökülmeyi koparmak bile güçleşti..sac tellerim oldukca güçlendi..tavsiye ediyorum herkese cok faydasını görüyorum ben yaza kadar ne olur bilemem ama haberdar ederim sizide...

selam arkadaşlar ben bugün hint yağı, terebentin ve entele otu aldım bugün ilk olarak hint yağıyla başladım hadi hayırlısı yarında enteleyi hazırlıycam yalnız entele çok pahalı bir bitki ya onu daha uyguna alabileceğimiz biryer bilen varsa söylesin lütfen çok makbule geçer arkadaşlar kafamçokkarıştı

daha ucuza bulabileceginiz bir yer biliyorum fakat izmirde:bbo:
yinede tarif ediim yerini izmir şirinyerde postanenin hizasında bulunan aktarda var ücretideeeeeeeeeeeeee:1rolleyes:
20gr ı 5ytl.....gayet uygun sanıyorum

daha ucuza bulabileceginiz bir yer biliyorum fakat izmirde:bbo:
yinede tarif ediim yerini izmir şirinyerde postanenin hizasında bulunan aktarda var ücretideeeeeeeeeeeeee:1rolleyes:
20gr ı 5ytl.....gayet uygun sanıyorum

uygun olabilr ama sahte olma ihtimali var cnm :uhm:

bn nişantasından aldım kızlar istda oturan bilir nişantasında zaten 1 tane aktar var kc gr bilmiyorum ama 20 ytl verdim 2 ay yeter dedi adam

günaydııın bende yeniyim dün üye oldum ve enteleyi almaya gittim fakat bir aktar tarım bakanlığının satışının yasakladığını söyledi aklım karıştı CADIARZU ama yinede aldım başka bi yerden bu konu hakkında bi bilginiz var mı kızkar?

ben entele kullandım ama hiç bi faydasını görmedim üstelik saçlarım kazık gibi oldu saç yapısı heralde :sm_confused:

saçların gürleşmesi ve çok güzel olması için entelemi kullanacaz anlamadım.çam terebenti ile beraber mi kullanacaz yoksa.

hayır nuriyecim entele saçların hızlı uzamasını sağlıyor öle diyolar yani bende pek etki etmesede benneyaptımki ama uzatan arkadaşlar warmış saç yapısına bağlı heralde bana hi. yaramadı :1ninca:

damlaaa canım benim ne gibi bi bilgi istiosun bildiğim kadarını paylaşayım tatlım seninle a.s.

damlaaa canım benim ne gibi bi bilgi istiosun bildiğim kadarını paylaşayım tatlım seninle a.s.

tşkler :)
yasaklanmış satışı bunun sebebi sadece zehirli olduğu için mi? yani cilde göze zararı olduğu için mi? yoksa saçı da falan mı döküyo zeten iki tel saçım var onlarıda dökmek istemiyorum:çok üzgünüm:

canım benim bak şimdi kimi aktarlar satışı yasak bis getirmiyorus dio kimileride getirmio satan kişilerde dio sakın gözünüse getirmeyin zararlı dio ama bak düşünsene bi arkadaşımız çok güzel açıklamıştı saç boyasınıda gözüne değdirirsen zararı olur değil mi bitanem sırnaşık şey ben kullandım entele 10 gr 15 ytl hem çok pahalı bide yarasa üzülmem tatlicadiarzu saç yapısı işte bana yaramadı yaradıını söleyen çok arkadaşımız war benim saçlarımı kazık kazık yaptı damlaa canım ek bakım yaparken vitaminde almanı tawsiye ederim

jn 3 yada 3 cm uzması normal çnkı sağlıklı bı saçta entele kullnmsanda her ay 1,1.5 cm uzar saten bnce normal uzuyosa gerenk yk bnmkı hç uzmıo ama kullanp kullanmamakta çok ama çk karrszm

canım benim martın 10 da 3 ay olucak 2 ayda toplam 7 santim uzadı ayda tahminim 3 yada 4 santim uzadı dedim sanırım yanlış anlamışsın saçlarım erkek saçı gibi çok kısaydı şimdi umuzlarımın aşağısında ama artık bırakıcam

doğru olabilir canım.sacın yapısına bağlı olabilir.bende uzatmaya çalışıyorum saçlarımı.yaza kadar biraz daha uzasa ne ii olur.

jnm senın yazını okuduktan snra kafam dahada karştı döklmede drdu yane enteleyı kullandktan snra benım saç tellrım çk ınce saç dermde hassas sanrım föne bıle gelmıo yanı hemen saçlrmda çikolta kahve var sen nasıl uyguluyosun bn tek yılan yağını kullnsam acaba snç aynı olrmu

walla kıslar hep diyorum emek edipte faydasını görenlere saygı duymak lazım çok arkadaş uzadığını sölüo bende kullandım bi sürüde param gitti :roflol: ama sonuç sıfır hiç uzamadı naniknanik nuriyecim sen neler yapıosun bilmiyorum ama ben enteleyi bıraktım daa farklı şeyler uyguluyorum dilersen yardımcı olmaya çalışırım canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…