canım benim bak şimdi kimi aktarlar satışı yasak bis getirmiyorus dio kimileride getirmio satan kişilerde dio sakın gözünüse getirmeyin zararlı dio ama bak düşünsene bi arkadaşımız çok güzel açıklamıştı saç boyasınıda gözüne değdirirsen zararı olur değil mi bitanem sırnaşık şey ben kullandım entele 10 gr 15 ytl hem çok pahalı bide yarasa üzülmem tatlicadiarzu saç yapısı işte bana yaramadı yaradıını söleyen çok arkadaşımız war benim saçlarımı kazık kazık yaptı damlaa canım ek bakım yaparken vitaminde almanı tawsiye ederim
a.s.arkadaşlar siz bırakın bu yağları falan..bakın size bir tavsiyem var.ısırgan otu alın pahalı değil.ben küçük tencereye su koyuyorum 2 avuçta kurutulmuş ısırgan otu atıyorum 10 dk kaynatıyorum sonra demlemeye bırakıyorum.biraz soguduktan sonra saclarımın diplerine masaj yaparak döküyorum.saclarıma tamamen ısırgan otu suyunu döküyorum sonra tokayla tutturuyorum.inanın bana 2 aydır bu işlemi yapıyorum ve saclarımda inanılmaz gürleşme oldu ve artıları çok:saçlarımı uzattı,dökülmesi kesıldı.inanın süper bişey.bana cok dua edeceksınız deneyin
ısırgan otu gerçekten çok işe yarıyormuş.. Canım sende tahminen kaç santim uzatmıştır, hiç sabrım kalmadı saçım açısından sürekli daha hızlı uzamasının yollarını araştırıyorum(entele dışında) uzama hızı normal ama keşke daha hızlı uzasa, böyle dökülmese:a015:
Kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem benim saçlarım çok seyrek bi fön çekiyorum yüzüm pat diye çıkıyo ortaya benim istediğim saçlarım gürleşmesi ve kalın telli olması bunun için ne yapabilirim entele,saç bakım yağları falan kullandım ama hiç bi işe yaramadı benim saçlarım birde yağlı bundan dolayı yağlı bakımları kullanmayı istemiyorum pek ama tabi çözüm ondaysa farketmez kızlar yorumlarınızı bekliyorum bi çare bulalım benim durumumda olan tüm kızlara ya :1no2:fisfisfis
canım benim inan bana sen bu dedıgımı yap bak hem dökülmesi azalacak hemde sacların uzayacak.bu entele hikaye.yazık paranıza.ben aktarlardan 2ytl lil alıyorum bayagıda verıyorlar.benım sacım 7-8cm uzadı 2 ayda:)üzülme bak yap yüzün gülecek öpüldün
canım benım ısırgan otu kaynat sacına dök bak memnun kalacaksın:içelim:
kımse yazmıyo madem ben yazıyım bugun 5.kullanısım yanı 10 gun oldu cunku ıkı gun arayla uyguluyorum ve sonuclar harıka sampuanımada cam terebentı kattım saclarım cok uysallastı ve cok kolay sekıl alıyor eskıden fon cektırmek için ugrasırdım ama sımdı ona bıle gerek kalmadı dumduz ve parlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?