Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ilgin için tşk ederim a.s. bende zaten kullanmaya karar vermiştim inş. işe yarar

ısırgan otu gerçekten çok işe yarıyormuş.. Canım sende tahminen kaç santim uzatmıştır, hiç sabrım kalmadı saçım açısından sürekli daha hızlı uzamasının yollarını araştırıyorum(entele dışında) uzama hızı normal ama keşke daha hızlı uzasa, böyle dökülmese:a015:

kızlar entele banada yaradı saçlarımı 1 haftada 1.5 cm uzattı düzenli kullanmak gerekiyor 1 ilk haftadan sonra düzenli kullanamadım ama ilk haftadan yararını gördüm bide enteleyi uçlarada mı sürüyosunuz ben sadece diplere uyguluyorum da...

neysee inşallah böyle uzamaya devam eder...

öncelıkle herkese mrb. :) bugün katıldım aranıza :)
entele konusuna gelınce bişi sormak ıstıyorum benm saclarım baya bı gür ve kısa enteleyı denemek ıstıyorum ama sacları hem gurlestıırıp hem de uzattıgını sölylemısler saclarımın daha da gür oldugunu düsünemıyorum sizce denemelımıyım ya da saclarımın uclarına mı sursem etkılı olur mu ?

kızlar ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum saçımı uzatmadı yani 1cm falan uzadı özellikle 2 aydır boyamıyorum saçlarımı 3cm falan uzadı 2 ayda. Ama entele yağlar ve çamterbentini saçlarımı yatıştırdı ve dolgunlaştırdı tek sorunum uzamadı 1 ayda 4 cm onu nasıl yapıcam anlamadım 2 günde bi saç yıkamaktan fenalık bastı aceba başka şeyler de mi katmak gerek anlamadım ki bilgisi olan cwp yazsınn

Arkadaşlar kimi uzadı diyor kimi uzamadı diyor ama bence herkesin kullandığı aynı mı onu bilmek lazım..

çünkü ben aktardan almıştım yeşil gibi küçük küçük bir şeydi ama gittigidiyordan baktım kahverengi başka bir şey.

galiba ben başka bir şey almışım entele diye. önceki mesajlardan okumuştum kahverengi diye (aldıktan sonra tabi)

bugün ilk kez yaptım yinede denemeyi düşünüyorum.:sm_confused:

nergiscim istersen durula istersen öyle kalsın.ben bırakıyorum çünkü bitki oldugu için ne bir zararı var ne de kokusu.inanın ban çok faydasını göreceksınız.bu yağlar hikaye bende cok kullandım.ama bırakınca tekrar dökulmeye basladı.yazık verdıgınız paraya öpüldünüz:)

canım benim inan bana sen bu dedıgımı yap bak hem dökülmesi azalacak hemde sacların uzayacak.bu entele hikaye.yazık paranıza.ben aktarlardan 2ytl lil alıyorum bayagıda verıyorlar.benım sacım 7-8cm uzadı 2 ayda:)üzülme bak yap yüzün gülecek öpüldün

Kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem benim saçlarım çok seyrek bi fön çekiyorum yüzüm pat diye çıkıyo ortaya benim istediğim saçlarım gürleşmesi ve kalın telli olması bunun için ne yapabilirim entele,saç bakım yağları falan kullandım ama hiç bi işe yaramadı benim saçlarım birde yağlı bundan dolayı yağlı bakımları kullanmayı istemiyorum pek ama tabi çözüm ondaysa farketmez kızlar yorumlarınızı bekliyorum bi çare bulalım benim durumumda olan tüm kızlara ya :1no2:fisfisfis

canım benım ısırgan otu kaynat sacına dök bak memnun kalacaksın:içelim:

Hadi Ya Bu Arada Ben Yeni üyeyim Hoşbulduk. Biz Aldiğimizda 1,5 Tu

Çok sağol Zümrüt:dance: Tam bir şifa kaynağı ısırgan otu, sadece saça sürmek değil içmek de lazım bence. Entelenin içeriğinde hangi maddeler olduğu biraz şaibeli, açıkçası ben cesaret edemedim. O an için kötü etki göstermeyebilir, ama kanserojenlerin etkileri zaten yıllar sonra ortaya çıkıyor Allah korusun.. Sağlık dolu bir yaşam dilerim sana daa.s

zümrütcüm bende dün gece ilk kez senden görüp ısırgan otu denedim:)
kaynattım sonra fıs fıslı şişeye koydum saçlarımın aralarına sıktım ve masay yaptım sonrada havluyu sarıp 1 saat bekledim...
sonra hacı şakir beyaz sabunla(şampuanlarda silikon olduğunu okuduğum için şampuanı bıraktım şimdilik)yıkadım...
benim sorum şu canım ben bunu kaç günde bir tekrarlıyım...
sadece saç diplerimemi yoksa tümdenmi?
bide kaynatınca suyu simsiyah çıktı bu normalmi
bide ben o sudan ayırdım şimdi yani dün geceden artanı kavonoza koydum sonra tekrar yaparım diye yani bekletiyorum bunu kullanabilirmiyim yoksa tekrar sil baştan kaynatmalımıyım?
teşekkürler canım....

ceremino bu entele bitkisi senin doğal saç renginde bi koyulaşma yaptı mı? benm saçlarım açık kestane, kullanmak istiyorum ama saç rengimi koyulaştırır diye korkuyorum.bazı yağlar açık renk saçlarda böle bşy yapabiliyormuş da...

mrb kızlar ya şu entele otunu kaymatıyoruzya hepsini bi seferde mi kaynatıp kullanıyoruz saçımıza nsl oluyo 10 gr enteleyi kaç seferde kullanabiliyoruz bide içine sirke konuluyodu galiba ne sirkesi olucak bide fark edermi elma veya üzüm olması

ya ben göz kararı suyu koydum bi avuçta ısırgan sonra sprey şişeşine doydum ısırganın suyunu saç diplerime sıktım...
sonra biraz masaj yaptım dinlendirdim
sonra yıkadım..
ama sadece bir kere denedim !!!
elimde bekletilmiş varda arkadaşı bekliyorum cevaplaması için?
acaba beklemişte kullanılırmı yoksa tekrarmı kaynıycak?

lil@ entele otunu da bi kare kaynatıp fısfıslı şişeye koyduk ve her kullanımda kaynatmadık ama etkisi daha iyi olsun istersen saçlarına uyguladıktan sonra biraz fönle saç diplerine sıcak hava ver derine işler biraz ısırgan. ama kaynatmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…