Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

benim saçlarım çok zor uzuyor. burada entele ile ilgili okadar çok şey yazılmış ki faydalımı yoksa zararlımı anlamadım. herkes bişiyler yazmış. bana tavsiyesi olan varmı arkadaşlar

ben katılmıyorum çünkü yaradan çok zararlı olduğu yazılmış bizim sayemizde aktarlar zengin oldu valla

kızlar herşeyin zararı var deli gibi kullanırsak ama ben şimdi bişey daha denicem ve ortaköyde aktarda entele otu sadece 60 milyon ben her 10 grama 600 bin ödüyorum şimdi buna ek olarak bi de ısırgan otu aldım sirke entele ve ısırganı kaynatıcam fısfıslı şişeye döküp üstüne de bi de badem yağı eklicem. şampuanımda da zaten bi çorba kaşığı çamterebentini var bu uygulamalarım bana saçlarımı kazandırdı 1 hafta dan fazla oldu biraz ara verdim şimdi saçım bi güzel kirlensin boyamı sürdükten 2 gün sonra karışımı uygulicam. ben yıkandıktan sonra koyun tüyü gibi kabarırdı saçlarım jöle kullanırdım ama 1 hafta düzenli bu karışımdan uygulayınca (sadece entele sirke ve badem yağı) jöleye gerek bile kalmıyo bi tel tokayla önleri toparlıyorum bittiiii. ben bunları düzenli kullananlar grubundanım bişey sormak isteyene hemen cevap yazabilirim hepinize sevgiler kızlar...

daha önce sirkeli enteleyi kullandınmı kullandıysan nekadar uzadı saçların canım

3 cm kadar uzadı ama ben bıraktım saçlarımı boyicam diye dediğim gibi ısırganında çok faydası varmış entele ve ısırgan çok daha iyi yapıcak saçlarımı sadece nisan sonuna kadar uygulicam ve artık ara vericem.bi daha eylül gibi başlarım çünkü her 2 günde bi saç yıkamak çok zor oluyo bi de saçların bi süre kendi yağıyla durması lazım o da besliyo çünkü saçları( bu arada istersen aynı anda başlayalım sende ısırganlı tarifi kullan en azından birlikte nasıl etki gösterdiği hakkında yorum yapabiliriz ben pazartesi başlicam kullanmaya )

yarın baslıorum bakalım nolcak 1 ay sonra yazarım nasıl etkısı var dıe ama ümitliyim acıkcası :)

valla selin ben aralık ayından beri kullanıyorum çok az entele kaldı bitince kullanmıycam çok kullandım sadece ısırgan otunu kullanabilirim bilgin için teşekkür ederim

yorumlara baktımda acaba hanginize inansam:) karıştırılan yagları arındırmak icin sacı en az iki kez yıkamak zorunda kalıyosun bu sacı daha cok yıpratıyor entele gercekten işe yarar mı bilmiyorum

ya bu entelenin tohumunu bulsakta bahçemizda yetiştirsek ne güzel olur değil mi? ama buranın iklimine ayak uyarmı acaba keşke burda yetiştirsek sonra ucuza satsak benim gibi gariban insanları sevindirsek ne güzel olurdu:)ya çok pahalı bitki deneyenlerin bir kısmı pek bi olumlu tepki görememişler öncada para vermişler

bende bursadayım dita çarşıda iki yerde var birisi pazar varya orada bi akratdan aldım bende bide kızılay varya yine çarşının içinde hani kapalı çarşıyı geçince açık çarşıya giriyorsun yaaa orda hemen ordada var buralardan temin edebilirsin ben pazarın ordaki aktardan aldım 15 ytl 10 gr mı bide üstelik sirkeyide hediye ettiler :)

ben tam nasıl kullanacağımı bilmediğimden kullanmadım ayrıca bulamadım

kimisi fiyatı 170 ytlye geliyor diyor bende sordum 4 gramına 10 ytl dedi sahtemi dedim hayır dedi:) evet dicek hali yoktu ama dürüst olur diye beklemiştim

entele benm saçımı hiç uzatmadı. 1 haftadır kullanıyorum normalde ne kadarsa o kadar uzadı.

evet benim uzadı hala kullanıyorum haftada 1 santim herkese tavsiye ederim çok memnunum ama saç yapısına göre değişiyor galiba ama ben çok mutluyum saçalarımı boyatala 3 hafta oldu 3 santim uzadı

münogoki merhaba acaba enteleyi ne kadara aldın? cünkü fiyat konusunda inanılmaz dengesizlik var ögrenebilirmiyim bende denemek istiyorum

ya ben bi kere kullandm bu ilacı ve aktar bana bi kerelk dedi bnde döktüm kafamaa :) 10-15 dk bekledm millet saatlerce bekletiyomuşş hem ayda bi kez kullansan yeter dedi..2günde bir kullansam daha mı iyi ki? ne kdr çabk uzasa o kdr iyi.bu arada saçlarm baya uzundu kısack kestrdm we çok pişmanım.entelee ii gelr inş

enteleyi kullanan arkadaslara soruyorum arkadaslar bende sırkelı karısımı yaptım duruyor kullanmaya ceraret edemedım goze gelmemesı gerektıgını geldıgınde ıse gör olabılecegımız soylenıyor sız gozlerınızı nasıl korudunuz sacınızı yıkarken goze gelmıyormu yoksa suda etkısını kaybedıyormu inanın cok korkuyorum benı aydınlatırsanız sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…