kızlar herşeyin zararı var deli gibi kullanırsak ama ben şimdi bişey daha denicem ve ortaköyde aktarda entele otu sadece 60 milyon ben her 10 grama 600 bin ödüyorum şimdi buna ek olarak bi de ısırgan otu aldım sirke entele ve ısırganı kaynatıcam fısfıslı şişeye döküp üstüne de bi de badem yağı eklicem. şampuanımda da zaten bi çorba kaşığı çamterebentini var bu uygulamalarım bana saçlarımı kazandırdı 1 hafta dan fazla oldu biraz ara verdim şimdi saçım bi güzel kirlensin boyamı sürdükten 2 gün sonra karışımı uygulicam. ben yıkandıktan sonra koyun tüyü gibi kabarırdı saçlarım jöle kullanırdım ama 1 hafta düzenli bu karışımdan uygulayınca (sadece entele sirke ve badem yağı) jöleye gerek bile kalmıyo bi tel tokayla önleri toparlıyorum bittiiii. ben bunları düzenli kullananlar grubundanım bişey sormak isteyene hemen cevap yazabilirim hepinize sevgiler kızlar...
3 cm kadar uzadı ama ben bıraktım saçlarımı boyicam diye dediğim gibi ısırganında çok faydası varmış entele ve ısırgan çok daha iyi yapıcak saçlarımı sadece nisan sonuna kadar uygulicam ve artık ara vericem.bi daha eylül gibi başlarım çünkü her 2 günde bi saç yıkamak çok zor oluyo bi de saçların bi süre kendi yağıyla durması lazım o da besliyo çünkü saçları( bu arada istersen aynı anda başlayalım sende ısırganlı tarifi kullan en azından birlikte nasıl etki gösterdiği hakkında yorum yapabiliriz ben pazartesi başlicam kullanmaya )
entele benm saçımı hiç uzatmadı. 1 haftadır kullanıyorum normalde ne kadarsa o kadar uzadı.
yuh yanı 1hftada da uzatmaz herhalde be ...korkutmayın benı sımıd baslıcam kullanmaya aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?