ya bence etkisi var sa iki ayda anlaşılmaz yani öyle şey olurmu ancak bir ay deneme süresidir herşeyde
enteleyi kullanan arkadaslara soruyorum arkadaslar bende sırkelı karısımı yaptım duruyor kullanmaya ceraret edemedım goze gelmemesı gerektıgını geldıgınde ıse gör olabılecegımız soylenıyor sız gozlerınızı nasıl korudunuz sacınızı yıkarken goze gelmıyormu yoksa suda etkısını kaybedıyormu inanın cok korkuyorum benı aydınlatırsanız sevınırım.
yaptım yıkadım şimdi süper yumuşak oldu yaa valla uzatmasa bile yumuşaklığına deger diyorum zehirli diyip korkutanlarada artık susun diyorum AAAAAAA sizde işe yaramadı diye başkalarınada mani olmayın yani:)
osii cok teskkur ederım sana. cevap ıcın evet haklısın sana katılıyorum uzatmasada yumusaklık verıyor ve parlaklık kazandırıyor.ben 1haftadır kullanıyorum yanı haftada 3kez kullandım inan cooooooooooooook memlun kaldım.hıc saclarım boyle guzel olmamıstı ve boyalı roflelı bır sac.sımdı saclarımı daha cok sevıyorum .ve fonde cok guzel tutuyor bu karısımdan sonra.1 ay olsun bakalım nekadar uzuyacak sonucları buyuk bır zevle paylasıcam sızınle.tekrar tesekkur edrım saol.
Ben salı günü yapmıstım. cumartesi tekrar yapacagım. Saçım röfleli Bakalım ne olacak. umarım çok iyi gelir ya
:içelim: güzelleşelim:) hehe kıs kac gün arayla yapıyon bende ona göre yapayım:) ortaklaşa bilgilendirelim diger arkadaşları:teytey:
osii ben pazartesı, carsamba,cuma bu sırkelı karısımı yaptım pazar gunu de sac bakım yagını yapıcam oda guzel kullanıyordum zaten.
canım bende bir gün arayla yapmayı düşünüyodumfisfisfis valla iyiki yapmışım yaa karman corman olmuş platin sarı sacların arasından parmaklarımın gectigini görmek bi mucize:hooray:
osii sana bırsey soyluycem gozlerıme ınanamadım yemın edıyorum abartısız ben dıp boyamı carsamba gunu yaptırmıstım.3gun oldu bugun sac dıplerımden sıyah saclar cıkmış soke oldum normalde benım o sıyahları gormem en az 1haftayı gecmış olması lazım sende bılırsın.demekkı entele işe yarıyor .inan saclarım cok guzel oldu gercekten coooooooooooooooook mutluyum.:içelim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?