Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

2 haftadır entele kullanıyorum ve bıraktım,ekstradan bi cm bile uzatmadı. parama ,zamanıma, çektiğim eziyete acıdım...

arkadaşlar bu enteleyi bende aldım hazırladım 4kezde kullandım.Ama daha fazla kullanmaya cesaret edemedim.hiçbir ambalajı yok sağlık bak. yada tarım bak. izni yok.aktarlar zehirli olduğunu yurda kaçak geldiğini söylüyor.Bu tür karışımlar uzun vadede toksik etki gösterirler.1-2seferle vermiş olduğu zararı anlayamazsınız.Zaten bu bitkinin saçı uzattığına dair bilimsel birşeyler bulamadım.Belki sirke yada bademyağı iyi geliyordur.entelede saç diplerini uyarıcı etki yapıyordur.unutmayın ki bazı ilaçları kullandıktan yıllar sonra piyasadan topluyorlar.Ben şuanda yağ karışımları(badem zeytin hint susam) çam terebentini vb şeyler uyguluyorum.dax suprgrow mantıklı geliyor alabilirim

ya bence etkisi var sa iki ayda anlaşılmaz yani öyle şey olurmu ancak bir ay deneme süresidir herşeyde

forumu ya okumamışsın ya da dikkatli okumamışsın! işe yarıyorsa 1 haftada bile etkisini gösteriyor.zaten 1 ay kullandıktan sonra 1 ay sürmeyin bekleyin diyor çoğu kişi.

arkadaslar ya bende bikac aydan beri Bu enteleyi arastirdim hep bu Foruma bakardim cok ilgimi cekti.Simdi aldirdim Annem türkiyeden cok az miktarda 10 gr felan.Bi kullanista biter yani.Ben Almanyada yasiyorum ve bunun ismini arastirdim Arkadaslar netden.Sabodilla (Läusesamen).Ama bakmadim burda satiliyormu diye eger bilginiz varsa bana iletirseniz sevinirim arkadaslar.

şuanda kafamda bakalım bi poşetle oturuyorum:) bakalım umarım bişey olmaz hehe uzarsa haber vecem size arkadaşlar

valla bende yaptım ileri geri yazanlar var yok zehirli yok bilmem ne bende korkuyodum valla korkunun ecele faydasıyok aldıysam kullancam yaniKötü Kazen neyse şuan kafamda bana bişey olmazsa sende kullan:):teytey: yazarım yazılarımı takip et canım

yaptım yıkadım şimdi süper yumuşak oldu yaa valla uzatmasa bile yumuşaklığına deger diyorum zehirli diyip korkutanlarada artık susun diyorum AAAAAAA sizde işe yaramadı diye başkalarınada mani olmayın yani:)

osii cok teskkur ederım sana. cevap ıcın evet haklısın sana katılıyorum uzatmasada yumusaklık verıyor ve parlaklık kazandırıyor.ben 1haftadır kullanıyorum yanı haftada 3kez kullandım inan cooooooooooooook memlun kaldım.hıc saclarım boyle guzel olmamıstı ve boyalı roflelı bır sac.sımdı saclarımı daha cok sevıyorum .ve fonde cok guzel tutuyor bu karısımdan sonra.1 ay olsun bakalım nekadar uzuyacak sonucları buyuk bır zevle paylasıcam sızınle.tekrar tesekkur edrım saol.

kızlar tebriklerinize layık olmaya calışıcam:) valla ben herşeyi deniyom bide zencefil süperr demiş biri ee nasıl kullancaz bide onu acıklasa demi kızlar:)

Öncelikle İstanbul'da olup da bulamayan arkadaşlar için,
Ben Mısır Çarşısı ^Develi Baharat^ da buldum Enteleyi.10gramı 15ytl.
Oradan alabilirsiniz.
Ben ilk kez kullandım,uzamayı henüz bilemem :sm_confused:
ama eldivensiz sürdüm,yüzüme gözüme de damladı hiçbirşey olmadı :teytey:
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kızlarr !
Bu arada saçım boyalı olduğu için korkmuştum ama süper bi parlaklık verdi saçıma
inanamadım :dance::dance:
Denemekten korkmayın derim..

Sevgilerrr

ya ben karışımı kendim uydurdum:) daha bugün ilk kez kullandım ama süper yumuşadı ve bişey olmadı kaşınma yada yan etki falan eldiven kullandım adamı öle korkutuyo ki bu kulaktan duyma arkadaşlar ne yapayım o kadar etkilendim yani neyse korkunun ecele faydası yok felsefemle tam yol ileri dedim hehe neyse uzarmı bilmem ama uzamasada yumuşacık oldu valla deger diyorum deneyin kıslar:)

:içelim: güzelleşelim:) hehe kıs kac gün arayla yapıyon bende ona göre yapayım:) ortaklaşa bilgilendirelim diger arkadaşları:teytey:

Ben salı günü yapmıstım. cumartesi tekrar yapacagım. Saçım röfleli Bakalım ne olacak. umarım çok iyi gelir ya

Ben salı günü yapmıstım. cumartesi tekrar yapacagım. Saçım röfleli Bakalım ne olacak. umarım çok iyi gelir ya

salıyla cumartesinin arasında daglar var ilk kullanımda birgün arayla yapsan daha ii olur bence sengözlerimebaksanab ben dün yaptım bigün ara vercem yarın tekrar denicem valla saclarım yumuşacık oldu peki sende nasıl bi etki oldu

:içelim: güzelleşelim:) hehe kıs kac gün arayla yapıyon bende ona göre yapayım:) ortaklaşa bilgilendirelim diger arkadaşları:teytey:

osii ben pazartesı, carsamba,cuma bu sırkelı karısımı yaptım pazar gunu de sac bakım yagını yapıcam oda guzel kullanıyordum zaten.

osii ben pazartesı, carsamba,cuma bu sırkelı karısımı yaptım pazar gunu de sac bakım yagını yapıcam oda guzel kullanıyordum zaten.

canım bende bir gün arayla yapmayı düşünüyodumfisfisfis valla iyiki yapmışım yaa karman corman olmuş platin sarı sacların arasından parmaklarımın gectigini görmek bi mucize:hooray:

canım bende bir gün arayla yapmayı düşünüyodumfisfisfis valla iyiki yapmışım yaa karman corman olmuş platin sarı sacların arasından parmaklarımın gectigini görmek bi mucize:hooray:

osii sana bırsey soyluycem gozlerıme ınanamadım yemın edıyorum abartısız ben dıp boyamı carsamba gunu yaptırmıstım.3gun oldu bugun sac dıplerımden sıyah saclar cıkmış soke oldum normalde benım o sıyahları gormem en az 1haftayı gecmış olması lazım sende bılırsın.demekkı entele işe yarıyor .inan saclarım cok guzel oldu gercekten coooooooooooooooook mutluyum.:içelim:a.s.

:teytey::teytey::teytey::teytey: daha ne olsun darısı başka arkadaşların başına:):dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…