lülülülülülüben bugün ikinci seansımı yapıyorum:) bakalım bir ayda neler olcak
bende cok merak edıyorum bır ayın sonunu ama ben bır aya kalmadan verımlılıgını alıyorum işallah boyle devam eder a.s.:içelim:
sanki benim sacımda bi degişiklik var biraz uzamış gibi ama zaten diplerim cıkmıştı pek anlamadımyarın 3. kez uygulıcam bakalım ne olcak böle bir ay birgün arayla ugraşamamda iki gün ara vercem bu 3. uygulamamdan sonra saclarıda şımartmamak gerek:dance::dance: demi yani:içelim:
arkadaslar artık sonucları yazma zamanı geldıııııı 1 ayda 4 cm uzadı ve acayıp uysallastı belıme kadar uzmasına yaklasık bı ıkı ay daha var ya super bısey bu yaaaaaaaa
yaptım yıkadım şimdi süper yumuşak oldu yaa valla uzatmasa bile yumuşaklığına deger diyorum zehirli diyip korkutanlarada artık susun diyorum AAAAAAA sizde işe yaramadı diye başkalarınada mani olmayın yani:)
meraba canımcım birşey sormak istiyorum osiii xD ben enteleyi aldım bepanthen ve badem yağlı tarifi yapıyorum şuanda ama kirli saça yapıyorum yani şöyle söyleyeyim salı günü yapıyorum kirli saça 2 saat bekleyip dus alıyorum o duşla kalıyor saçlarım perşembe günü hiç saçımı yıkamadan enteleyi sürüyorum 2 saat bekleyip yıkıyorum ... acaba önce saçları iyice yıkayıp nemli saçamı yapıcaz yoksa benim yaptığım gibi kuru saçamı ? yani sen nasıl yapıyorsun birde ben her enteleyi sürdükden sonra saçıma naylon poşet geçiriyorum birşey olurmu tarifte akabinde yazıyodu ama ? lütfen canımcım cevap bekliyorum gelişmelerdende sizi mutlaka haberdarr edicemm yerimseniben
Merhaba Kizlar Bugun Bende Entele Alip Deneyeceğim Bakalim Nasil Birseymis
Işe Yarayacak Mi Benim Saclarim Da Kisa Hic Uzamiyor Uçlari Hemen Kiriliyor Zaten
selam kızlar ben enteleyi 1 ay kullandım şimdi de aklıma gelirse yapıyorum kuaför kahküllerimi yanlışlıkla :çok üzgünüm: kaşlarımın üstünde kesmişti ama şimdi gözlerimi kapatıyor :teytey: ayrıca saçlarım arkada nerdeyse kalçama geldi( ama zaten uzundu ama baya uzadı ) kahküllerim biraz daha uzasın arkalarını kestirmeyi bile düşünüyorum:hooray: bence entele çok işe yarıo ben sirkeli karışımı yapmıştım fazla beklesede bişy olmuo ayrıca saçlarım ince telli ve seyrekti gürleşti ve hacim kazandı vallahi okuldaki arkadaşlar farkediop napıosun çoştu senin saçlar bile dio denemeyenler kesin denemeli bence:dance:
slm şekerim vallal kirli saca uyguluyorum bende ama ıslatmaya gerek yok zaten su ve sirke oldugu icin zaten yeterince emiyor sac diplerin poşeti gecirdikten sonra 5er dk arayla kurutma makinasıyla kurut valla ben ilk kulandığımda korktum zehirli falan diye 30 dk falan tutum baktım bi nane olmuyor 1 30 dakika tuttukm bugün 3cü kezyapmam gerikiyordu gezmeye gittim gec oldu yarınyaparım artık:teytey: hadi şekerim :içelim: güzelleşelim hehe
selam kızlar ben enteleyi 1 ay kullandım şimdi de aklıma gelirse yapıyorum kuaför kahküllerimi yanlışlıkla :çok üzgünüm: kaşlarımın üstünde kesmişti ama şimdi gözlerimi kapatıyor :teytey: ayrıca saçlarım arkada nerdeyse kalçama geldi( ama zaten uzundu ama baya uzadı ) kahküllerim biraz daha uzasın arkalarını kestirmeyi bile düşünüyorum:hooray: bence entele çok işe yarıo ben sirkeli karışımı yapmıştım fazla beklesede bişy olmuo ayrıca saçlarım ince telli ve seyrekti gürleşti ve hacim kazandı vallahi okuldaki arkadaşlar farkediop napıosun çoştu senin saçlar bile dio denemeyenler kesin denemeli bence:dance:
:) evet güzelleşelim canım sende her defasında poset geciriomusun kafana ? :) birde birşey sormak istiyorum bu siteyi arkadaşa söyledimde bilen varsa sorarmısın dedi bende kıramaadım benim arkadaşımın saçları kalın telli kuru ve asi senağlama onun için hep erkek gibi kestirmek zorunda kalıyor ona önerebiliceğin birşey varmı oda saçlarının yumuşacık yağlı neme doymuş olmasını istiyor :) veyada inceltici her hangi birşey varmı simdiden teşkkürler şkerim CADIARZU
arkadaşlar bu entele otunu nerden bulabilirim. aktara sordum çok pahalı olduğu için getirmiyomuş. e gerçekkten işe yarıyomu yakında düğünüm var saçlarımın uzaması lazım.
cnm benim saç tipim de aynı seninki gibi ince telli ve seğrek ben de yapayım diyorum.sen haftada kaç kez yapıyosun?bir de sirkeli tarifi yapıyosun demi?bana bi açıklar mısın?öptüm canım şimdiden saol
lülülülülülü cok komik gözüküyo ama evt bende poşet geciriyorum bide baktım eldiven kullanmadım bişey olmadı bugün:teytey: ugraştırıyorlar yok eldiven falan gerek yok:1no2: eger sacları aşırı kuruysa hakiki zeytin yağı kullanabilir ben kulanmıyorum cünkü cok yaglı oluyor ama normal bi karışım istiyosa badem yagı entele kullanmak isterse o ve sirke gercekten süper yapıyor onu kullanabilir :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?