Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canımm tarifi veriyorum yaz:dance: sacları cok kuru dedin bunun icin sacını nemlendirsin suyla ama yıkamasın sadece su atsın biraz sonra zeytin yagını ve badem yagını karıştırsın bepantende koysun 4 milyon bişey zaten ama sadece diplerine degil dibinden uclarına kadar sürsün öle zırt pırt yapmasına gerek yok sacını yaglandırcak bu ama gidip on kez şampuanlamasın yag gitsin diye ilk yaptığında yag etkisi olcak ertesi gün sac kendigilinden yaglancak ve bu saca kendi yagı süper geliyor yaptıktan sonra iki kez şampuanlasın yeter krem falan zaten sakın kullanmasın canımsengözlerimebaksanab

ben bugun aldım entele 7 gr 10 ytl daha denemdım bakalım neler olacak esım bunlar tuzak hemen ınanıyorsun dıyor ama ben ınanıyorum

canım benim annemde başımı didikliyodu ayy ne kullanısıyon mikrobludur şöledir böledir şimdi inanmıyo aaa baksan baya uzadı senin sacın sonra bi zararı cıkmasın diye başladı bu kezde :uhm: bıktım valabenneyaptımki neyse yılmadım devam ediyorum :teytey: sende görceksin hem burda yazanların ne karı var ki sen entele alsan banane yani ben mi satıyorum sankisırnaşık şey

ya arkadaşlar benim kafa derimde mantar gibi bişi çıktı doktor krem falan verdi onu kullanıorum. enteleyi saçıma uygulasam kafamdaki yarayı tahriş eder zararı olur mu bilen varmı? ayrıca oraya deydirmeden diğer bölgelere ve saç uçlarına yapsam bi taraf uzun bi taraf kısa mı olur ay çok komik şutarafagitti

merhaba arkadaşlar entele bitkisi şekil olarak nasıl bir bitki? kök,tohum,toz hangisi.birde fiyatı için çok farklı rakamlar söylenildi minimum fiyatı ne kadar?

cnm bu kafandaki mantarın belirtileri neydi acaba?ayrıca sakın enteleyi yapma çok tehlikeli.bırak kendi halinde uzasınlar en azından rahatsızlığın geçene kadaryerimseniben

cnm bu kafandaki mantarın belirtileri neydi acaba?ayrıca sakın enteleyi yapma çok tehlikeli.bırak kendi halinde uzasınlar en azından rahatsızlığın geçene kadaryerimseniben

şey cnm ya kafamda ense tarafında kızarıklık var sonra orda kepeklenme gibi deri pul pul dökülmeye başladı iki doktora gittim biri mantar dedi diğeri kafada çıkan bir sedef çeşidi dedi çok korkuorum ya :çok üzgünüm: şimdi zaten ilaç kullanıorum ve losyon var onu sürüorum bide entele zehirli diolar ya hani o yarayı daha çok büyütür kötü olursa die kullanamıom işte

Canımcım çok saol ama arkadaşın saçları çok kuru ve kalın telli yani uçları çatallaşıyor birbirinden ayrılıp kıvrılıyor falan bu tarif çok iyi işe yarar diyosunmu yani uçları falanda düm düz olurmu ? oluyorsa eğer nasıl yapıcak ? yani badem yağı kücük cam şişelerde satılıyor badem yağını ondan aldık bepanthendende 5 tane kücük tüpte var ve zeytin yağı kesinlikle safmı olucak ? ne kadar koycaz ? ölcüleri tam nedir yani canmcm yani hepsinden ne kadar kaç kaşık falan :) simdidn tskLer

anladım cnm geçmiş olsun takma kafana daha çok ilerler takarsan.artık herşeyin bi çözümü var sıkma canını.sakın enteleyi yapma saçına.

kız sen beni gülmekten öldürcen valla:dance: ii gelir diyom işte uclarınada sürsün agırlaştırır sacını düz durmak zorunda kalıra.s büyük bir kavanoz olsın hepsininin şişelerini kavonoza boşaltsın karıştırsın haftada 3 kez yapsın işte sürekli karıştırmakla ugraşmaz canım 5 bepanteneyide koy cam terebentin koycaksan sadece kücük bi kapkoymak yeter bu ayrıntıyı unutma:icecream:

teşekkür ederim. yarın alacağım umarım işe yarar.saçlarım kansızlık nedeniyle dökülmüştü uzun zaman önce kanım düzelme gösterdi bide şu saçlarım düzelse.

teşekkür ederim. yarın alacağım umarım işe yarar.saçlarım kansızlık nedeniyle dökülmüştü uzun zaman önce kanım düzelme gösterdi bide şu saçlarım düzelse.

üzme kendini canım cıkarr cam terebentin kullan dökülen tüyleri geri cıkartıyor hemde zahmetsiz şampuanına bir kapak dök yeter farkı görceksin canım kolay gelsinsırnaşık şeysırnaşık şey

ya kızlar bende yeni üye oldum saçlarım çok dökülüyodu badem yağı zaytin yağı hindistan cevizi yağı (1 er tatlı kaşığı)ve bi tüp b vit bir tane yumurta sarısını karıştırıp 1 saat beklettim 3 kez yaptım sadece daha ama öyle saç çıkarıyoki olanlarda zaten uzuyo kuaföre gittim şaştı bisürü saç çıkmış diye bence süper:))))))))

kızlar tebriklerinize layık olmaya calışıcam:) valla ben herşeyi deniyom bide zencefil süperr demiş biri ee nasıl kullancaz bide onu acıklasa demi kızlar:)

jnm mrb ben zencefili kullanıorm kuru zencefil kaynatıyorum ı 20 dakıka falan snra zencefilin suyuyla haftada 3 kez saçlarımı yıkıorm bn çok memnunum tabe bunun yannda bakım yağlarıda kullanıorm saçlarm parlıo daha canlı ve kırıksz ınan çok menunum aslnda nıyetm entelydı ama cesaretm olmadı kararszdm anlıcan uzamsınada katkısı çok bn memnunum denemenzı şiddetle tavsiye ederım

Merhaba Kizlar...bende Saçlarima Bakim Yapmayi çok Istiyorum.malzemeyi Hazirliyorum Ama Bir Türlü Saçima Sürmeyi Cesaret Edemiyorum.sanki Yikasamda çikmayacakmiş Gibime Geliyor.hemen Herkes Mutlaka Zeytinyaği Sürmüştür Saçina Mesela.ben Asla Onu Bile Başaramadim(( Bunu Nasil Atlaticam Ya..

ya benim saçlarım çok kuru uçları kedi tuyu bile daha güzelll napsam acaba lütfen yardımmmmmmm((((((

mrb ben yeni üyeyim..
saç problemim çok oldu...
3aydır entele kullanıyorum..
önce dökülmesini durdurdu..
şimdi 3ay öncesine göre uzun,gür,ve dökülmüyor..

entele ile ilgili düşüncelerinizi duyunca koşa koşa gittim aktara kilosu 300 ytl miş bir tutamı 30 ytl dediler alamadım alabilseydim iki kullanımda biterdi bu aktarlar hangi ot meşhur olsa hemen fiyatını katlıyorlar entele falan alamayacağım ne yazıkki saç için meşhur olmayan daha lafı edilmemiş bit otu var çam terebentin var biberiye var ısırgan doğadan toplayabilirsiniz aman kimselere söyleyipte meşhur etmeyin sakıııın

Bende entele kullanmak istiyorum halihazırda cesaret, istek, inanç herbişeyim tamam... gelin görün ki entele yok burda:çok üzgünüm:
Bana da bi fikir verebilir misiniz nasıl ulaşabilirim? internet yoluyla sipariş ya da aramızda satışını yapanlar varsa kargo vs vs?
ooff çok heveslenmiştim yazdıklarınızı okuyunca, bulamadım hiç bir yerde sinir oldum...
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…