Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

istanbulda yokmu entele..sen iyce bi aktarlara bak..
mesala ığdırda yok..ben bursadan kuzenden istedim..

canım istanbulda entele tabi ki var ortaköyde var bi kere sonra eminönünde var ya zaten bit otu diğer adı bi de öle sor bulursun
kızlar bu arada entele ısırgan çam terebentini ve badem yağını karıştırdım ve şu an şaçımda belki bu daha etkili olur. 10 da yıkicam saçlarımı eğer kötü bişi olursa hemen yazarım ama sonuç mükemmelse size hemen uygulayın derim bir ay ara vermiştim şimdi yine başladım 10 mayısa kadar devam bakalım ne kadar uzicak tarihler aklımızda olsun (bugun 20 nisan) )

istanbulda varmış zaten ama şu an ailemin yanındayım(edirne) ve yaz sonuna kadarda istanbula dönemicem bizim aktarlar sağolsun entele yasak deyip bir sürü yağ önerdiler ki uzatmasalar da dökülmesine iyi geldiği için kullanıyorum bende -badem&zeytinyağı bi de sayenizde denemeye karar verdim yılan yağı eklicem-
sanırım tek yol internetten sipariş... dünden beri online alışveriş yapan aktar arıyorum googleda henüz ulaşabilmiş değilim...
selin88 inşallah istediğin uzunluğa gelir saçların bekliyoruz haberlerini

canım zaten ben 1 ay kullandım ve 3 cm kadar uzadı ve gürleşti ki saçlarım maşallah gürleşmesede olur.ama tek derdim olan banyodan sonra jöle köpük olayım bitti banyodan çıkıp saçlarımı bıraksam bile istediğim gibi oluyo şu 20 gün 2 günde bir devam edicem gene ama ben bi 10 sene falan bu işin peşini bırakmayı düşünmüyrum kuaföre bile gitmiyrum gerek de yok zaten bu arada fön çekilincede gayet doğal duruyo hadi baaklaım hayırlısı

canım benim ben 4 ay kullandım bu ay bıraktım ben XXXXXXXX alıyordum o bile satışı durdurmuş ama gerçekten uzatıyor entele bitti benim saç uzamada durdu napıcam bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bizim çok yakın bir tanıdığımız aktar.ve bu yüzden abisi kel kalmış.yani illa zararını şimdi göreceksiniz diye birşey yok.ileridede çıkabilir.dikkat edin derim ben

kızlar bu enteleyi bende denemek istiyorum
herkes farklı tarifler yazmış
benim akşama yapcağım tarif:
2 su bardağı elma sirkesi
1 şişe badem yağı
10 gr entele
(saf su koyucakmıyım onu anlamadım)
(gerçek zeytinyağıda eklesem arınması zor olurmu acaba)?
bunların hepsini bi tencereye koyup yarıya inene kadar kaynatıcam
soğuyunca bi şişeye alıp 2 günde bi uygulıcam
yanlışım varsa düzeltin bacım,gümbürtüye gitmeyelim zehirmiş fln aman yanitatlicadiarzu

selam, entele sayesinde tanıştım bu siteyle, yaklaşık 1- 1,5 aydır kullanıyorum enteleyi ve saçlarım gerçekten hızla uzamaya başladı üstelik ben çok düzenlide kullanamıyorum, 2 günde 1 değilde bazen 3-4 günde 1 uygulayabildim yinede çok memnunum ayrıca banyodan sonra saçlarımı açabilmek birçok saç açıcı sprey aldım ama enteleyi uyguladıktan sonra saçlarım inanılmaz kolay açılıyor:) tevsiye ederim ve ankarada ucuza alabileceğim bir yer varsa lütfen paylaşın çünkü cidden pahalı bi ot:)

ya canım, sen enteleyi karınca yağıyla değiştirmissinya aynı amaçla kullanmıyosun diimi kafamçokkarıştı hani birisi saç uzatan gürleştiren bir diğeri tüy dökücü özellikteye o bakımdan:) bu arad 10 gr entele içine katılan sirke ve suyla beraber, spreyli bir şişeyle kullanırsan 1 ay kadar gidio :)

arkadaşlar bizim çok yakın bir tanıdığımız aktar.ve bu yüzden abisi kel kalmış.yani illa zararını şimdi göreceksiniz diye birşey yok.ileridede çıkabilir.dikkat edin derim ben

doğru söylüyosun canım...Arkadaşlar flexile in dediklerine yabana atmayın..valla okuyorum da çok oynuyorsunuz saçlarınızla Allah korusun.. saçlar isyan edicek yakında...Dikkat derim...

bence daha iyi bile olur. yani bi sefer entele bi sefer dediğin yağları kullanmak daha iyi olur sanırımm.. ben de bi entele bi de karışık yap kullanıorum.. ama çok da abartıp her sefer başka şey de kullanmamak lazım galibaa.. rutin bi şekilde bunları kullanmaya devam et istersen cnm..

kızlar ya bu yağ karışımları cidden iyi geliyo mu saçınıza.ben ne zaman yapsam (ki artık yapmıyorum hiç) saçlarım avuç avuç dökülüyo durularken.sizde de aynı şey olmuyo mu?merak ediyorum doğrusu.yani benim saçıma hiç yaramıyo enteleden de korkuyorum açıkçası birkaç kere yaptım sonra onu da yapmadım.şimdi life time'ın vitaminini kullanıyorum.uzatmak için değil de beslemek için.çünkü saçlarım çok ince telli

kızlar ben bir tavsiye enteleyle beraber yağ karışımıda kullanın acayip uzuyo hint yağı da saçları çok uzatıyo kendine geldi saçlarım düzleştiriceden berbat olmuştu enteleyi ve hint yağını kullanmaya başladım herkes saçların kendine gelmiş diyor ve saç çıkmaya başladı hattaa önlerde yeni çıkanlar burnuma kadar uzadı düşünün 2 aydır kullanıyorum bence yağlarında çok yararı var es geçmeyin :)

kıslar ya ben kaç aydır bu entelenin hayaliyle uyuyup uyanıyorum :asigim: , ama bulamıyorum aksarayda :sm_confused: saçlarım zaten kısa değil ama şöyle nicole scherzinger gibi iice uzun olsunlar istiyorumm:asigim: saçlarım yıllardır aynı uzunlukta, hep kestirmek zorunda kalıyorum bu kadar uzayınca, yine azcık uzuyo, yine kstiriyorum.. şöyle istediğim kadar bi kerecik uzasa :1no2: bulup da bana yollayabilecek olanınız var mı enteleyi ben kargo bedelini falan da öderim

bu entele yasaklanmamış mı?saç derisinde yara varsa ordan sızıyormuş ALLAH korusun kansere yol açma riski varmış yani araştırın bence

kızlar gecenlerde bı aktara gıdıp entele otunu sordum oda bana dedıkı bız onu satmıyoruz yasak baska aktarlarda kacak getırıyo.. dun yıne bı aktara gıttım sac uzatmak ıcın bıseyler ıstedım oda entele var ama sana sukadarını soylıyım cok ıkılemde olan bı ot kullanmasan daha ıyı olur dedı..bende saclarım uzasın ıstıyorum ama zararı var yada yok neden bı sac ıcın rıske atalımkı kendımızı haksızmıyım?? kızlar enteleye hayırrrrrrr:))

resmen ucunda ölüm var diyosunuz yanii... :1shok:

aktarın karısı kel mi kalmışşşşş :1shok: aman bırak, pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalımm

off tırstım ben ya bende kullanıyorum ama içinde bi ton besleyici yağ kattım zehiri kalmamıştır heralde diye düşünüyodum şimdiye kadar bi yan etkisini görmedim aksine saçlarımın gerçekten çabuk uzadığını farkettim.ne yapsakki ben çok kararsız kaldım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…