istanbulda varmış zaten ama şu an ailemin yanındayım(edirne) ve yaz sonuna kadarda istanbula dönemicembizim aktarlar sağolsun entele yasak deyip bir sürü yağ önerdiler ki uzatmasalar da dökülmesine iyi geldiği için kullanıyorum bende -badem&zeytinyağı bi de sayenizde denemeye karar verdim yılan yağı eklicem -
sanırım tek yol internetten sipariş... dünden beri online alışveriş yapan aktar arıyorum googleda henüz ulaşabilmiş değilim...
selin88 inşallah istediğin uzunluğa gelir saçların bekliyoruz haberlerini
iyi günler arkadaşlar..ben de burada bi sürü yorum okudum enteleye dair..dün gittim aktara 10 gr entele otu aldım 10 ytl ye ama zehirli falan diince adam onu karınca yağıyla değiştirdim...ama saçlarımın uzamasını gerçekten çok istiyorum lütfen bana yardımcı olun yani ben entele otlu karışımı yapmaya başlıcam ama baya pahalıya mal olmuo mu yani arkadaşlar 2 günde bir yapıyoruz demişsiniz mesela;10 gr lık entele ne kadar kullanımlık oluo?
arkadaşlar bizim çok yakın bir tanıdığımız aktar.ve bu yüzden abisi kel kalmış.yani illa zararını şimdi göreceksiniz diye birşey yok.ileridede çıkabilir.dikkat edin derim ben
entele nedir arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?