Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

bu enteleyi buraya yazan arkadaştan allah razı olsn..ben saçlarımı daha çabuk nasıl uzatabilirim diye nette gezinirken bu siteyi buldum ve nerdeyse entele hakkındaki tüm yazılan yorumları okudum bu yaklaşık bir haftamı aldı..ve aktara gidip sordum daha önce satışının yasaklandığı doğruymuş ama tekrar piyasaya çıkmış ve satılması yasak falan diilmiş artık..sonuç olarak enteyi aldım ve uyguladım saça parlaklık ve yumuşaklık verdiği doğru kiiiiiii benm şaçlarım baya işlem görmüş uçları kırıktan geçilmiyodu..ben dört kez uygulama yaptım ve sonuç bence süper henüz bi uzama belirtisi yok ama inanılmaz bakımlı..:teytey::teytey::teytey:

selam entele kullanıcıları
ben enteleyi ilk 7 gun önce kullandım fakat kafa derimde agrı sızı gibi bişeyler oluştu.ilk sefer cilt reaksyon gösteriyo dedim ama 2.sefer yine aynı agrı oldu saç derimdeherangi bi cilt rahatsızlıgım yok ama bu durum beni tedirgin ediyo?neden böyle oluyor fikri olan varsa sevinirim???

arkadaşalr yha ben aklım iyice karıştıı birisi sitei güselce okuyan biri ve anlayan biri her şeyyle açıklayablr mi???? çok fazla yorum birktği içni bayabi zor oluoo
1.saçalrım çok kuru sizce kullanmalyıım yada yan oalrak ne yapmalıyınm??(zaten sorunda bu saçım kuru oldğundan her zman kırk aldırıorum ev bişi kalmıo,uzamasınıı sitiorum artık)
2.nasıl kullanıorus???
3.ne miktarda?
4.banyodan önce mİ?sonra mı?banyoda mı? yane şampuana fln mı katıorus da kullanıoruzz?he bide bi yorumda eldivenle yıkaın fln yazıoo....
5.yha ne biliyim işte arkadaşalr aklınıza ne geliorsa buyrun yazın istisnalarda dahil.şimdiden tşkkürler!!

6 gün önce kuaförün azizliğine uğramış biri olarak saç konusunda çok mutsuzum senağlamabu ot içinde zehirli falan demişsiniz ama çokda kullanan var kararsız kaldım saçlarım zaten uzun ama sağolsun kuaför kısa uzun kestiği için klava:düzgünce kestirip enteleyle tekrar uzatsammı acaba diye ikilemde kaldım bide kocaelide hangi aktarda bulabilirim bilen biri varsa memnun olurum :enbuyukkk:

a.s.sLmmm kızLarrr

entele için kaydoldumm fisfisfis

fakat sirkeli tarifmi yoksa bepantenli olan tarifmi hangisi uygulasam die ikilemdeyimmmmmmmm

saçlarım sarı balyaj napiiim sizden fikir istiyorummmmmmmm

arkadaşlar bir senedir entele kullanıyorum.
mardinden 1,5YTLe aldım. içine yılan yağı da koydum. onuda 7ytlye almıştım.
istanbuldan 15-20 liraya alıyodum.

Arkadaşlar Ankarada entele alıp kullananlar aldıkları semtleri söyleyebilir mi lütfen hangi aktardan aldınız? yarın ankaradan arkadaşım gelicek ona sipariş verdim tam yerini öğrenir misin hiç bi yerde bulamadım dedi.
yazdıklarınızı tekrar okuyorum bi taraftan ama birileri acil cevap verirse çok memnun olucam lütfen

Canım reklama girer ve silerler sanırım bu bilgiyi ama çok ısrar etmişsin yazıyım dedim. Ankara'da sakarya'da iki büyük aktar var yanyana. Onlarda mutlaka vardır.

çok teşekkür ederim adaçayı ben ankarayı pek bilmiyorum ama sakarya deyince anladım hallederim dedi inşallah bulabilir.gece yola çıkıcaklarmış geç olmadan bulduğum iyi oldu çok sağol.

bende bugün aldım ve sirkeli olan tarifi hazırladım..şimdi kafamda sırnaşık şey

hadi hayırlısı bakalım..

kızlar bende hevesle gidip haftasonu entele aldım ve kullanmaya başladım, ama saçımı yıkarken yüzüme biraz sıçradı ve bir müddet yüzümde yanma hissettim. sonra geçti ama ilk anda burada okuduklarımdan dolayı biraz korktum itiraf ediyorum. bakalım sonuçları nasıl olacak :)

Arkadaşlar ben ikinci tarfi uygulamayı düşünüorm. Entele, badem yağı ve bepanten ampulu.. Bu tarifi kullanan varsa lütfen yardımcı olabilir miifisfisfis bilmiorum nasıl hazırlıycağımı ve neyi ne kadar katıcam .. Her gün yaparken yeniden mi hazırlıycam bi kez hazırlayıp onumu kulllancam.. başımda sirkeli karışım gibi 2 saatmi tutcam yoksa daha kısamı.. çok aklım karıştı lütfen yardıııııııııım:1no2::1no2:

Bende paylaşıcam bendee :sm_cool:
hanımlar müjdee entelem bu sabah geldi nasıl sevindim onu gördüğüme anlatamam ( adaçayı canım tekrar teşekkür ederim sayende tarif ettiğin yerden bulmuş arkadaşım a.s. )

tarifi (sirkeli olan) aynen uyguladım süründüm sarmalandım ve şu an bi gelenek haline gelen kafamda entelemle yazma durumundayım :icecream:

çok umutluyum ve inşallah etkisini görürüm uzar hemen saçlarım.. bakalım bu daha ilk gelişmeleri bildiricem yine sizlere :1hug:

ceremino ben bu enteleyi bulamadım hangi aktara gittiysen o ne dediler acayip sinirlerim bozuldu bir an önce saçlarımı uzatmak zorundayım kendimi çok kötü hissediyorum
sanırım sende ankaradasın nerden buldun sen bana adresini verirsen sana minnettar olurum cevabını sabırsızlıkla bekliyorum....

ben enteleyi bulamadım karısımıma koyacaktım ama yoktu aktar da bende badem yagı hint yagı ve eczaneden aldıgım bepanthene yi karıstırdım uyguladım ilk uygulamada işe yaradı saçlarım ütü yapmamdan dolayı hep kırılmıs vede cokk mattı uzamasına ragmen güçsüzdü 5 senedir bu sekildeydi bu karısımı uyguladım işe yaradı parlaklastı artı yumusacıkk hehehe ellerimi artık saçlarımda kolayca dolastırıyorum enteleyide bulsam ohdicem

Arkadaşlar bu entelenin saç uzatma etkisinin yanında gürleştirme etkiside varmı? Benim saçlarım hiç dökülmez ama oldum olası çok azdır. Bir faydası olurmu acaba. Birde biryerlerde saç rengini koyulaştırıyor diye okumuştum. Doğru mu?

enteleyi bulmak istiyorum.2 aktara gittim yok dediler.başka aktar bilmiyorum.entele bitkisini mersin'de bulanlar bana hangi aktara gittiklerini söyleyebilirler mi??

nereden buluyorsunuz bu enteleyi ben bütün mersin'i aradım yok yok yok.birgün de pozcuya gidicem.umarım orada bulurum.annem kızıyor bitkiyle saç mı uzatılır doğal yolla uzasın diyor.ben almaya karalıyım...

evet saçları gürleştiriyor.saç rengini etkilemez.saçlarına bir faydası dokunur elbette.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…